08:34



Förstår inte varför jag vaknar så tidigt. Jag menar, jag somnade relativt sent igår ändå. Ledig idag tydligen och har ingenting planerat. Har lite panik.

21:16


20:37



Ojämna ögonbryn och ett ojämt humör. Tränade mig extremt (!!) svettig idag, åt kakor som belöning för min hurtighet, hade möte på jobbet och gick en promenad hem med fredrik. Allt kändes rätt bra. Inte mer än så dock. Jävla hamsterhjul. Incredibooth är nya appen om ni har missat det. Funderar förövrigt på att sluta med att döpa alla mina inlägg till klockslag. Känns så jävla tråkigt.

08:53





Vet att alla tjatar. Men seriöst, episk video.

19:23







Tre inlägg. Lite plåster på såren för världens sämsta bloggvecka.

19:07



fredrik räddade min dag på jobbet både i fredags och idag, bästa 95:an jag vet och therese får vara med för att hon är det bästa som har hänt mig någonsin (om 19 år älskling, då du!)

18:55





Upp och ner och nu är jag fan jävligt lågt men helt seriöst så behöver jag nog bara sova. Jag är ledsen, men roligare än såhär blir det inte just nu. Jag saknar i fredags. Och nu på fredag kommer bli ännu bättre. Hoppas på att Bon Iver ska hålla mig lycklig hela vintern ut.

18:12


10:10




10:03



fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan

11:33



10:55





Så dött här.

11:45





Är hungrig och jag vill inte ha söndag. Känner mig inte redo. Livet just nu, blä.

16:21



Galet tråkig blogg de sista dagarna. men har inte haft orken eller inspirationen, vet inte vart den har tagit vägen men den lär komma tillbaka. Dock inte än, det känner jag på mig. Magen är fortfarande något av en katastrof, ser lite halvt gravid ut och känner av den konstant. Tredje natten inatt och sen ledig helg. Imorgon ska jag kanske boka tatueringstid, och ikväll äter jag middag med världens bästa tjej.

16:34




11:03



Aah men, läste precis att bruden är 94:a. Herregud vad jag börjar bli gammal. Idag ska jag färga håret, igen. Nu ska fanimej den röda färgen stanna, annars blir jag galen.

10:43





Kollade igenom hela nya skins iförrgår/igår, rätt bra men inte som tidigare. Saknar en riktigt storyline liksom. Men tror på nästa säsong med samma gäng. Älskar franky dock, hur mycket som helst. Så fin tjej, kolla bara.

21:41



Langar lite snygga tvillingar då jag inte har så mycket att tillägga. Patricia säger att jag har kaosat ikväll. Själv förstår jag inte vad hon menar. Tycker personligen att jag har varit lugn som en filbunke (nästan) Pretty Woman på teve, rätt taggat. Annars inget, absolut inget.

17:21





Har aldrig haft såhär ont i magen? Vad händer? Förstår ingenting.

19:26


11:02





Dålig söndag.

01:06



Känns som om att jag (& patricia då, men baby du är under 18 så det räknas inte) är den enda som är hemma idag. Alla är ute och har kul. Jag vill också. Tur att jag har världens skönaste täcke iaf. Pussnattiz

13:09



Lite såhär rullar jag idag va. Nu = jobb, tjarå

10:10





22:22


10:21



Har lyckats fucka upp min kodmall på bloggen så nu är den jättetråkig, jag vet. Alla länkar är borta och allt det roliga med. Men hoppas ni har överseende, har jag tur så ska Patricia hjälpa mig när hon kommer hem, hehe. Nu blir det lite jobb sådärva. Galet!!!! Inte.

22:55



21:11





fantastiskt djur katter, å

15:56



Lackade och klippte av mig halva håret. Känns så jävla skönt att det är helt otroligt. Det var galet slitet på topparna och jag var liksom tvungen att ha fyra kilo balsam i varje gång jag tvättade håret. Vem pallar? Nej precis ingen. Fyrahundra kronor var det värt, javisst. Ser typ ut som en tjock bebis på bilden. Men försök att se förbi mina kinder och fokusera på håret..

10:49





Godmorgon alla. Nu blir det ledig dag till hundra fucking procent. Hörs ikväll, kanske.

10:41




01:25



Ja okej jag ska lämna datorn nu. Förresten, Patricia, vet att du läser detta imorgon, hehe. Jag saknar dig. Jag saknar att prata med dig och jag vill inte att du ska sova när jag kommer hem! Pappa kommer på middag imorgon. Du får joina om du vill, annars får du väl fly härifrån några timmar.

Måste bara tillägga: Fan vad jag hatar spetsiga klackskor. Skärp er förfan. Det är inte fint.

01:11



Såhär spexig var jag om benen idag förresten. Hade en senapsgul tröja på mig och stor boll på huvudet. Det första jag fick höra när jag kom till jobbet var: HAHA du ser ut som Pippi!! Fast utan flätor och med din Lilla My boll. Tar det dock som en komplimang. Både Pippi och Lilla My är ju galet fina. Annars kan jag ju berätta att mina skavsår som jag fick av mina älskade docs börjar försvinna. Det känns rätt nice. Haha inser nu hur stora mina fötter ser ut på bilden. Lagom spännande att jag har storlek 37.

01:02





Hej alla nya läsare. Kul att ni tittar in. Undrar bara var ni kommer ifrån, hm. Jaja. Nu ska jag bada.

00:43

Vad är sann lycka? När snön smälter och gatorna sopas för första gången på våren. När man kan sitta på asfalten och blir varm i nacken. När man får hålla någon man tycker om i handen. Pirr i magen. Att känna kärlek. Att ha någon att sova med. Kyssar. Fina sms som ger fjärilar inte bara i magen utan i hela kroppen. Att sitta uppe halva natten och bara prata om allt eller ingenting. Att dansa sig svettig till den låten som får en att känna sig levande. När man lyssnar på just en är låten som gör att alla känslor man känner blir extra starka. Finns säkert tusen saker till. Men det där är lite av vad lycka är för mig.

Vilken är din största rädsla? Ormar. Att jag skulle bli döv, eller kanske minnesförlust. Det sistnämnda skulle verkligen vara fruktansvärt.

Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv? Att jag är för beroende av andra. Att jag inte kan sluta bry mig om andras åsikter om mig. Att jag allt för ofta tvivlar på mig själv.

Vilken egenskap föraktar du mest hos andra? Ointelligens. Manipulativitet.

Hur känner du dig just nu? Kreativ som fan men egentligen rätt trött.

När ljuger du? När jag känner att jag måste. Mest för att rädda mig själv eller för att undvika att någon ska bli sårad. Dock låter jag helst bli.

Vad ogillar du mest med ditt utseende? Vill inte skriva det här, för då kommer antagligen alla andra se det också. Det känns ju onödigt att göra det värre än vad det redan är.

Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män? Jag älskar killar som kan prata, är kvicktänkta, roliga och kan stava. Sen tycker jag det är jätteviktigt att dem ska ha en åsikt och tankar om saker och ting. Att inte ha någonting att tillägga är bland det tråkigaste jag vet.

Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos kvinnor? Jag älskar tjejer som är varma. Som vågar visa kärlek och är lätta att prata med. Men samma sak där. Åsikter, tankar!

Vilka ord eller uttryck använder du för ofta? "Bro" har blivit lite överanvänt iallafall på jobbet på sista tiden. "Wzup" säger jag alldeles för mycket också.

Vem eller vad är ditt livs kärlek? Min hittills livs kärlek har varit/är Fredrik.

Vilken talang skulle du vilja ha? Jag skulle jättegärna vilja kunna uttrycka känslor i text riktigt bra. Eller sjunga. Vara musikalisk överhuvudtaget skulle vara fantastiskt. Dessvärre besitter jag ingen av dem egenskaperna men jag är ganska nöjd ändå.

Vilken ägodel håller du högst? Kommer låta jättematerialiskt men jag måste säga min Iphone, haha

Om du skulle dö och fick återvända som en person eller sak, vad skulle du välja? Jag skulle vilja återfödas som en katt. Eller tvärom mot vad jag är idag: Man och macho.

Vad är det värsta en människa kan uppleva? Ett liv man inte har levt fullt ut. Ryser faktiskt av bara tanken. Eller att någon man älskar dör lär inte vara så härligt heller.

Vilken är din favoritsysselsättning? Att skratta är det bästa som finns. Sådär så man viker sig och det krampar i ryggen/magen. Annars älskar jag verkligen att bada. Finns inget som får mig mer avslappnad.

Vilket är ditt mest utmärkande drag? Gud, jag ver verkligen inte. Jag kan nog inte se att jag har något direkt utmärkande drag som andra märker sådär spontant. Men jag skulle väl vilja påstå att jag är väldigt duktig på att prata om känslor. Jag är heller inte rädd för att säga vad jag tycker.

Vilken påhittad person gillar du mest? Noah Calhoun. Vilken man.

Vilka är de största hjältarna i ditt liv? Therese och min mamma.

Vad ogillar du mest? Mest vet jag inte. Men jag ogillar människor som tar mer plats än vad dem förtjänar. Människor som inte har någon respekt för någon annan än sig själv och människor som tror att hela världen kretsar runt dem.

Hur skulle du vilja dö? Lycklig och smärtfritt.

Vilket är ditt motto? "Life is what happens to you while you're busy making other plans" tycker jag är riktigt klockrent.

11:19



11:17

I hold my breath when I hear lies
Adore to see your eyes fly
I hold my breath when I hear lies
I'm colorblind when you deny

There is no time to let the blood dry
You are in my heart
Look before you make the beat loud
Can you turn it down

There is no time to let the blood dry
You are in my heart
Look before you make the beat loud
Can you turn it down
Can you turn it down

Can you turn it down

Illusions fade when feelings rise
I push them under as I hide
Illusions fade when feelings rise
I keep on finding reasons why

There is no time to let the blood dry
You are in my heart
Look before you make the beat loud
Can you turn it down

There is no time to let the blood dry
You are in my heart
Look before you make the beat loud
Can you turn it down

_________________________________________________________

11:01

Måste berätta att jag har gjort mina val inför högskolan nu till våren. Känns så jävla läskigt kommer nog vänta tills den 17:e innan jag trycker på "skicka" knappen. Har dock inga förhoppningar att jag kommer in. Men ändå. Känns som om att mitt liv skulle ta en jävligt tvär vändning om jag skulle komma in. Herregud blir helt snurrig av att tänka på det. Men samtidigt är nog oddsen inte speciellt höga att jag kommer in. Måste verkligen rocka på högskoleprovet. Ska nog plugga hela dagen imorgon (kanske, hehe)

00:36



Alltså. Hur fina? Nu blir det date med HP sen sömn. Taggar med nya lakan (tack världen bästa kusin)

10:33


Jag borde träna och jag borde åka till centrum och casha in mina inbetalningkort. Men sängen är alldeles för skön idag. Åååå ska ta mig samman om.. tre minuter. Har nog lagt upp bilden förut kom jag på men ä bruden är ju så snygg att det är värt att köra en gång till

22:34



Patricia snarkar. Jag är aspigg.

21:06


18:27




12:20



















Lite blandade bilder från gårdagen. Hade så jävla roligt. Varför är det inte hemmafester oftare?! Å så kul. Den här helgen alltså, fucking awsm.

Dagens lol

"En tur på IKEA piggar alltid upp humöret :)"

Haha jag dog. Det är nog sällan jag är så arg som jag är när jag besöker IKEA en lördag. Måste verkligen rensa bland mina facebookvänner. Såhär kan vi ju inte ha det.

14:55



full kväll igår
skrattade, grät, dansade nivet allt det där standard
blev buren hem på världens bästa killes rygg och somnade i ett bubbelbadkar
mår lite som jag förtjänar idag men det är sånt man får leva med, right

09:26

Efter ett snabbt övervägande med mig själv har jag kommit fram till att idag är världens bästa fredag. Embrace it bitches för snart är den slut & kommer aldrig tillbaka


19:21

Köpt mina skor nu. Tunga att gå i men snygga som fan. Dock har jag lite problem med skor som ser allt för nya ut. Men lär ju använda dem flitigt så det lär inte vara ett problem ehe. Annars så jobbar jag. Eller ne, har rast men ni hajar. Stör mig förövrigt asmycket på att det inte går att bifoga bilder när man bloggar från mobilen. Wzup med det liksom? Puss, lär slänga upp någon vacker bild som jag aldrig skulle lyckas ta eller på en person som är mycket snyggare än mig senare.


Godnatt nu




23:54



Sådärja. Då var denna onsdag förbi, rätt skönt. Har haft en rätt dålig dag men det var okej, för min kväll var rätt så fantastisk ändå.

12:18

Ett försök till att köpa Dr. Martens. Gick dåligt. Hann bara till en butik & självklart fanns dem inte i 37, men ger inte upp för det, nejnej. Möte från typ 13-16 sen är planen att försöka igen. Har alltid dissat de skorna men känner att det är dax för mig att bli one of the cool kids hehe. Imorgon blir det banken, systemis, jobb. Fredag jobb igen sen förhoppningsvis dansa. Lördag är det fest (!!!!!) alldeles övertaggad. Har inte varit på en riktig hemmafest på evigheter. Kommer säkert bli fantastiskt. Annars? Ne duvet chillar, åker tåg & underhåller mig med att skriva ett meningslöst blogginlägg som ingen kommer komma ihåg. Vi hörs senare barn!


10:12



Godmorgon!

01:15




01:04

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Tio år sedan, då var jag alltså elva. Vilken klass går man ens i när man är elva? Jo jag borde jag ha gått i fyran. Då sprang jag runt på berghemsskolans tak och gick på discon på fritidsgårdar runt om i Järfälla.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Oktobet 2010, jag är ledsen men jag kommer inte ihåg någonting från förra oktober. Så antagligen hände det ingenting utöver det vanliga. Använde mig heller inte av någon direkt personlig blogg förra året vid den här tiden, utan körde stenhårt på tumblr. Så kan heller tyvärr inte kolla upp på så sätt vad jag gjorde.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Godis, jag älskar godis. Popcorn, med smörsmak såklart. Chillinötter är fantastiskt gott ibland och baconchips som man kan på typ GrönaLund och kunde köpa i simhallen när man var liten.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Skinny Love - Bon Iver
Utan Dina Andetag - Kent
Ansgar & Evelyn - Kent
Lua - Bright Eyes
You Will. You? Will. You? Will. You? Will - Bright Eyes

(och typ, jättemånga till ju)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Köpa en större lägenhet. Börja plugga. Köpa en kattunge till Patricia och en till mig själv. Åka till någon paradis ö med Therese. Bjuda hela jobbet på en utekväll med endast helrör.

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Jag biter på naglarna. Jag analyserar sönder saker. Jag har dåligt tålamod. Jag har ingen självdisciplin och jag har en tendens att vara en besserwisser.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Dricka vin. Dansa till musik som får en att bli så glad att man inte kan sitta still. Sitta i mitt kök, med musik i bakgrunden och prata med någon som jag tycker om. Ligga i min säng och kolla på teve. Bada när jag kommer hem och är full.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Jag skulle aldrig sätta på mig en onepiece. Jag skulle heller aldrig sätta på mig utsvängda jeans, eller kläder överhuvudtaget som sitter fult på min kropp. Kläder med fula tryck på framsidan eller något som jag känner mig för tråkig i.

9) HAR DU VARIT KÄR?
Ja. Jag har varit riktigt kär två gånger. Båda gångerna har det slutat i en smärre katastrof. Så numera försöker jag stanna vid förälskad.

10) FEM EGENSKAPER SOM DU TYCKER OM:
Hos andra så uppskattar jag ärlighet extremt mycket. Jag älskar människor som vågar ha en åsikt och ge sig in i en diskussion. Socialt kompetenta människor och människor som inte ser det dåliga först utan ger allting en chans. Sen älskar jag när man inte är rädd att visa känslor.

23:29

I can imagine the moment
Breaking out through the silence
All the things that we both might say
And the heart it will not be denied
'Til we're both on the same damn side
All the barriers blown away


KAN INTE FÖRSTÅ ATT DET BARA ÄR EN MÅNAD KVAR SÅ JÄVLA FANTASTISKT
kommer bli så äckligt jävla vackert jag får fjärilar i magen bara jag tänker på det

15:15




15:09 & godmorgon



Livet är så orättvist.

DON'T GET ATTACHED


21:05



Ska lägga ner egopose bilderna i webcamen snart, jag lovar. Jag vet själv att det börjar gå över styr..

19:55



fika träna tagga sova jobba

14:28



AAAA vill ha november och bon iver nununu

come talk to me



Sista natten nu då. Igår gick jättebra. Två espresso vid ett och jag var verkligen på g. Kommer nästan (hör och häpna) sakna att inte jobba natt. Vardagsnätter är freakin' fantastiska. Grabbarna jag jobbar med är helt okej dem med. Lätta att prata med och lätta att skratta åt. Dessvärre hinner det liksom inte hända speciellt mycket när man jobbar hela nätterna och sover halva dagarna. Men det känns ändå bra. Det är som om att jag behövde inte ha ångest över att ligga i sängen till halv fem i några dagar. Inte känns den pressen som jag brukar känna över att jag inte göra något, träffa någon och ha asroligt liksom.

please don't say that we are done when i'm not finished






15:09




15:03



Tack för att helgen äntligen är fucking över. Nu blir det mysnätter de två närmaste dagarna. Galet skönt. Klockan är tre, och patricia slutar inte förrän om fyra och en halv timme. Vad fan ska jag hitta på? Är redan uttråkad.

07:07

Trött. Död. Hatar helgnätter. Nu, säng.


17:16






Jag tänkte att jag lägger ju typ bara upp bilder på otroligt snygga tjejer och folk som faktiskt inte känner mig måste nästan tro att jag är lesbisk. Så är dock inte fallet mina vänner, men jag råkar bara tycka att tjejer för det första är vackrare än män och för det andra passar galet mycket bättre på bild. Hur som helst! Lägger nu upp två bilder på en man som jag tycker är fantastiskt vacker. Kan iofs bero på att jag är lite halvt kär i karaktären han spelar i "the notebook" men kom igen, hur sexig är han inte på bilderna över? Nomnomnom.

här kommer rädslan, nu igen



Skulle kunna skriva en uppsatts om mina känslor för allting just nu men jag orkar knappt tänka på det eftersom att alla tankar är så abstrakta. Och hur fan ska jag då kunna sätta ord på det, när all energi går åt till att bara förstå vad jag tänker på? Nej det är en omöjlighet. Fan vad jag avundas alla som lyckas.

16:45



Orkar inte ens börja skriva om min natt. Men kände typ som bilden ovanför mestadels av tiden. Hur som helst. Jag är trött och mest glad att jag lyckades somna om. Nu är det bara tre nätter kvar. Ikväll blir det thaimat, film och ett försök att få tillbaka lite livslust.

16:39



Man mår ju faktiskt lite bättre när man får mms som ser ut såhär, fina du

04:35

Min kropp dör av trötthet och jag är rätt osäker på om jag överlever detta. Två timmar kvar innan jag ska räkna kassor och jag börjar bli lite stressad. Dumma jobb. Dumma människor.