First Breath After Coma - Explosions In The Sky

Orkar inte blogga när jag jobbar så mycket. Verkligen ledsen men nu måste jag även fokusera på högskoleprovet. Och att äta. Är fan ashungrig.

Green Green Grass of Tunnel - Múm

Minus denna vecka:
- Högskoleprovet på lördag & jag har inte pluggat något. Tänkte ändra på det men vi får se hur det går.
- Jobbar varenda jäkla dag denna vecka.
- Kommer inte kunna umgås med någon på grund av punkterna över.
- Det är över en vecka kvar tills fredrik kommer hem.
- Behövde köpa mat. Det var dyrt.
- Jag fick mens idag. Sjukt osoft.

Plus denna vecka:
- Jag köpte två jackor på loppis idag! 100 spänn. Värt.
- Jag FICK ett par vita converse av världens bästa Sara då dem var för små för henne. Fatta hur många hundralappar jag sparade där.
- Jag fick veta idag att jag får tillbaka över 5000 på skatten.
- Är ledig i helgen! Ska som sagt göra jävla högskoleprovet så blir typ bara en ledig dag.

Hade livets bästa samtal med mami idag också. Hon är fin. Jackorna är jättehäftiga för er som undrar. Pastellfärger (självkart hänger man mer i trenderna!!!) & oversize. Visar nog någon häftig bild sen!

California Dreamin' - The Mamas & The Papas



Tröttnat på min stökiga lägenhet nu, så ut i solen & bege mig till huvudsta loppmarknad

Bullets - Tunng



känner mig extremt uttråkad
funderar på att antingen:
1. åka in till stan själv, äta glass & gå i secondhand butiker
2. färga håret & försöka blonda upp det lite till
3. dra på mig träningskläderna & skutta till gymmet
4. vänta på att någon av dem jag har försökt ragga som sällskap till stan idag svarar haha

Började kolla på nya säsongen av top model igår typ brittish invation, vilken besvikelse. Bara en tjej jag gillade, hon britten med rosa/blont hår. Jättefin. Men lovar att hon åker ut snart & alla fula bitches får vara kvar. Hoppas Klara vinner Top Model Sverige. Rebecka kommer bli stor ändå.

Nightcall - Kavinsky



dammade fram denna också, hur fin?

When I Dip - Bingo Players



Dammat av mammas gamla kamera, sjukt soft - ska bara se till att använda den nu också. så säger jag typ varje vår men är typ taggad i en vecka & sen försvinner suget. Annars då?? Jo tack, trött men bra! helgen har slitet som fan på kroppen men kul var det. Imorgon är jag leeeedig, men har inga planer så det lär ju bli lite halvt. Har ätit 700 gram godis på två dagar & just nu känns det som om att jag kommer må illa föralltid. Funderar på att äta lite till. Bara för att & kolla på I Used To Be Fat. Förstår inte hur MTV typ alltid lyckas göra så feta serier.

Somnade innan åtta igår. Typ personligt rekord nästan.

Beth/Rest - Bon Iver



Torsdagen den 22/3 var en mycket bra dag. Jag tror att fredagen den 23/3 kan bli ännu bättre.

Dreaming Of You - The Coral



Efter en otroligt låg helg bestående av att 1. tycka synd om mig själv & 2. ligga i sängen & sträckkolla på the office kom vändning på söndageftermiddagen. Tvingade mig själv ner till gymmet & i kombination med en otroligt mysig middag med min mor var humöret tillbaka på iallafall helt ok nivå. Måndag, tisdag & onsdag jobbades det & jag somnade innan 21:00 varje kväll (vilket också innebär att jag är tillbaka på min vanliga dygnsrytm, thank god) och förutom snökaoset i måndags så kändes mitt humör nästan helt återställt.

Var superduktig & tränade varje dag & igår kändes det äntligen som vår igen. Jag vaknade runt 06:30 av solen imorse & kände mig SÅ taggad på livet?? Bestämde mig för att gå ut på en springtur i det fina vädret (HÖR NI HUR HURTIG JAG HAR BLIVIT? vem fan trodde det för ett år sen) sagt & gjort, ut i solen, powerwalkade/sprang 4 km, helt fucking död när jag kom in & nu har jag precis bokat lunchdate. I eftermiddag blir det gym med kusin & ikväll blir det jobb.

Nu är det förövrigt mindre än två veckor kvar tills mitt hjärta kommer hem, wi.Fucking episk torsdag.

Paper Planes - M.I.A.



Jag är tillbaka. I alla fall tills i helgen. För då börjar jag jobbar 06:30 på morgonen = inte orka ha ett liv. Men det gör mig inte så mycket. Nu, ut i solen & lite jobb på det. Puss!

To Lose Someone - Taken By Trees





våren försvann lite & jag hade förväntat mig livets väder idag - det var dumt
önskar att någon ville träffa mig idag, känner mig så himla ensam, bu

Amor Fati - Washed Out



såhär blir det nog imorgon, fast med strumpbyxor, så jag inte fryser ihjäl på nattbussen hem hihi
(jag har en fin svart hatt på mig också, men den fick inte synas, mest för att mitt ansikte inte kunde synas, då jag är ful aka osminkad & dålig hy, haha)

Kom Igen Lena! - Håkan Hellström



idag har jag sett två av mina favoritfilmer som båda innehåller livets bästa skådis (mannen över då, om ni inte förstod) The Departed såg jag först, fantastiskt spännande. Sen såg jag Catch Me If You Can, också helt asbra. DiCaprio är ju för snygg i den med. Saknade bara The Aviator så hade det varit en perfekt Leonardo dag. Men kvällen är ju faktiskt inte slut än, hehe.

Annars har jag kollat på först hela säsong tre av The Office. Sen såg jag fem avsnitt av säsong två. Efter det bestämde jag mig för att kolla lite random avsnitt på säsong fyra för att sedan ladda ner säsong fem. Har lyckats tvätta all min tvätt & städat lite. Annars har jag knappt lämnat sängen & har inga planer på att göra det heller. Förrän imorgon då. För då är det jobb & spela skivor som står på agendan. Woho!

Oh Horatio - Tiger Lou



Vaknade alldeles för tidigt idag. Blir lätt så när man sover under ett stort fönster utan gardiner. Bytte lakan & läste ELLE tidiningen som mamma gav mig igår. Så att vakna jättetidigt gjorde inte så mycket. Hade fått sms från mitt hjärta också som har landat säkert i Tokyo. Känns otroligt skönt.

Lua - Bright Eyes



Fucking älskar mitt vardagsrum/sovrum. Nu, sova.

Towers - Bon Iver




Här är jag & min nya jacka. Fyndade rejält på myrorna igår & fick med mig denna levisjacka för 125 kr. Sjukt värt & det var exakt en sån jeansjacka jag letade efter. Kommer antaglien bo i den hela våret. Glasögonen snodde jag från hjärtat, men de passar inte så bra på mig tyvärr. Det gör sällan glasögon men jag låtsas som ingenting & hoppas att ingen märker det, hehe.

Annars så har jag blivit sjukiz. Igen. Suck. Och ingen tar hand om mig. Ännu mer suck. Dock så köpte mami sorbe & ELLE till mig idag (bäst). Måste bli frisk eller iallafall mindre sjuk tills fredag. Nu ligger jag & halvdeppar till Bon Iver varvat med Bright Eyes & funderar seriöst på att sova. Eller att kolla på The Office. Lär bli det senare alternativet.

Pussi

Holocene - Bon Iver


finaste åkte idag, även fast det bara är några veckor så känns det som en evighet innan jag får borra in mig i din hals igen, saknar dig redan (töntigtjej90)

O.N.E - Yeasayer



Vill typ inte tro på det själv, men den halsont jag känner går fan inte att ignorera. Kan fan inte bli sjuk. Tänker äta minst 200% över det rekommenderade dagliga intaget av  C-vitamin & hålla tummarna. Jobbar veckan ut & har varken råd eller lust att vara sjuk. På fredag spelas det ju skivor & jag var sjuk sist vi spelade, så hade inte tänkt att vara det nu. Fan.

Förövrigt var det helt sjukt varmt igår när jag åkte hem från jobbet! Alltså, jag hade bara en tröja & min tunna fjällräven jacka & frös inte ens lite. Vindarna var typ, varma? Skrattade mig lycklig från konsum & hem för det var en sån underlig känsla då solen var borta sen länge.

Snart kommer Patricia & i samband med det ska jag äta min andra grapefrukt tänkte jag. Funderar på att köpa typ, Kan Jang (eller hur det nu stavas) men det är ju så jävla äckligt? Hm. Får fundera på det tills jag åker till centrum. Ska förbi myrorna & hoppas på att det finns någon fin jeansjacka till mig där. Eller ett par sjyssta skor. Sen äta middag hos tessi & ikväll spenderar jag sista natten med gosis innan han lämnar mig för japan i några veckor.

Ready For The Floor - Hot Chip



allas favoritbrudar, självklart jag&patricia då, hehe, spelar våra favoritlåtar på ace på fredag
kommer bli dansdansdans & förhoppningsvis lite (läs: mycket) hångel
bor du i sthlm? gör som alla coola kids & KOM FÖRBI vetja!

Want U - Lo-Fi-Fnk



Tilde aka modebloggarn?!!! Heheee driver, men livet är roligare med en fungerande kamera & ett stativ, glömde att le dock, fan.

Nya glasögonen fastnade på bild då det passade extremt bra att ha dem på sig (inte bara för att det är soligt utan för att jag har fått någon slags ögoninfektion... assnyggt) Åker till fjällen imorgon så lär inte vara speciellt aktiv under hela helgen. Nu blire jobb.

Over And Over - Hot Chip



Snygga glajjor, mmhm! Köpte nya solglasögon för några dagar sen. Tror inte jag hinner ta bild men äsch ni överlever. De var hur som helst inte lika fräsiga som dessa.

Aahhh shit sovit så oroligt på morgonen, värsta jag vet & nu kommer jag typ vara stressad hela dagen. Har absolut ingen frukost hemma heller, grrr. Orkar inte svälta ihjäl typ haha & det är inget alternativ att äta på jobbet, bu.

DARE - Gorillaz





Trött tjej, hemma vid 01:15 igår, somna vid 02:30, vakna av kusin kl 08:30 & möte med världens bästa exchef kl 10:00, hemma vid 11:45, vila till 13:00 sen jobba från 14:30 till 00:15 sho livet

men snart så åker vi till fjälleeeennnn woooho

Under sjukhusen - Jonathan Johansson

Har en såndär riktig fuldag idag. Känner mig fläckig av sminket, mörk under ögonen & varken rougen eller ögonbrynen blev bra. Jag har ont i huvudet & känner mig mer otränad än vanligt. Håret är kaos för jag somnade med det blött igår & kläderna sitter inte som de brukar. Jag vet att mycket av detta sitter i min hjärna men ändååå, självförtroendet är typ i botten idag.

Ville bara dela med mig av det, tänkte att det kanske skulle kännas bättre om jag skrev ut det men ne. Får nog bara acceptera mitt öde idag.


Heart Skipped A Beat - The XX



lite såhär ser jag ut idag, orkade inte tänka så mycket utan det fick bli svart/vitt

till catarina: jag gör gif:sen (haha heter det så???) i photoscape & där finns det en knapp som heter typ "byt effekt" & så kan man välja bland massa roliga övergångar, wo! återkommer med vad avfärgningen heter & ja den funkade bra! Innehåller ingen ammoniak eller blekning vilket är soft men när jag la på en blond färg efter avfärgningen blev det typ mörkare igen, askonstigt

nu ska jag äta lunch med mami & sen jobbaaaaa

Le Bachelor Pad















Typ lite såhär bor jag. Rätt så fantastiskt om jag får säga det själv.

Förresten hoppas jag ni har uppmärksammat hur mycket mer personlig min blogg har blivit på sista tiden, med egna bilder och så!! *duktig tilde, klapp på axeln*

One Two Woop Woop









Stökig lördag med en full tilde men hade så himla kul. Dansade mig svettig till extremt bra musik, drack drinkar, gosade med bästa & hängde med fina tjejer. Åt livets godaste korv & pommes på vägen hem också, wow. Superdäck på nattbussen & mådde lite halvdåligt när jag vaknade i morse måste jag erkänna. Men galet värt.

Orkade inte redigera fler bilder, bu.

Verona - Geographer



Världens bästa väder idag & ser typ ut såhär (fast skinjacka såklart & halsduk!)

Poison Oak - Bright Eyes



Helgen då:
Ikväll har jag städat & hängt tavlor. Tänkte att ni får se resultatet imorgon! Snart kommer mitt hjärta & just nu sitter jag med avfärgning i håret, galet spännande. Använder den där nya vad den nu heter. B4 något.. Ser typ rött ut, haha. Imorgon ska jag till fjärilshuset med Miriam & på kvällen blir det festtttty. Söndag så ska jag köpa termobyxor för snart åker vi till fjällen wiho!