words are dead



Känner mig riktigt jävla tom. Och trött. Just nu vill jag bara fyra saker:
1. Att klockan ska bli 20:00 så jag får kolla på solsidan
2. Att min lägenhet ska bli klar så jag får flytta
3. Att älskling kommer hem
4. ATT FJÄRRKONTROLLEN KOMMER FRAM!!

olive hearts



godnatt

let me know when we get there - if we get there

14-00 på McDonkis idag. Skönare än 23-08 vill jag lova. Middagsrushen gick åt helvete och det blev ungefär - 1 TP för Tilde. Ganska så ospännande kväll i övrigt. Pratade lite vett i flickorna i DTn då jag blev utskälld  av en kvinna som inte fått sina pommes - i 11 minuter!!!!1 Tror aldrig att jag har sagt förlåt så många gånger under en period av 11 minuter. Kom ut från kontoret och möter kaoset som jag redan har uppfattat i kameran. DT skärmen är äckligt full och Anna behöver akut hjälp på BOP:en då alla tydligen ska ha Chicken Chicago (är den ens god??) Tillslut lugnar det ner sig och jag kan andas ut. Går på rast men blir hämtad efter fem min av att DTn kaosar igen. Suckar för mig själv. Styr upp med hjälp av Anna. Går och sätter mig på kontoret. Ringer till Therese, beklagar mig lite och allt känns lite bättre. Imorgon blir det samma visa igen. Men förhoppningsvis slipper vi kaoset och jag slipper bli utskälld. Fast jag antar att det hör till. Nu ska jag nog sova, eller kolla på teve. Är dock väldigt irriterad över att jag inte hittar fjärren.

På lördag får jag se min lägenhet och om 79 dagar kommer världens bästa hem

field below



och så får du mig ändå



Är helt slut efter helgen och i går jobbade jag ett skönt 23-08 pass som verkligen slog ut mig totalt. Missade bussen på vägen hem och började gråta av trötthet. Men fina mamma betalade taxi och sen sov jag till 15:45. Nu är klockan snart 20:00 och jag har fortfarande inte riktigt vaknat. Har hunnit med både Bauhaus och Elgiganten i protest och nu ska jag ta mig ett välförtjänt bad. Sen blir det tilde + sängen = sant


Drunknar utan dig



like lavender



june on the west coast



snodde från ema, eftersom den var så himla rätt

snälla ge mig lite vår snart



Fast om man tänker efter så går tiden sjukt snabbt. Nästa vecka på fredag är det faktiskt lön och om två veckor är det Mars. Jag gillar Mars, får då är det snart April och då är det nästannästan vår. Frös för fan ihjäl igår när jag väntade på bussen. Kylen bet verkligen tag i kinderna.

En kille som jobbar på jobbet igår:
- Ååååh kolla vad söt hon är!!! (menar mig)
- Tilde, varför är du så söt på dagarna men inte på kvällen/natten?

Får väl glädja mig åt att jag är söt någongång i alla fall.

tiotusen meter upp i luften ser jag allting så klart

dålig uppdatering men det är typ ingen som läser så det är helt ok!
vad har hänt dessa två dagar då?
- Hantverkarna har börjar riva ner hela köket i min lägenhet
- Jag lyckades efter svett och tårar (typ) bestämma mig för ett golv och väggfärg
- Jobbaaaattt 06-16 igår, dog av trötthet och var allmänt irriterad
- Fredrik har lyckats få sin ipod snodd i thailand = kontakten kommer bli minimal

Ja det var väl allt. Men kanske tillräckligt på två dagar tycker jag själv. I helgen tänkte jag börja packa ner saker i flyttkartonger. Å får ont i magen av bara tanken. Har fortfarande inte riktigt greppat faktumet att jag ska lämna mitt älskade rum. Kanske väntar med flyttkartongerna trots allt. Känns lite för läskigt.

Nu: Bad och sen bege mig till jobbet där jag kommer befinna mig till ungefär 00 ikväll. Taggat!

You can run but you won't come far



Råkade var alldeles för ärlig igår och nu har man mist en vän på facebook. FAN vad bra det känns. Så himla sällan jag vågar skriva vad jag egentligen tycker men ibland går människor helt enkelt för långt och då kan jag inte bara sitta där och hålla käften. Det är verkligen för många som faktiskt tror att hela världen kretsar runt dem, men news flash: it don't (för er som inte känner mig jag är verkligen inte elak, tvärtom, men beter du dig som en idiot kommer du få veta det precis som att jag vill att någon stoppar mig när jag beter mig som en fitta)

Jag kommer baby jag tror jag är kär



jag är högt över molnen



Har äntligen fixat så att jag kan ladda ner apps på min iphone som kostar pengar, shit jävligt farligt måste jag säga. Kommer typ slösa halva lönen på detta. Sjukt fint väder idag, wow. Emmas födelsedag också, 23 år blir hon (nej det märks inte)

Däckade lite efter tolv igår och vaknade 07:40. Inte speciellt taggat men äsch nu kan man verkligen utnyttja hela dagen. Är förövrigt lite halvt beroende av Veronica Maggios nya låt (har egentligen aldrig varit riktigt förtjust i henne men den nya är så jävla catchy) Nu blir det ut i solen, blunda och låtsas att det är vår!

explosions in the sky till wow, herregud???



Började dagen med att skotta loss tre bilar som fastnat på jobbets parkering. Kaos med snö och inga bussar gick. Vägarna var inte plogade och folk undrade varför vi inte hade plogat parkeringen. Jag menar, ganska logiskt att inte McDonalds Stäkets parkering prioriteras när inte ens alla vägar och bostadsområden har fått tillgång till plogbil. Trött tjej efter en jobbig vecka men nu är det två dagar ledigt, yay! Hade dock bästa middagen på jobbet, stämningen var verkligen på topp.

Idag har jag varit utan världens bästa kille i en hel månad och om två dagar är det tre månader kvar tills han kommer hem. Dumma Fredrik.

letters to henslow



Nu blir det till att snosa, godnatt alla söta :*

making up for teenage crime



Imorgon blir det jobb 10-19! (tack gud för att inte börja 06 säger jag och tack igen för att för en gångs skull inte ha skift) Och sen är det ledig helg. Wow säger jag bara. Emma fyller år på lördag också, men jag har
dock lite ångest. Gick så himla dåligt förrförra helgen och helgen innan det med och säkert den innan det. Lyckas alltid bli för mycket (låter som kissie nu typ, sorryyyyy) men har aldrig haft det problemet tidigare. Trodde man skulle hantera alkohol bättre ju äldre man blev, men icke!

Nu: nattpromad med linnea (haha klockan är 21:30 inser jag nu, skön dygnsrytm man har. Skulle kunna tro att jag är 65+)

jag har världens bästa jobb

(varnar redan nu för donkenprat, så ok!)

Jag kan bli så himla trött på människor ibland. Och notera då att det inte finns någon som älskar människor lika mycket som mig. Men seriöst. Ibland kan det kännas som om att folk tror att man kan behandla alla som jobbar på McDonalds hur man vill. I förra veckan stötte jag på denna:

Killen beställer 5 hb och 3 cheese i DTn typ klockan 1545. Då har man aldrig fem hb klara, eftersom vid den tiden säljer i princip bara cheese. (Till historien hör också att denna man ofta är hos oss, och är alltid lika otrevlig) Idioten kommer fram till andra luckan och jag ber honom snällt med mitt bredaste leende att köra fram och parkera eftersom maten tyvärr kommer dröja några minuter.
Han kollar på mig och väser: Då vill jag ha grillorder!
jag: Javisst okej, vad vill du ha då?
idioten: tre av hamburgarna ska vara utan lök&gurka och två ska vara utan gurka men med extra lök.
jag: Okej jag fixar det men du får fortfarande köra fram, så kommer jag ut när det är klart!
idioten: du får tre minuter på dig.
jag: eh nej, du får räkna med minst fyra.
Killen kör bara fram. Efter exakt 3 minuter kommer han in i resturangen, och går fram till mig
idioten: Vart fan är min mat?
jag: Ja den är på väg, men inte riktigt klar än.
idioten: Du ska fixa fram den, och du ska göra det nu! Annars vill jag prata med din chef.
jag: Tyvärr kan ju inte jag trolla fram din mat, och jag är chef här så prata på.
idioten: Om du nu är chef, vilket jag tvivlar då du ser ut som 14, då borde du ha koll på er policy. Man ska aldrig få vänta mer än tre minuter på sin mat.
jag: Det är inte sant, det där är någonting som man körde med för många många år sedan. Vi har ingen sån policy längre och jag kan tyvärr inte ge dig din mat förrän den är klar, vilket du kanske förstår. Du har två val. Antingen får du dina pengar tillbaka, eller så väntar du.
Det slutar med att han väntar, och jag packar hans mat. När jag ger han maten säger jag, lite övertrevligt sådär:
Varsågod, här har du din mat. Jätteledsen att vi har gjort dig besviken!
Idioten: Ja ni gör mig ju för fan alltid besviken.
jag (orkar inte ta mer skit av en idiot som alltid kommer och är så jävla otrevlig) Men snälla du. Om vår service inte är tillräcklig för dig, åk inte hit då. Det skulle inte göra mig eller någon annan någonting. Ha en trevlig dag!

Men äsch, jag är inte bitter! hihi

you are not alone at all



(antingen så kommer du kom hem nu eller så spolar vi fram tiden till maj, det är bara att välja)

DAGENS TIPS!!!

Har seriöst världens sår på mina läppar. Får alltid det när jag blir förkyld. Och självklart hjälper inget lypsyl/vaselin/kräm what so ever. Asjobbigt. Ont gör det också. Jättejobbigt när det gör ont att le, för jag ler typ hela tiden. Imorse när jag vaknade blödde till och med läpparna, hur normalt är det?! Läste dock bästa huskurstipsen som jag tänkte dela med mig av, såhär va:
Peela läpparna med honung och blanda i lite strösocker, kör med det några gånger tills du får bort all död hud osv.
Sen tar du olivolja på läpparna! Funkade faktiskt helt ok. Kan ju inte säga att såren på läpparna försvann men var i alla fall inte lika narig. Dagens tips alltså! Hihi

play it loud

Fick för en stund veta att jag jobbar 06-16 imorgon. Kom som världens chock med tanke på att jag var helt inställd på att ha kvällsskift. Tydligen var det nästa vecka. Klassiskt Tilde att ha världens sämsta koll. Planerat har jag inte gjort heller, great. Jajaaa man kan inte alltid vara på topp..

Idag var det brandkurs och det var faktiskt mer intressant än vad jag hade förväntat mig. Skrattade mig igenom kursen (ibland tror jag att jag har världens roligaste vänner) eller så var det bara jag som var övertrött. Då skrattar jag nämligen åt allt. Speciellt Therese. Efter kursen drog jag och Sanna och åt sallad (duktigt!!!) på Tasty's och sen solade vi. Kändes bra. Dock är jag nästan lika blek som alltid. Är nog egentligen inte min grej att sola, men jag försöker verkligen. Ser ju likblek ut i ansiktet annars, i alla fall utan smink, vilket inte är allt för attraktivt har jag fått för mig.



Kolla långt hår jag har fått! Och kolla, i solen det ser nästan ut som sommar.

and then you



vet att jag har publicerat dessa tidigare men det är mina absoluta favoriter

Jag håller andan med dig för att jag vet hur du känner

Bröt ihop idag lite halvt när jag fick höra Fredriks röst. Det var så jobbigt när allting kändes så nära - men ändå alldeles för långt bort. Och då verkligen hur långt bort som helst. Har gått och blivit sjuk också. Lagom spännande då alla verkar vara det. Har dock bestämt mig för att vara frisk imorgon. Fick mina nycklar till mitt egna hem igår. Det var mäktigt vill jag lova. På måndag börjar processen på riktigt. Mycket som ska ändras & fixas innan jag flyttar. Ska bli så jävla kul att få bestämma exakt hur jag vill att allting ska se ut. Ska bli världens finaste lägenhet.

Ska nog lyssna på Kent nu. Det var typ 100 år sen känns det som.