tisdagen den trettionde oktober

 
åker hem till sthlm idag, imorgon är det första november och därmed begravning

Torsdagen den tjugofemte oktoberOckså tisdagen den tjugotredje

ska vi kyssas?

Tisdagen den tjugotredje oktober

 
En extremt gammal bild får duga för dagens uppdatering. Älskar flickan på bilden oändligt mycket förövrigt.

Måndagen den tjugoandra oktober

Här är bruden som fick alla bra gener i familjen. Så himla avis för hon är så himla fin. Bästa bästa kusin, älskar dig

Söndagen den tjugoförsta oktober

Känner du dig spirande lycklig och glad nu när hösten är här? Nej, jag känner mig faktiskt allt annat än spirande lycklig och glad. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst? Antagligen min dunjacka då det är så jävla kallt hela tiden. Har utvecklat någon slags hatkälek till den. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut? Oj. Det var förra hösten började jag inse att jag inte alls var nöjd med livet. Men dessvärre kommer jag inte ihåg några detaljer, fast tror inte det finns några detaljer som är värda att minnas. Vad gör du om dagarna egentligen? Vaknar, dricker kaffe, går på föreläsningar, dricker lite mer kaffe, försöker plugga och jobbar på att lära känna människor. Vad har du för frisyr? Frisyr skulle jag inte vilja kalla det. Blont, långt, tjockt och jobbigt är vad det är. Vad lyssnar du på för musik? Just nu är det mest Bon Iver, Kent, Florence och sen brukar jag väl slänga in lite elektro på helgerna. Vad läser du? Bara en massa kurslitteratur. Eller nej, nu ljög jag. BORDE läsa en massa kurslitteratur. Men ja. Vem är din stilikon just nu? ÅHHH för svårt. Har ingen direkt faktiskt. Jag influeras av så många. Men Stina som går i jourklassen klär sig alltid himla fint. Senast inkomna sms? ”Haha vilken jävla brud. Hur ser hon ut? Hon verkar ju helt urspårad” Vilka är dina bästa vänner: Therese, Patricia, Anton, Amanda, Nea & Fredrik. Ångrar du något i år? Nej, jag gör nog inte det. Vad var bäst med sommaren? EMMABODA, Berlin och att jag fick lära känna två personer som nu är några av mina bästa vänner. Vad var sämst? Jobbet. Vad önskar du? Att jag inte kände mig så ensam. Att mina bästa vänner ska vara med mig i Sundsvall och att det ska bli en kort vinter. Senast sedda film? Jag såg Harry Potter i eftermiddags. Men vet inte om den räknas, egentligen, då jag har sett de filmerna typ en miljon gånger. Annars såg jag Ted rätt nyligen. Var inte jätteimponerad. Dock så älskar jag ju Mila, så det var ändå värt. Senast köpta plagg? En vit stickad tröja. Tycker om den så himla mycket. Hur ser du på framtiden? Helt ärligt? Jag tror verkligen framtiden kan bli hur bra som helst.


Torsdagen den artonde oktober

 
Två bilder från igår som jag tycker om.

Måndagen den femtonde oktober

 
Höstmysig bild som jag tog förra veckan.
Är hemma i Sundsvall nu, efter en mycket känslosam helg. Börjar dock landa och det ska på ett sätt bli skönt att få tillbaka lite rutiner. Amanda hade städat hemma, bästa tjejen. Kom hem vid typ tolvsnåret och har fortfarande inte lämnat sängen, men det känns ändå okej. Tack alla som har brytt sig om mitt välmående de sista dagarna, finaste vännerna.

Jättemånga dagar i Oktober

 
Åkte till sthlm då min mormor dog för en vecka sen. Kunde ha varit mer aktiv med kameran, men aa ni vet hur det blir. De första bilderna är från när jag träffade Linnea, vi var och fikade på världens mysigaste café. Längst ner är världens finaste bästis. Så jävla söt vill ju bara äta upp henne. Annars då? Jovars. Har utvecklat en grov livsångest som jag inte vet hur jag ska tackla. Allt känns jävligt ihåligt nu. Är extremt glad att jag inte kommer hem till en tom lägenhet i Sundsvall, utan att Amanda är där.
 
Inser förövrigt nu att bilderna förminskas automatiskt av bloggen då dem är för stora, men jag orkar inte göra om.

Också fredagen den femte oktober

 
Insåg att jag hade lite mer bilder ju

Fredagen den femte oktober

Lite dålig här, förlåt. Men nu ska ni få er en rejäl update med både text och bilder, woop woop!
Hade seminarie i går och fick kritik på en artikel jag hade skrivit. Min lärare var jättenöjd trots lite syftningsfel och jag fick ändå fett bra feedback. Gick från skolan nöjd&glad. Idag hade jag min första tenta som också kändes helt ok. Hade inte dödat mig själv med att plugga, men aaa det kändes ändå bra. Dock sjukt skönt att bara kunna släppa allt hela helgen.
 
Mer då? JO vet ni vad. DN hade kontaktat Rodeo som jag jobbade för under Fashion Week och ville köpa en bild som jag tog. Den ska bli publicerad och jag är sjukt stolt. Känns galet stort att få sin bild tryckt i DN. Annars så fixade jag min praktik idag, som iofs inte är förrän i mars, men ändå. Ska få göra den på Rodeo, vilket jag verkligen ser framemot sjukt mycket. Aaah och ikväll blir det tentafesty!!! Stabil jävla vecka.
 
Lovade ju bilder också: