20:20



4 x tilde borde fan räcka ett bra tag eller kanske inte, hm. Förövrigt såg jag inte ut såhär idag. Söndagens happening: Köpte jultoalettpapper. Spännande va? Nej. Mitt hem luktar förövrigt fest (fast jag vet hur mycket du kämpade patricia) och jag har bytt sängkläder. Renare än någonsin är det nog här men alkoholen sätter sig på något sätt i väggarna. Imorgon är det tillbaka till verkligheten (=jobbet) och jag kommer nog föralltid sakna den här helgen.

14:50



söndag, gud vad fett - inte

21:04



Lördagkväll och jag har haft feber hela dagen men nu kliar det i mina dansfötter fast nej det blir myskväll med min favoritkille. Missar festen som hålls i min lägenhet vilket inte känns speciellt fantastiskt men på onsdag då blir det, mhm! Dansa för mig också ikväll.

17:53





världens grymmaste fredag med alla mina favoritbrudar samlade, kunde inte bli bättre helt seriöst
och snälla lyssna på låten FÖR bra tack stephy för tipset

19:34



Världens bästa kök. Synd att blomman i fönstret håller på att dö.

15:34



Härligt att vakna halv fyra och det är lika mörkt som när jag somnade imorse. Fan det är ren och skär ångest kompisar. Idag har jag bestämt mig att jag fan måste träna, funkar inte annars. Färga håret vill jag också göra. Det är urtvättat som bara den, men vi får se vad jag hinner och orkar. Imorgon är det lön och jag slipper leva en dag till på riskakor, känns fett!

18:40


17:43



Sådärva. Sårig och ont gör den och jag tänker inte ens börja prata om hur ont den gjorde att göra. Nöjd är jag dock, jävligt nöjd. Citatet kommer från Bon Iver's låt re:stacks om någon skulle undra.

13:37



Juste, tatuerade mig igår, bild kommer sen!!!!1 (Förutsatt att Patricia tar med sig sin kamera)

13:28





Folk är ju lite efterblivna, herregud. Godmorgon förresten!

00:28



Om jag sa att allt var ditt, att jag ville älska dig på riktigt, skulle du lyssna då?

00:16



Så var måndagen slut och det tror jag inte att jag är ensam om att vara glad över.

13:03



Lite såhär rockar jag idag. Det blöta håret och den kassa kvalitén kan ni ignorera. Nu blir det jobb!

12:45



Jag för snart ett och ett halvt år sedan. Spännande hur man förändras ändå. Lite sugen på lugg måste jag erkänna. Men jag brukar alltid ångra mig.

12:12



Tryck här barn om ni vill lyssna på den mest fantastiska låt just nu

11:18



Inga pengar och ingen frukost. Fan jag är äckligt hungrig. Inser förresten mer och mer hur mycket jag vill köpa en kamera. Alltså verkligen. Varför ska allting kul kosta pengar? Men vet ni något annat som är kul? (som iofs också kostar pengar men ehe..) jag ska tatuera mig imorgon!!! Fan vad taggad jag är helt sjukt ojojoj. Ser tillochmed fram emot smärtan. Då är det på riktigt.

13:42

Jag ligger helt seriöst på topp 10 listan av jordens sämsta människor just nu. Fan.


10:08


16:35



Vill bara låta er veta att jag har officiellt rykt upp mig. Eller ja, snart. Har satt på mig riktigt kläder, borstat håret och sminkat mig. Nu blir jag snart bjuden på middag (då jag inte har några pengar alls, bra jobbat tilde) Jag vaskar att städa för det är ändå bara jag som ska se skiten. Förövrigt behöver jag ju en aktivitet imorgon också. Jag tänkte dricka vin ikväll. Håll tummarna på att jag inte gör någonting dumt. Puss och hej från er emotjej

15:57





Bra kväll blev extremt konstig natt och jobbig morgon blev till likgiltig eftermiddag. Nu ska jag städa, kanske. Eller gömma mig under täcket förevigt. Typ.

10:29



Godmorgon alla fanz. Tänkte bara meddela att jag för en tid sen lovade att dissa webcambilderna men haha det kan ni ju glömma. Fan det är ju askul fast jag ser lite halvt efterbliven ut och i princip har glömt hur man ser normal ut på bilder. Sorrrryyyy! Nu ska jag jobba sen LEDIG HELG!!!!!1 Hoppas ni får ett fantastiskt veckoslut, puss xoxo

00:53



Förstörd. Godnatt.

00:50



Känns liksom inte helt okej att vara snyggare än både Rebecca och Fiona. Fucking A bro. Nu ska jag kolla på film och sova, yeah. Förövrigt gick dagen helt okej. Fick hundra cheeseburgare beställda i DT:n. Alltid kul. Hehe.

00:39


Boys of Fashion Week SS/2012 from Justin Wu on Vimeo.

 

Galet mycket tjejer i min blogg (but u lovem' right) hur som helst försöker jag kompensera med denna video på fantastiskt vackra killar. Herregud! Snodde videon häääärifrån.


00:23



Lyssnar på brudarnas nya album och är lite avis på Patricia. Bästa låten so far:
Rebecca & Fiona (klickaaaaa på namnet)

11:46



nya datorns webcam <3 wow
och ja, mina läppar är galet torra

10:35



Så, datorn gick ju sönder igår. Jag panikade och drog till elgiganten och köpte en ny. Lite halvspontant sådär men jag älskar den. Inte en macbook men fan, jävligt sexig ändå. Annars så spenderade jag störst delen av dagen med Patricia igår. Bra tisdag.

13:28

Och där gick datorn sönder. FML.


Dag 11 – Det här hade jag på mig i dag



Slänger om frågorna hur jag vill och för att jag kan, så jävla rebellisk. Plus att detta är inte vad jag har på mig idag. Har inte klätt på mig än. Vaknade för fan nyss. Men såhär såg jag ut igår innan jag gick och förstörde min look med mina smutsiga donkenkläder. Tröjan/skjortan köpte jag igår på HM, bxorna är världens skönaste jeans och går att hitta på Gina Tricot av alla ställen och skorna som typ nästan syns på bilden längst ner till vänster är mina martens. Jävligt billig outfit (förutom skorna då, ehe) but i like it. Godmorgon förresten.

21:21



Inläggsbomb. Herregud, blir ju helt snurrig. Kompenserar för att jag faktiskt inte orkar svara på den där dumma frågan om vad mina drömmar är. Är för trött och likgiltig för att ha några drömmar. Haha deppigtjej90. Har hur som helst blivit en vit skjorta och en marinblå tröja rikare. Kändes jävligt bra. Speciellt skjortan, den är mums. Nu måste jag föna håret och sminka mig. Sov gott!

21:17



Saknar gamla skins åh

21:14





Sista natten nu. Taggar.

15:47





Det är någonting som känns så jävla fel just nu. Både min mage och mitt hjärta känner det. Fan. Jag vet bara inte vad det är eller vad jag ska göra åt det. Helveeeteeee. Orkar inte utveckla mig men herregud.

20:26


18:08



Vaknade klockan fyra idag. Helt förstörd och extremt förvirrad. Det var helt kolsvart ute och jag inser att fan jag har missat en hel dag. Den 13:e November var helt waste. Hungrig var jag också eftersom jag inte hade ätit på typ ett dygn. Natten gick asbra och huvudattraktionen var väl när douglas, ted och jonas ramlade in vid halv sex. Fantastiskt roligt. Nu äter jag thaimat, lyssnar på bon iver (kan inte sluta vet inte vad mitt problem är) och känner mig rätt nöjd.

Dag 10 - Mina syskon



Här är mitt enda syskon. Han heter Marc och är sju år. Helt sjukt hur fort han har vuxit upp. Jag kommer seriöst ihåg när han var nyfödd och låg i mitt knä. Galet vad tiden går snabbt. Marc och jag är bara halvsyskon och vi har samma pappa. Eftersom jag aldrig direkt har bott hos min papi och inte bor hemma nu så träffas vi alldeles för sällan. Jag är galet rädd för att han ska bli sådär blyg för mig som killar blir framför tjejer när dem uppnår en viss ålder. Fin är han i allafall.

16:44

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Bright Eyes, Kent, Bon Iver, Coldplay. Men ja mest Kent.

Beroende av:

Närhet, min mobil, människor, social kontakt överhuvudtaget, musik, lösgodis

 


Vad tror folk om dig?

Jag vet faktiskt inte. Helt ärligt så tror jag inte att folk tror så mycket. Kan ha fel, men jag hoppas verkligen att dem inte tror någonting allt för negativt i allafall

Stämmer det?

Haha, helt onödig fråga med tanke på mitt svar på den föregående.

Vad får du oftast komplimanger för?

Mina ögon, min klädstil och att jag luktar gott (haha)

Hur imponerar man på dig?

Får du mig att skratta har du på en gång halva inne. Gillar du sen att dansa till Håkan? Ja ännu bättre. Kan du stava och gör inte allt för många grammatiska fel? Fantastiskt. Hör av dig, helst nästan på gränsen till lite för mycket också. Sånt tycker jag om. Och berätta gärna hur du känner. Det tycker jag överlag är riktigt imponerande.

Brukar du skratta för dig själv?

Nej inte jätteofta. Måste ju ha någonting att skratta år och jag ser mig själv inte som speciellt rolig, haha.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

"Fina hihihihi" av Tessan! Hade mms:at en bild på två kattungar. Standard.

Var bor du?

Kallhäll!

Trivs du där?

Helt okej faktiskt.

Har du haft sex idag:

Nej!

Hur svarar du i mobilen:

Lite beroende på vem som svarar och om jag är full eller inte. Men oftast brukar jag bara säga "Heej" om det är någon jag vet vem det är, är det ett okänt nummer så svarar jag "Hej det är Tilde" (om jag vågar svara, dvs)

Vem ringde du senast?:

Tiger.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

Kommer inte riktigt ihåg. Vi pratade om ifall han skulle komma till Ace eller inte.

Antal timmar sömn inatt:

Slocknade någon gång vid halv fem, vaknade vid halv elva. Somnat om två gånger sen dess och då sov jag en halvtimme varje gång. Räkna själv!

Sov du ensam:

Ja dessvärre gjorde jag det. Gör oftast det numera då Patricia inte ligger bredvid mig längre.




Brukar du komma i tid:

Ja!!!!!!! Alltså jag är värsta tidshitler. Hellre tidig än sen. Alltid. Tror att jag är arbetsskadad från jobbet. Hatar när folk kommer sent, speciellt när det inte finns en anledning till varför dem är sena.

Hur känner du dig nu:

Seg, uppgiven, lite förrvirrad. Men i stora hela mår jag helt okej.

Vanligaste färg på dina kläder:

Typ beige, blekrosa eller svart.

Vad tycker du om fötter:

Bryr mig verkligen inte. Tycker inte om fötter speciellt mycket men inte som om att jag någonsin lägge märke till dem heller.

Vad saknar du:

Saknar våren, ljuset, knoppar på träden och att se hur snön smälter. Jag saknar sommaren och att gå med bara ben. Jag saknar att vara ute hela natten och fortfarande inte frysa. Jag saknar att sitta vid vattnet med musik i öronen och äta jordgubbar. Jag saknar att känna mig lika levande som jag gjorde i Juli. Sen måste jag erkänna att jag saknar att inte känna mig så ensam som jag gör nu.

 


Hade du en bra kväll igår:

Jo, jag skrev ju om den i förra inlägget och ja, den var helt okej!

Favorit dryck på morgonen:

Juice. Men brukar ju äta Special K med blåbär och mjölk, så då brukar jag liksom inte ha någon dryck vid sidan om. Dricker ju upp all mjölk liksom.

När brukar du oftast gå och lägga dig:

Helt omöjligt att säga då jag har det mest oregelbunda schemat. Börjar jag 06:00, ja då vill jag SOVA innan 22:00. Kör jag kvällskift och slutar runt 23:30, ja då brukar jag somna vid 02:00 tiden kanske. Jobbar jag natt däckar jag oftast på en gång när jag kommer hem 07:20 på morgonen.

Är du blyg?:

Nä. Skulle jag verkligen inte vilja säga. Lite avvaktande kanske. Är inte den som tar mest plats i rummet men är absolut inte blyg.

Sysslar du med någon idrott:

Nja, men försöker gymma tre gånger i veckan.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Nej, men jag tror att man kan känna hur det klickar redan första gången man träffar någon.

Har du spytt offentligt:

Haha, ja!!! En gång. Åh.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Allt sexuellt du kan tänka dig. Nästan.

Är du nöjd med ditt liv:

Nej, man ska aldrig nöja sig. Då slutar man ju att försöka.

 


Är du bortskämd:

Alltså, min mamma har alltid försökt ge mig allt hon har kunnat. Så visst är jag lite bortskämd. Men sen jag var femton har jag fått betala för det mesta (typ kläder, bio, mat osv) själv och så fort jag slutade gymnasiet började jag betala hyra hemma. Så samtidigt inte. Jag vill säga själv att jag är otroligt duktig på att hantera pengar och tar dem inte för givet. Pengar är någonting man ska förtjäna.

Vad gör du i morgon:

Imorgon så sover jag fram till minst klockan tre hoppas jag. Sen vet jag faktiskt inte!

Vad är det värsta du vet?:

När folk jag älskar mår dåligt och jag inte kan göra någonting åt det. Människor som tror att hela världen kretsar runt dem. När teknik strular (mest för jag aldrig kan fixa det själv) och att jag börjar gråta så lätt.

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Det har jag verkligen.

Vad är det finaste du fått?:

Men oj, jättekonstig fråga. Men jag väljer att skriva som Thowe och säga min systemkamera. Använder den sällan nu för den inte funkar men jag har så mycket bilder och så mycket sparade minnen på grund av den.

En speciell dag du minns:

Dagen efter nyårsafton för snart två år sedan.

Du samlar på:

Ingenting. Minnen, tankar och texter.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

Tessan alla gånger. Eller om jag är riktigt ledsen ringer jag mamma också. Men är jag arg är det alltid tessan jag ventilerar med.

När grät du senast:

Oj. Några dagar sen var det nog.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Flytta till London.

 


Vill du gifta dig:

Det vet jag faktiskt inte. Känns inte speciellt viktigt för mig. Men är det viktigt för den jag vill spendera hela mitt liv med så är jag på.

Vill du ha barn:

Ja, det vill jag verkligen ha.

Är du musikalisk?:

Alltså, nej. Däremot har jag rätt bra taktkänsla och älskar musik mer än det mesta.

Vad dricker du helst när du är törstig:

Vatten! Eller Citron/Lime lättdryck.

Bor dina föräldrar tillsammans:

Haha, nej. Det gör dem inte.

Har du någon gång gråtit dig till sömns:

Klart jag har gjort det. Men det var rätt längesen, som tur är.

(Snodde listan av Thowe)


15:32



Vart förvånansvärt bakis idag, med tanke på hur lite jag ändå drack igår. Har inte ätit förrän nu, och aa fan nu mår jag jävligt illa, haha. Det var en fin kväll igår dock. Först var vi på Nalen och såg våra vänner spela. Riktigt duktiga var dem. Jag ville helst vara kvar där eftersom det var typ vääärsta hiphopgolvet med allt från lil' wayne till Steve Aoki och Flo Rida. Det var galet nice och vi kände oss lagom missplacerade med tanke på crowdet, haha. Hur som helst ville att gå till Ace, så det var väl bara att nicka och se glad ut typ. Väl där hade jag faktiskt rätt roligt. Dock slutade inte kvällen optimalt men gör den så sällan ändå så jag orkade inte ens bli förvånad eller besviken.

Ikväll ska jag antagligen äta middag hos tess, dem ska ha något slags förkrök där innan utgång. Men jag jobbar ju natt, så ingen fezt här inte. Dock är jag rätt så taggad på natt faktiskt. Ska bli sweet. Tror jag måste sova lite mer ba, annars har det en tendens att bli för mycket kaffe. Hoppas ni får en fantastiskt lördag. Puss

Dag 09 – Min tro

Om man tolkar den här frågan som om att den handlar om religion kommer det gå extremt snabbt att svara. Jag är inte troende. Jag är 100 % ateist och tycker genuint att allt som har med religion att göra att löjligt. Däremot respekterar jag självklart att alla inte håller med mig, men det är ju ganska standard. Förlåt men hur tråkig fråga?


12:56




13:02



Nu går jag och tränar.

09:52



TAGGAR 11/11-11 11:11 herregud kommer bli en episk minut

Dag 09 - Ett ögonblick (eller två, eller tre, eller något)



Jag tittar upp och möts av en grå och dimmig himmel med Jakobsbergs Station någonstans där i bakgrunden. Kallt är det också. Det är rusningstrafik och jag är osminkad. Blekare än någonsin och jag undrar vad som egentligen händer. Allt bara flyter i väg. En välanvänd mening "Men va, var vi inte sjutton typ, nyss?". Jag tänker att jag antagligen kommer gråta på min tjugoettårsdag. Att jag skulle sitta här nu kändes för två år sen helt omöjligt. Och ja, det känns fortfarande helt ofattbart. Samtidigt som jag under de senaste månaderna har känt mig närmare apatisk än känslosam väntar jag egentligen bara på att bryta igenom. För att må som jag gör idag, det är ingen bana jag vill fortsätta på. Det måste vara bättre än såhär. Livet alltså. Det här kan inte vara allt. (Förlåt för dramatiken men det mesta beror nog på dimman och Bon Iver)

Jag kollar upp än en gång och inser att miljön utanför tågfönstret endast består av ängar och åkrar. Ibland väljer jag att åka tåget hela vägen till Bålsta bara för att kunna slappna av. Kunna fokusera och inte behöva känna pressen av att någonting måste hända. Det är så skönt att låta någon annan styra. Mannen som sitter på sätet på andra sidan gången ser lika tom ut som jag känner mig och jag kan inte låta bli att undra om det bara är jag som är för känslig. Men fan, jag behöver någonting som får mig levande igen. Jag mår illa över tanken att allting bara glider förbi mig och jag försöker stoppa skiten men det är omöjligt, helvete varför kan man inte pausa tiden?

Kanske är det höstens fel. Jag hoppas det är höstens fel.


10:32




09:58



Såg tre filmer med killen häromdagen. Är lite kär. Mm.

09:36





Är så irriterad över att inga svarar på mina sms. ÄR DET SÅ SVÅRT ELLER?! Nej juste, svara bara. Happ idag då:  kommer antagligen spendera hela dagen med att slänga upp fina tumblr bilder eller inte blogga alls. Hm. Haha jag är så trött och grinig, förlåt.

Dag 08 - Vad jag har i min handväska

När jag läste den här frågan hade jag först tänkt göra ett väldigt kreativt inlägg och ta kort på väskan samt innehållet. Jag bangade. Hade inte inspirationen och det har jag egentligen inte för detta inlägg alls, men nu har jag gett mig in i leken.

Hursomhelst. För det första använder jag mig för tillfället inte av en handväska. Det är en svart tygpåse som gäller (omg so fashion!!) Den tackar jag än en gång Patricia för. Ska köpa en egen snart, tror jag. Eller något, hehe. Kollade nyss vad jag faktiskt hade där i, då jag kände mig osäker. Här är den kompletta listan:

Vaselin
Skavsårsplåster
Ett vanligt plåster
Ett paraply
Ett par omaka strumpor
En cykelnyckel
Min dagbok
Fyra pennor - Två blyerts och två bläck
Ipren
Min plånbok
Hörlurar
Adapterdelen till iphoneladdargrejen
Ett Riesenpapper
Ett halvt tuggummi
Min gamla foundation, som förövrigt är slut
En rougeborste (som jag har letat efter den!!!!)
Nycklar
Lypsyl

Som ni kanske ser på listan så borde jag rensa. Inte nu dock. För nu ska jag sova. Bra val att inte ta kort på skiten. Godnatt.


10:30



Hej fina. Har gått och blivit lite sjuk (som alla andra, så tänker inte dyka djupare in på det). Bodde hur som helst hos min mor i ett dygn för att bli lite ompysslad. Det var rätt så fantastiskt faktiskt. Längtade dock hem så igår landade jag i min egna säng igen. Men lite ensamt är det.

Dag 07 - Min bästa vän (ligger en dag efter, men ändå)

Therese Pernefalk. Jag har skrivit om henne förut, men som rubriken lyder ska jag berätta om min bästa vän, och det gör jag gärna. Jag måste säga att jag önskade att alla hade en Tessan. Det är en relativt klyshig mening, jag vet. Men den är hundra procent sann. Jag känner ingen (förutom möjligtvis min mamma) som har ett lika stort och varmt hjärta som den här tjejen. Hon är så osjälvisk en människa kan bli, ibland tänker hon tillochmed lite för lite på sig själv. Det finns ingen som får mig att skratta som hon & det finns heller ingen som jag känner mig så säker med som med henne. Förövrigt är hon seriöst den coolaste personen jag vet, och det bästa är att hon inte ens behöver försöka.

Tess är den personen skolkade från skolan för att åka hem till mig, klia min rygg och pussa min panna när jag skulle fylla arton och fick mitt hjärta krossat. Hon är den personen som fick mig att gå till skolan när jag helst av allt ville gömma mig under täcket föralltid. Hon är även den personen som fick mig att skratta så extremt mycket att jag nästan ramlade av stolen - den där dagen i matsalen, fast jag aldrig har känt mig så bruten inuti. Förresten så får hon mig nästan alltid att skratta när jag behöver det som mest.

Tess är den personen som skulle åka genom halva Sverige om hon visste att jag behövde henne. Vet ni vad det fina är? Att hon vet att jag skulle göra exakt samma sak för henne. Det har dock inte alltid varit så enkelt. Att förstå hur jag tänker och fungerar är ibland som en labyrint och många ger upp innan de ens har kommit halvvägs. Speciellt för några år sedan, då var det nästan lite av en katastrof. Tessan och jag är ibland extremt olika när det kommer till tankar/känslor men jag är verkligen evigt tacksam att hon aldrig gav upp på mig. För jag hade aldrig (och då menar jag aldrig) mått lika bra som jag har gjort de senaste fem åren utan henne. Jag vill därför ta tillfället i akt att säga tack till dig Therese. Tack för att du är den fantastiska personen du är och för att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. Du är den bästa jag vet.


11:43



Försöker verkligen göra hela bloggen lite personligare. Dessvärre har jag typ aldrig tid att ta bilder med min systemkamera (plus att mitt stativ är bortblåst & kameran har typ gett upp) så jag hoppas att ni kan leva med mig och mina iphonebilder. Såhär ser jag ut idag!!!! Skjortan är från Urban Outfitters, shortsen är från Top Shop, kavajen är Patricias (hihi) och är köpt på HM, halsduken är typ från.. Wedins? Nu ska jag in till staden men har lovat mig själv att INTE köpa någonting. Ekonomin är inte på topp. Fan. Hatar att vara fattig.

10:15



Lyssnar på Bon Iver och önskar att det var fredagmorgon igen och inte måndag.

09:54



Såhär såg jag ut i lördags tror jag det var va? Mm! Älskar kjolen extremt mycket. Den är från Weekday om någon skulle undra. Tröjan är second hand och är bland det skönaste jag vet. Godmorgon förresten!

00:29





Har bestämt hur min tatuering ska se ut nu. Bokade tid i fredags och den 16:e smäller det. Jävligt taggad. Kanske slänger upp det här snart, eller så blir det en överraskning. Har inte bestämt mig än!

23:52



Halvspännande kväll på jobbet. Måste erkänna att det (& fredrik&adrian lux) räddade mig från att deppa ihop totalt här hemma. Har förövrigt skaffa mig instagram, vet att jag ligger lite efter i utvecklingen men whatever. Kul grej ju. Trillar heter jag där om någon som läser detta skulle tycka det var intressant att hålla koll på vad jag pysslar med i vardagen (lite mera bildligt då dvs). Annars är det ju bara att låta bli liksom.

12:39



Seriöst det känns som om att jag drunknar i mina täcken eller mina tankar men det är ju ungefär samma sak

12:12



hjärtat

Dag 06 - Min dag

Eftersom idag inte riktigt har hänt än så får jag berätta om gårdagen. Den lär ändå vara mer intressant för er att läsa om än denna. Söndagar är ju sällan en kanondag liksom. Hursomhelst! Dagen börjar med att väckarklockan ringer lite för tidigt, då jag landade i sängen lite halvlullig vid halv två i fredags. Mår inte speciellt dåligt men tar en ipren för säkerhetsskull. Gör mig i ordning, äter lite K special & promenrar till tåget. Möter Sara på centralen, dricker en fantastiskt latte och börjar ta igen allt som man har missat sen vi sågs sist.

Tio över elva hoppar vi på tåget mot Uppsala och vid tio i tolv stiger vi av. Där möts vi av Miriam & Lina. Fantastisk syn. Vi bestämmer oss snabbt för att äta och sätter oss på Gästriksland-Hälsingslands Nation för en lördagsfika. Där sitter vi och pratar fram tills säkert halv fyra. Drack ena koppen kaffe efter den andra och jag kände mig mer nöjd än på länge. Fina människor och fin miljö (ny miljö). Efter de fyra timmarna av mackor, chokladrutor och kaffe tar vi en sväng på stan och avslutar det hela med ett besök på Max. Vi alla konstaterar att fan, klockan är ju bara tjugo över fem men det känns som om att den är halv tio på kvällen. Helt kolsvart. Vi börjar röra oss mot tågcentralen igen och fem över halv sex tåget tar oss hem mot Stockholm igen. Jag känner mig extremt likgiltig till livet (en alltför vanlig känsla numera) och vi diskuterar om vi ska ta oss i kragen och gå ut. Jag vill egentligen gå på Adrian Lux men nej det tar emot alldeles för mycket. Jag och Sara skiljs åt på centralen och jag hoppar på tåget mot Kungsängen. Funderar starkt på att hyra film och äta godis, men bangar på det också. Väl hemma så frågar en killkompis om jag vill hänga och javisst tänker jag, för om jag ska sitta hemma själv och deppa lär jag inte överleva denna lördagskväll. Christopher kommer över, vi dricker te i mitt kök, skrattar och kollar på Benjamin Buttons. Somnar gör jag vid halv tolv tiden och sov djupare än på länge.

En mer detaljerad beskrivning på hur min dag ser ut kommer ni nog aldrig vara med om.


19:55


Dag 05 – Vad är kärlek?

Frågan alltså. Har byggt upp lite av någon slags ångest över det här, för jag är fruktansvärt dålig på att beskriva känslor men okej, jag ska försöka så (sätter på min finaste kentlåt) here we go:

Kärlek är för mig i grund och botten trygghet. Känslan av att inte behöva tvivla utan bara vara säker. Men också att veta i hela kroppen att personen i fråga älskar mig lika mycket som jag älskar den. Att nästan vilja vara under huden på någon annan bara för att man känner att man annars inte kommer kunna vara tillräckligt nära. När man vill känna personen bättre än vad man faktiskt känner sig själv och att bli lika överraskad varje gång man ser leendet för fan jag trodde det var omöjligt att det skulle kunna vara vackrare än vad det är i mitt huvud.

När magen pirrar och när man blir pussad på pannan, på halsen, på ögonlocken, på hjärtat. Kärlek är när man är tjugo år och är helt övertygad om att mer än vad jag redan har känt kommer jag aldrig känna, men en halv sekund senare vänds hela världen upp och ner när han tar min hand framför alla. Kärlek är när det känns som om att man nästan tappar andan när man ses och när man snubblar över orden för man har så mycket man vill säga, oj herregud meningarna tar aldrig slut. Eller när man inte behöver säga någonting för orden räcker ändå inte till utan det är tillräckligt med att bara vara. Det finns så mycket jag skulle kunna skriva men nu när jag börjar nå slutet på frågan känns det så abstrakt. Egentligen tror jag att kärlek mest handlar om känslan att vara lycklig.


08:58



Bon Iver var fantastiskt. Mitt hjärta dog ett antal gånger och jag tappade räkningen på hur många gånger jag grät. Känner mig fortfarande lite halvt förstörd. Försöker reparera känslorna med glad håkan musik nu på morgonkvisten med det går sådär. Varför är jag uppe nu undrar ni kanske? Jo jag ska åka iväg till Uppsala och träffa fina människor vars ansikten jag ser för sällan. Ikväll kanske det blir Adrian Lux, vi får se.

11:55



Typ såhär kör jag idag va. Ångrar starkt att jag inte tvättade håret så det lär bli uppsatt (har lite av halvfobi när håret känns fett, även om det inte ser så ut). HEJDÅ!

10:20





Glömde självklart att skriva ut biljetterna till Bon Iver igår när jag var på jobbet. Men det man inte har i huvudet får man ha i benen som en smart människa sa. Hoppas ni får världens bästa fredag.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Svarar på den här korta och ointressanta frågan nu, eftersom jag antagligen inte kommer hinna imorgon då jag har ungefär en miljon saker att göra.

Detta har jag ätit idag:
En skål med Kellogg's Special K med blåbär och laktosfri mjölk
Ett äpple
Tre riskakor med Sourcream smak
Lite Kesella med blåbär och hallon
En liten hamburgare & en McChicken med extra tomat
Tre Riesen

Det enda jag har lite ångest över är Riesen som jag fick av Jessica. Endast för att jag har lovat mig själv att skippa godis på vardagar. Sockerbeoendet är out of controoool. Kesella funkar rätt bra dock. Men det är ju inte godis liksom. Hatar hur gott jag tycker att det är.

Förövrigt tåls det att upprepas hur tråkig denna fråga var.

00:30



ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT DET ÄR FREDAG SNART KOMMER SERIÖST BLI SÅ JÄVLA EPISKT Å INGENTING KAN GÅ FEL! (ja, jag är överlycklig) har gått runt och skrattat på jobbet för att det är så nära nu, wow. Är som ett litet barn dagen innan julafton, ja exakt så känns det.

00:26



En av mina favoriter right there liksom. Så fin!

Dag 03 – Mina föräldrar

Vill börja med att säga att detta kommer inte bli ett sånt här snyftinlägg om att mina föräldrar skildes tidigt, eller att min pappa inte alltid har varit den bästa. Jag älskar min pappa, det gör jag verkligen men jag väljer att efter den här meningen lägga fokus på en av mina största förebilder här i livet, min mamma. Det är ganska spännande att jag inte har några minnen av mamma när mina föräldrar fortfarande var gifta. Jag var verkligen pappas tjej, och det pågick fram tills jag var elva ungefär. Sen dess har det varit mamma all the way. Det finns ingen med lika stort hjärta och ingen som lyssnar lika bra hon hon gör. Under min uppväxt har hon verkligen varit min stöttpelare, genom allt. Hon är den som under hela min tonårsperiod har tagit allt mitt skrik, alla mina tårar och min ilska och ändå alltid i slutet av dagen berättat för mig hur mycket hon älskar mig. Hon har lärt mig allt från hur man älskar, hur viktigt det är att man förlåter till hur man ska göra för att kunna gå vidare. Det finns ingen som har ställt upp och försvarat mig så mycket som den kvinnan och jag kan ärligt säga att blir jag ens i närheten av så fantastisk som hon är när jag blir äldre kommer jag kunna skratta mig lycklig.


09:24



Fredag imorgon, vilken fest. Fast det lär inte bli värsta festen. Kommer antagligen vara helt emotionellt förstörd av Bon Iver. Men den här helgen lär bli awsm ändå. Förövrigt hände det något rätt roligt igår när jag var påväg hem från friskis. Lite gömt bakom centrum står det tre killar, typ sexton/sjutton år och röker på. Jag ser dem, men först ser dem inte mig. Precis när jag går förbi, uppmärksammar de alla mig samtidigt eftersom jag går rätt nära och ALLA hoppar till exakt samtidigt för de blir så nervösa. Jag börjar automatiskt skratta, för det ser så roligt ut. Vitsig som jag är blir jag tvungen att slänga ur mig kommentaren "Det är lugnt grabbar, jag är inte er mamma", det var fantastiskt.

08:58



Den här bilden får mig att vilja träna min 4:e dag i rad. Tror dock att jag kanske är för lat för det. Har inte bestämt mig riktigt än. Igår var jag där en kortis, bara typ 45 minuter. Men det räckte för att jag skulle bli svettig i alla fall. La all fokus på benen & kondition. Men det börjar kännas lite oroväckande att jag inte får speciellt mycket träningsvärk längre.

08:45



Godmorgon världen

19:35




18:58


Dag 02 – Min första kärlek



Oj. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. När jag upplevde min första kärlek var jag sexton år, skulle fylla sjutton samma vinter. Det var nästan vår, ni vet precis sådär på gränsen att man kunde gå i tjocktröja på dagen men hade fortfarande vantar på sig när solen försvann. Några tjejer i min dåvarande klass hade dragit ihop ett gäng folk som skulle grilla vid kallhällsbadet. Lite för att fira att snön inte fanns på marken längre. Tanken var väl inte att det skulle bli så mycket folk som det blev, men kallhäll/jakobsberg är inte så stort så ryktet spred sig snabbt. Det var i den där åldern man tog alla chanser man fick att bli lite full, ramla omkull och skratta lite extra högt. Jag kände Jesper sen innan. Sen länge. Vi hade tillochmed varit tillsammans när jag gick i trean och han gick i fyran och bott på samma gata (tillochmed i samma gränd), ja det hade vi gjort sen mina föräldrar skilde sig. Men vi hade nog inte träffat varandra på fem eller sex år.

Han kom dit, till vår brasa, som många andra och vi pratade. Egentligen var det inte mer än så. Inte just då. Men jag hade alltid tyckt om Jesper. Han är än idag en av de trevligaste personer jag känner. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur vi började träffas, men jag kommer ihåg första gången vi gjorde det. Jag var så nervös. Hela jag skakade när jag gick de ynka sjuttio stegen och plingade på hans dörr. Vi såg Enternal Sunshine Of The Spotless Mind och drack te. Den filmen är förövrigt fortfarande en av mina favoriter. Helt plötsligt var det bara vi och det var verkligen vi. Vi satt ihop och jag har nog aldrig varit så beroende av en person som jag var av Jesper, det var så intensivt och det var alldeles för mycket känslor hela tiden. Det var en av anledningarna varför vi bara höll i sju månader. Det var inte läge. Men jag var så förstörd. Än idag kan jag tänka tillbaka till hur jag mådde när det tog slut och fortfarande kan det knyta sig i magen. Det var verkligen katastrof på hög nivå. Jag slutade äta, jag slutade prata med människor och att gå upp ur sängen gjorde jag inte på säkert en vecka. Men tillslut, ungefär samtidigt som våren kom och jag började bli förälskad igen kunde jag sakta men säkert börja känna. Och jag insåg att det faktiskt inte var så farligt. Jag och Jesper har inte speciellt mycket kontakt idag men vi har aldrig varit ovänner, vilket är fantastiskt skönt. Så barn, det var min första kärlek det. Världens bästa Jesper helt enkelt!

17:31




15:29





Dagen hittills har inte varit så farlig ska ni veta. Tog mig samman och tränade idag igen. Mest för att jag jobbar nu resten av veckan och det antagligen inte kommer bli av då. Tränade sönder benen (eller ja, det kändes som det) så håller tummarna på att jag kommer kunna stå upp imorgon. Känns tveksamt. Sen hämtade mami mig hemma och bjöd på lunch. Nu tänkte jag däcka lite i sängen, alternativt kolla lite misfits i väntan på att tessimon ska sluta jobbet. Lagom spännande sådär! Förövrigt är det sju månader kvar till sommar!!!!!

DAG 01 - OM MIG

Hade tänkt börja med någonting nytt. Någonting som jag egentligen tycker är lite töntigt men asroligt att läsa om när andra gör det. Så jag tänker liksom, varför inte. Vad är detta då? Jo jag tänkte följa en såndär lista och skriva lite om mig själv varje dag. Jag har ju svårt för sånt egentligen, men äh nu kör vi. Börjar stenhårt med fråga nummer ett här då:

Vem är jag? Jag heter Anna Tilde Jansson. Fyller tjugoett år om cirka två månader. Har en extrem åldersnoja och önskar lite för ofta att jag kunde få bli arton igen. Inte för att det året jag fyllde arton var speciellt häftigt men mest för att då hade man allting framför sig och till viss del vet jag att jag har det fortfarande men inte på samma sätt. Tiden går så snabbt numera. Jag menar, var det inte sommar nyss? Jo det var det fanimej och nu sitter vi här, det är den första november och aah snart är det snö på marken och konstant frost på fönstren. Annars då? Jag är extremt förtjust i att reblogga fina bilder på min tumblr, hänga (lite för mycket, jag vet) på facebook, smsa, kläder, dansa, ligga i min säng med mitt fantastiska duntäcke, sitta i mitt kök med musik i bakgrunden, dricka vin med någon jag tycker om, bli kliad på ryggen, bli kysst på ögonlocken alternativt pannan, att ha någon att sova med, fota människor, färga håret - men inte för själva färgningen då utan känslan man får av förändringen och självklart lyssna på musik. Allt från dubstep, mysig indiepop till det mesta som hamnar på topp tio listan på spotify. Jag tror inte att man ser mig som en person som gillar David Guetta/Avicii/Flo Rida men fan, det är ju exeptionellt bra musik att dansa till. Dock är det väl ingenting som fastnar, eller känns. Men allt behöver faktiskt inte alltid kännas. En del saker måste bara få vara.

Jag får ofta höra att jag lever i en bubbla. Men jag inbillar mig att det var värre förr. Jag ser exempelvis sällan när folk raggar på mig ute, jag missar människor jag känner när dem går förbi mig och jag glömmer extremt ofta att kolla över vägen efter bilar innan jag ska gå över. Mest för att jag är så upptagen med mig själv, och mina tankar (oj vad det där lät egocentriskt, men så var det inte menat). Mer? Ja, jag säger nästan alltid vad jag tycker och åsikter jag har nämnt förut är bland det bästa jag vet. Diskussioner överlag älskar jag. Det har jag fått av min mamma. Har extremt svårt att dölja mina känslor. Det känns för mig onaturligt och fejk. Så är jag ledsen, ja då kommer det synas, samma sak om jag är arg eller superglad. Bra självförtroende har jag aldrig haft. Men jag måste faktiskt erkänna att det är bättre nu än någonsin. Så om det är någon yngre som läser detta och känner att fan, jag kommer aldrig i mitt liv känna mig snygg så vill jag vara säga att (utan att låta allt för klyshig), det kommer. Inte kontast men fan det blir bättre. Jag kan inte säga att jag är förälskad i min spegelbild när jag är nyvaken med gårdagens smink under ögonen men SÅ ful som jag tyckte att jag var när jag var sjutton vet jag idag att jag inte är. Otroligt skönt faktiskt. Hur som helst, det var lite om mig. Antagligen saker ni redan visste, men man vet aldrig. Någon kanske blev överraskad. Puss sålänge!