I wanna go home


Juste, klippte lugg också


men älskling, i natt kom du tillbaka och allting var förlåtet i en sällsynt lycklig dröm

Jag pratade på alldelens för mycket som jag alltid gör när jag blir lite nervös eller lite för upprymd. Snubblar på orden och fnissar sådär dumt som jag egentligen hatar. Men det var när du råkade avbryta mig och jag blev tyst som allting fastnade. Du sa förlåt för att du avbröt och jag skämdes. Du sa att du hatar när folk avbryter och det var då jag bestämde mig för att aldrig mer prata så du aldrig mer skulle behöva avbryta mig.


how long is now?Snodde bilden från min vän Frida som tog den i Berlin.

We were specialHittade hos tess

First day of my life


Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt - det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt


Säg mig att det finns något merDumma söndag. Dumma dig.

So low so high

Juste. Det blir Turkiet den 21 September med mina 4 favoriter.

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like - and right now there's a steel knife in my windpipe


gemma ward


If you leaveSå himla svårt att tro att detta är två och ett halvt år sen. Mörkt hår. Det var faktiskt ganska fint.

Suffocation


I feel just like a child


Mitt hår ser lite ut som Hermione Grangers @ the moment men det är nice. Cepekatten sitter bredvid och chillar och nu känns allt så himla mycket bättre. Funderar starkt på att sova snart. Ganska förstårligt eftersom min väckarklocka står på 04:30. Men har lite ångest över att det känns som om att jag inte har gjort någonting vettigt alls idag. Juste, på fredag kommer mami hem, åh längtar.

the hymn for the cigarettesBy: David Hamilton

Heartsong

Känner mig så jävla duktig. Har lagat en riktigt middag till bara mig själv. Sjukt mycket vuxenpoäng - check. Stört jobbig dag idag förövrigt. Man ska aldrig ta semester, för att börja jobba sen igen är fan en pina. Kommer däcka vid senast 21:00 men ah, jag längtar redan.

Lyssna på låten förresten, den är gosig.


Godmorgon sweden


Jag försöker klura ut om mitt illamående beror på att jag nästan konstant tänker på dig eller för att jag är så pass trött att jag skulle kunna somna stående. Vill verkligen bara sova. Men nejnej för: Tja jobbet, here i come.

to be alone with you

Just when I thought I was done, I met you by some freak-6 degrees-coincidental situation.
And now, I'm singing in the shower again.
You're not even my type, but I'm singing in the shower.

(letter to crushes)

Waste of paintVart fan tog sommaren vägen? Var det bara jag som missade den?

Six days at the bottom of the oceanBilder som denna får mig att vilja skaffa brunt hår igen. Fast nu vet jag att jag inte trivs speciellt bra i brunt hår. Det är inte så att jag inte passar i det, utan mera känslan. Men i mina ögon finns det nästan ingenting finare än långt brunt halvlockigt hår. Behöver någon förändring i alla fall. Kanske borde klippa lugg igen?

och bilden är hittad här

JOSEPH GORDON-LEVITTJag saknar den tiden man kunde gå och plinga på dörren och bara fråga om man ville leka.

we can go wherever you want to gokälla

& följ mig på weheartit hääär!

För att vi dansar med vapen


I'm right over here, why can't you see me?Som ni kanske ser har jag ändrat utseendet på bloggen - ser ni inte det, tryck på F5. Tyckte att det var på tiden men mest för att jag var otroligt trött på det gamla (och för att jag som vanligt vaknade två timmar innan alla andra och ville få tiden att gå på något sätt) Funderar på att ändra i bloggen också. Kanske göra den mer personlig. Kanske inte. Har inte bestämt mig än. Vi får se. Så länge får ni nöja er med ny design. Idag är sista dagen på min semester och ja det känns lite vemodigt men samtidigt ska det bli skönt att komma tillbaka. Dock är jag mindre taggad på att börja 06 varje dag (tyyyppp!) resten av Augusti. Men äsch.

Dumma Therese är påväg till Grekland och nu känner jag mig verkligen helt själv. Varken min mamma eller min bästa vän är hemma. Känner mig helt socialt handikappad. Vem ska jag prata med nu? Och jag känner att tajmingen var ju förjävlig. Fan. Tur att jag har katten iallafall.

Crystal Castles - 18 novKänns otroligt skönt att ha någonting att se framemot i höst (Tack Henrik!!). Jävla skit, det börjar bli höst. Eller det känns verkligen så. Jag hatar det. Det finns nog ingenting som skapar mer ångest för mig än att se hur det går från grönt till brunt och tillslut vitt. Nej tack. Jag vill inte ha kalla och regniga dagar, jag vill ha konstant sol. Världens åskväder var det ju igår natt. Sånt ska inte ske i början av Augusti! Plus att man snart måste börja tänka på att köpa en höstjacka. Usch, jag får rysningar av bara tanken.

lack of color

I should have given you a reason to stay

dödar dagen med fina bilder och första (bästa) säsongen av The OCKÄLLA

funderar starkt - eftersom det passar in och är så vackert


fragrancehar glömt hur man andas

Idag är ingen vanlig dag, för det är Tessans födelsedag hurra hurra hurra
Idag fyller min allra finaste vän hela 20 år. Grattis älskling och ikväll ska jag tacka Camilla
och Åke för att du finns. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig.

Vad gör vi? Nu kör vi!emmaboda va sweet & hela mitt hår var en stor dreadlock när jag kom hem.
Imorgon fyller världens bästa vän 20 år och jag kunde inte vara mer pepp.