Söndagen den trettionde juni

Har haft en av de bästa helgerna på länge. Jag har verkligen världens bästa, roligaste, mysigaste, finaste vänner. Rätt klyschigt men helt jävla sant. Vill ni se bilder så finns dem på min andra bloggyObservera att min tumblrrrrr antagligen kommer uppdateras kontinueligt med bilder de närmaste dagarna, jag orkar bara inte redigera mer ikväll. 
 

Torsdagen den tjugosjunde juni


Onsdagen den tjugosjätte juni

 
Från insty: Gällnö med mamma, midsommar vid Görvälns slott och kvällsbad vid Ängsö.

Tisdagen den tjugofemte juni

 
Sitter i ett av mina favoritkök, äter äggröra och till och med solen skiner. Livet känns rätt bra. 

Lördagen den tjugoandra juni

 
Håkan Hellström – Augusti I Helvetet

Onsdagen den nittonde juni

 
Igår var jag vid Ängsjö och spelade brännboll (eller nej, sorry, jag var domare men whatever). Jag tog cirka 300 bilder, och jag har hittils orkat redigera tre, varav en är den översta som jag inte ens tog själv... ÄR-VERKLIGEN-SÅ-SÄMST borde ej hålla på med fotografering. 

Onsdagen den nittonde juni

 
Idag åt jag&martin lunch (sen frukost) på det där pannkaksstället man har sett ploppa upp på instagamfeeden. Det var fantastiskt gott, fast godast var nog juicen. 
 
(Ja ni ser rätt, det är bacon som Martin har på sina pannkakor. Mycket tvivelaktigt val. Det tycke nog både jag och servitrisen.)

Måndagen den sjuttonde juni

ps. Är hemma i sthlm igen, får se hur länge det varar denna gång - hör av er om ni vill leka

Söndagen den sextonde juni

Hej! Jag har i princip ingenting att säga världen just nu och väldigt väldigt svårt att sätta ord på saker. Till och med vanliga simpla meningar. Mycket frustrerande. Har hur som helst sett väldigt mycket film på senaste. Sådant man gör när man är arbetslös ni vet och tänkte passa på att berätta _lite_ om mina nuvarande favoriter. 
 
Så, here we go, FILMTIPS:
(utan inbördes ordning):The Perks Of Being A Wallflower
Hade en massa förutfattade meningar om denna film, mest för att jag tyckte att omslaget var så fult. Dumt av mig. Förutfattade meningar är töntigt och man ska ju inte döma en bok efter sitt omslag, det vet man ju egentligen sedan gammalt. Hur som helst, sjukt bra film. Se-den-nu.

 
Dead Poets Society
Film från 1989 och jag skäms numera ögon ur mig att jag inte har sett den tidigare. Perfekt film att kika på en såndär dag när man vet redan från sekunden att man vaknar att man antagligen inte kommer klä på sig kläder (vilket jag heller inte har gjort, eller planerar att göra). Men den fick mig att må bra och längta efter morgondagen. Om ni som jag, har missat den, så se den typ asap?
 
 
Trainspotting
En film om ett rätt mörkt ämne (som jag förövrigt har en förkärlek för): droger. Trainspottning är egentligen en hemsk film om berättar en tragisk historia om narkotikaberoende, men med en rätt stor dos humor blir den annorlunda och bitvis väldigt, väldigt rolig.
 
 
Requiem For A Dream
En TILL film om droger. Åh jag bara älskar droger och trasiga människor. Nej men seriöst. Riktigt gripande film. Ingen humor här inte, utan hundra procent tragik. Fast på ett bra sätt, om ni förstår? 


The Science Of Sleep
Kanske den konstigaste filmen jag någonsin har sett. Jag hade så otroligt svårt att hänga med första gången jag såg den och jag kommer ihåg det som om det vore igår. Jag såg nämligen den på min första "date" med min första kärlek. Och jag kommer ihåg att det var hans favoritfilm och jag verkligen ville bli lika förälskad i den som han var. Så blev det inte. Jag förstod ingenting. Satt där som ett jävla frågetecken men självklart ljög jag och sa att det var den bästa filmen ever. (Lovar att vi aldrig hade blivit tillsammans om jag hade sagt vad jag egentligen tänkte där och då.) Jaja! Nu, flera år senare har jag sett om filmen ett antal gånger, och älskar den mer och mer för varje gång. 

Måndagen den tionde juni

 
 
Denna bild beskriver rådande sinnestämning lite för bra: insikten om att i princip alla mina vänner jobbar, att det ska regna på hultsfred och att jag bor på en bäddsoffa hos min mor slog mig typ samtidigt. Sen gjorde ju inte regnvädret det hela bättre. Min forna "solbränna" börjar sakna men säkert försvinna (vilket jag iofs löste med lite brunutansol i ansiktet, men ändå) 
 
Och eftersom jag vaknade halv tolv så lär jag ju inte somna än. Fast jag egentligen skulle vilja. Sova alltså. Eller nej, egentligen vill jag dricka vin. Men det av den önskan blev det ingenting av, dock har jag _bara_ mig själv att skylla. Apatisk dag hörrni. Tur att det är tisdag imorgon och man får chansen att börja om på nytt. För denna måndag dog typ innan den ens hann börja. 
 
Förövrigt: då jag aldrig orkar lägga upp seriösa bilder här bör ni kolla på min tumblr. Fast bara om ni är intresserade. Inte för att jag är fantastiskt bra på att uppdatera den, men ändå. 
 

Måndagen den tionde juni


Spenderade en eftermiddag i Sundsvall med att raka av Eriks hår, det var en bra eftermiddag, ja. 

Måndagen den tionde juni

Äre ok att jag vet inte, typ fly?
 
(behöver någon att dricka vin med, asap, tveka inte att höra av dig om det låter intressant)

Fredagen den sjunde juni

Lyckades med hjälp av Amanda faktiskt ta mig hela vägen till sthlm. En stor väska och två ikea-kassar med smutstvätt, thank god 4 mamas tvättmaskin. Så nu sitter jag här och väntar och väntar och väntar (både på bättre tider, läs: therese ska sluta jobbet, och på att första maskinen tvätt ska bli klar) men ska ej klaga, för solen skiner och katten ligger bredvid mig och nafsar mig i armen. 
 
Imorgon ska jag köpa sommarkläder på myrorna och en såndärgrej som gör att jag faktiskt kan använda macbook:en för att ladda in mina bilder. På kvällen är det Sommar! och ja, det blir nog bra det här. 

onsdagens:

jacka:
 
 
bild:
 
 
gif:
 
låt:  


dryck:
känsla: 
 
Glad onsdag kompisar.

Onsdagen den femte juni

foto: Mikaela Pal 
 
Idag tar mitt hjärta studenten. Har extremt svårt att greppa hur snabbt tiden har gått och har ännu svårare att förstå att jag inte kommer att närvara. Men babe: se till att göra detta till världens bästa dag, så ses vi på lördag. Älskarälskarälskardig

Tisdagen den fjärde juni

 
vad jag har gjort denna morgon:
1. druckit två och en halv koppar kaffe
2. ätit tre kanelmackor med JÄTTEMYCKET smör på
3. tittat på tv4 nyheterna ca fem gånger 
4. tagit elva fula bilder på mig själv i photobooth
5. duschat
6. snott kläder från erik 
7. gått igenom mina anteckningar till opponeringen
8. BETALAT MINA RÄKNINGAR (mvh duktig)
9. lyssnat på säkert! 
10. gått igenom _hela_ min tumblr-feed
11. blivit irriterad på bingo rimér
 
och NU får jag äntligen gå till skolan
 

Tisdagen den fjärde Juni

 
LYCKAN när hittar denna babe helt random på datorn, wow
 

Måndagen den tredje juni

Ibland kan jag undra om det är jag som söker upp ångesten eller hen som söker upp mig. Fem dagar kvar i Sundsvall och jag försöker att inte tänka allt för mycket; givetvis omöjligt. 
 
Det är första gången på tio månader som jag inte längtar tillbaka till Stockholm. Under helgen tog jag (alldeles för många) steg bakåt, men jag lyckades i alla fall med ett framsteg. För första gången kallade jag Sundsvall, helt naturligt för "hem". Så nu har jag insett detta: jag åker till Stockholm när jag lämnar Sundsvall och när jag är i Stockholm åker jag sedan tillbaka hem.
 
Men det känns fint. För jag trivs så inihelvete bra i våningssängen som egentligen är alldeles för varm och i skinsoffan som egentligen är för sliten för sitt eget bästa. Jag trivs även så himla bra med mitt umgänge och jag blir numera uppriktigt orolig när jag får höra att ni inte mår bra. Jag älskar att se er skratta och ni har sett till att jag har fått uppleva en fantastiskt bra vår. Sommaren utan er kommer verkligen bli så himla tom.
 
Kan inte lova att jag skriver någonting mer den här veckan. Jag är upptagen med livet och med att försöka att ta vara på tid.
 
Förövrigt: Röyksopp vara garanterat den absolut bästa akten under Dans Dakar. Hade dock inte vara detsamma utan ponchon.