Och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag och som jag önskar att vårt krig tog slut, jag har lärt mig av mina misstagmåndagen den 30:e maj

#1 from Linnea Mesko on Vimeo.

 

Fick äran att hjälpa den mest talangfulla av mina vänner Linnea med ett projekt hon hade i skolan. Synd att jag ser lite för snäll ut för låten och inte alls lika hård/svår ut som valter. Men jag är ju varken speciellt hård eller svår så det skulle ju vara konstig annars. Men det är ju därför jag har möjligheten att jag fortfarande kan åka buss på rabatterat pris, jag ser ju så liten och snäll ut och tänk hur mycket pengar jag sparar på det i längden!


jag kan inte tänka jag står bara här och lerJag har inte tvättat mitt hår på fyra dagar insåg jag nyss. Det kanske inte låter som värsta grejen men let me tell you att det är det. När jag väl lämnar sängen och ser mig själv i spegeln för första gången denna morgon kommer jag se ut som en blond hermione x 2 fast med lite mer kluvna toppar. Det värsta är att jag hatar att tvätta håret. Hatar att behöva kamma ur det när det är blött och fullt med tovor. Hatar att sedan behöva föna skiten för att "luggen" ska ligga ok, för det slutar ändå med att jag sätter upp allting i en hög tofs som jag förövrigt inte passar speciellt bra i. Mitt hår har alltid varit mitt största dilemma. Jag lägger nog mer tid och energi på det än något annat och det finns ingenting jag ångrar så mycket som när jag färgade sönder det när jag var femton/sexton/sjutton år. Då tyckte jag att det var ascoolt att vara svarthårig, med lite för tuperat hår och alldeles för mycket hårspray. Sen tog det två dagar för att ångra sig och köpa 5 olika blekningsförpackningar för att få allting blont, igen. Nu har jag i alla fall stannat vid en färg och abstinensen att bli brunett (läs: förändring, tro inte att det är färgen som lockar, egentligen..) är inte lika stark, men den finns där.

Speciellt nu, när det känns som om att hela mitt liv är lite upp och ner fastän när jag kollar mig i spegeln ser jag likadan ut som vanligt. Men jag är inte det. Ingenting är som vanligt. Jag bor helt själv, har ingen vid min sida längre, har tillochmed börjat älska att ha på mig jeans (alla som känner mig och har gjort det i mer än två veckor vet att detta är stort) och igår bevisade jag även för mig själv att det faktiskt är svårare att trampa på mig än vad jag trodde. Jag har börjat inse att livet kanske inte står så stilla som jag först ansåg utan att jag faktiskt har alla möjligheter i världen. Eller ja, nästan. Har ju sålt min själ till donken i två år till men jag ångrar mig inte en sekund. För vet ni, om två år ska jag fylla tjugotre och jag har på senare dagar insett att livet faktiskt inte tar slut dagen då man fyller tjugoett.

Tack och godnatt!Ok helgen då:
- Klarade skiftverifieringen utmärkt, i alla fall om jag får säga det själv.
- Alldeles för mycket nuggets på lördagen. En kartong (typ 750 st) var borta innan klockan 13:00
- Ballonger i tusen - kändes det som iaf
- I lördags somnade jag innan 19:30, vilket nästan är ett nytt personligt rekord. Lyckades ändå försova mig i morse då jag verkligen var helt död när klockan ringde 04:30. Det är ju tur att vissa får festa på lönehelgen iaf, det får aldrig jag..
- Tvingade Patricia att göra om designen på bloggen lite och ja, nu känns det bättre.
- Söndagsmiddag med Emma på banken för att fira att jag överlevde helgen.

Nu är det mindre än två veckor kvar till ASM och snart får jag flytta hem igen. Känner mig otroligt peppad.
Men känner mig ännu mer peppad på att jag faktiskt är LEDIG nästa helg och tänker inte förstöra den som förra lediga helgen, nej tack. Nu blire lite fejan som läsa sen sova. Ja, man kan ibland tro att jag är lika gammal som min mamma.

Blir förövrigt galen på att mamma inte har något bildredigeringsprogram på datorn förutom paint. Hur fan hade hon tänkt att jag skulle kunna lägga upp bilder då????

summerKul på donken:
1. Mina ballongvalv!!!!
2. Nya dippsåserna, hur spännande?
3. NYA BALLONGER! Hur kul som helst.
4. Ballonger överhuvudtaget är ju super. Ballongträd, ballongvalv allt.
5. Eriks nya superrum.
6. Jobba helg med mina bästa människor

Mindre kul på donken:

1. Sår jag kommer få på fingrarna eftersom jag kommer knyta typ 100000 ballonger
2. Jävla snackbox. Den som kom på den idén borde ju skjutas.
3. Nya musiken i lobbyn och överallt. Man skulle kunna tro att man jobbar på en kinarestaurang.

för trött för att tänka
HEJ BLOGGEN!! Körde något slags skift på barkarby igår. Det var katastrof. Tio timmar utan rast och sen lite extra tidl på det då jag var förjävla dåligt på att räkna kassorna. Lite var Therese fel då jag alltid börjar skratta hysteriskt åt henne när jag är trött. Men det var en upplevelse. Det var riktigt längesen jag var så stressad som jag var igår mellan 16-20. Jag längtade hem till Stäket så himla mycket det var helt sjukt & jag måste säga att jag är jävligt glad att jag jobbar där jag gör. Allt var kaos. BLÄ. Langade taxi hem och däckade vid hell's kitchen vid 02:00. Idag är jag "ledig" men måste ändå till jobbet då jag ska planera för helgen. Sen är det 06-16 fredag, lördag, söndag, en liten familjefest och en extern verifiering på det. Lagom taggat.

Annars då? Jo har fortfarande inte rört någon av maten mami köpte till mig så jag inte skulle svälta. Har endast druckit mig blåbärssuperjucie. Lön fick man ju igår också! Jävligt taggat då jag var helt luspank. Jobbade lite för mycket förra månaden så nu är man lagom rik igen. Bästis och jag firade det genom att äta ett 6pack på Max, haha.

Saknar hemma och fredrik. Heido

grand theft ecsatsyHade tänkt lägga upp lite bilder från iphonennn men eftersom mami bara har typ paint på sin dator skippar vi det. Haft en riktigt bra dag på jobbet trots uteblivna sms (får väl börja vänja mig, kanske å blä) Har ätit lite för mycket mcflurry ballerina och bara haft mysgäster hela kvällen i kassan. Ganska tacksamt faktiskt. Hade tillochmed mig matlåda? Sen tog jag nattbussen till mor min och Linnea mötte mig vid bussen. Tog en snabbpromenad, alldeles för snabb för vi hann inte ens prata om typ 25 % av allt som har hänt sen vi sist sågs, men pga trötthet och temperaturen i luften får vi fortsätta samtalet senare i veckan. När jag väl öppnar dörren så möts jag av katten som absolut inte ville gos (ja, jag blev lite besviken) utan ville ut ut ut och nu äre fan natti som gäller.

Vet att ni älskar att jag uppdaterar blogghelvetet igen, hihi. Puss

ibland önskar att min värld var lite mer suddig

Jag har aldrig gillat dubstep. Har liksom inte förstått musiken riktigt, tyckt att den mest har varit konstig. Men nu har jag lyckats förälska mig i Feed Me's remix av "Call your girlfriend". Hur bra? Sjukt bra. Hade förövrigt den mest världelösa av helger i helgen. Fredagen började förjävligt och i den takten var det. Känns liiite bättre nu dock, men inte mycket. Är rätt taggad på att jobba, ska bli skönt att slippa tänka i nio timmar. Annars då? Jo ska vara kattvakt hos mami i en vecka och Patricia ska bo hemma hos mig och den 25:e ska jag ha skift på Mcdonken i Barbarky. Annars vet jag inte. Längesen jag kände mig såhär omotiverad på livet, haha å deppigt det lät. Inte meningen. Men äsch, ni vet hur det kan vara. Puss

may 2011


tell her it's not her faultså var helt plötsigt körsbärsblommorna borta och mitt hjärta likaså
om jag hade haft gåvan att skriva ner mina känslor hade jag idag kunnat skriva en hel bok men istället så lägger jag all min energi på att hoppas, lite lite till

it's time to have the talk
tredagarshelg, wow

onsdagen den 18:e majÅ det är så mycket jag vill skriva men när jag väl försöker kommer självklart ingenting fram. Jag ger upp.

On Melancholy Hill

Jag måste vara Sveriges sämsta bloggare (och en sådan som alltid har en ursäkt) men jag har faktiskt ingen dator!! Då är det ytterst svårt att blogga. Som tur är har jag en iphone jag kan göra det mesta med. Förutom blogga då. Och chatta på facebook. Och nu undrar ni säkert hur jag lyckas blogga nu? Jo jag fick en inneboende som hade med sig en dator!! (asjobbig brud dock, men vad gör man inte för en dator..) hihi. Ytterst tråkigt att jag inte har något speciellt att säga. Jag jobbar, jag lever, jag äter ibland. Kanske kommer på något mer vettigt att blogga om, snart. Vi får se. Tills dess: Ha det bäst. Puss!