typ exakt såhär känner jag just nu


jag står på toppen och jag tittar ner


Jag är otroligt slut i hela kroppen, är inne på min 3:e jobbnatt och det känns så jävla skönt att det är slut imorgon. Varje gång jag jobbar natt i flera dagar inser jag varför människan är byggd för att sova på natten, inte på dagen. Jag råkar iofs vara världens tröttaste människa på kvällen också, men det är en annan femma. Fick höra att jag har en dygnsrytm som en gammal tant. Lägger mig tidigt och måste ha minst åtta timmar sömn. Haha, så himla oparty tjej. Hur som helst, imorgon åker jag iväg till Barcelona i en vecka med mami. Är supertaggad då det tydligen ska börja regna här i Sverige, hihi. Ska försöka bli lite brunare än vad jag är och verkligen inte alls tänka på Sverige.

första badet!!!


if she was away



Såhär slutade min efteriddag/kväll igår, inte helt fel om jag får säga det själv. Idag så antingen jobbar alla mina vänner eller så är dem på peace&love, så jag måste helt enkelt roa mig själv. Men det är fint väder så det ska nog gå bra, tänkte kanske bada, men bara kanske. Bor ju faktiskt endast typ tio min från vattnet, måste ju utnyttja medan man kan och är vaken. Jobbar natt nu tre dagar framåt och börjar 21:00 ikväll (grymt smidigt att vara vaken nu, jag vet) så kommer antagligen sova bort dessa fina dagar. Men det är nästan okej eftersom jag och mamma åker till Barcelona på fredag, hihi

fred, kärlek och lite till



snor Janni's statusuppdatering helt utan skam i kroppen: Känner ett sjukt sug efter festivallivet trots att jag lovat mig själv "aldrig mer". Å det är exakt så jag känner!!! När jag kom hem från emmaboda förra året kände jag, att nä, det räcker nu. Jag kände mig gammal, tråkig och missplacerad nästan hela festivalen. (Det tåls att tilläggas att jag besökte min första festival när jag var 16 och ska nu fylla 21.) Men nu när alla åker iväg och det är så fint väder och jag ska sitta hemma, jobba, sova, äta, (läs: dö) vill jag inte göra någonting annat än att också följa med! ÄR SÅ TAGGAD!!!! Fast på ingenting då, eftersom jag faktiskt inte ska med. Blä.

home is where your heart is



Här bor jag. Just nu bor jag själv, världens finaste kusin bor här lite på halvtid men annars så är det bara jag. Om någon hade frågade mig för två år sedan om jag trodde att jag skulle bo själv nu hade jag antagligen bara skrattat. Tänk var man har vuxit egentligen, rätt häftigt när man tänker på det. Men helt ärligt, jag struntar i att jag inte har så himla mycket pengar att köpa sprit/kläder/annat awsm för, att jag inte äter riktig frukost/lunch/middag varje dag och att jag måste städa typ hela tiden. För att flytta hemifrån är det absolut bästa jag har gjort.

you never really leave my mind



Somnade runt, ja 02:30 igår morse, mest för att jag hade sällskap (eller ja, typ sällskap) och lite för att jag faktiskt inte var trött. Lik förbaskat lyckas jag ändå vakna innan klockan slår 09:00. Ögonen svider som bara den men ÄNDÅ kan jag inte somna, och jag undrar gång på gång vad i som är mitt problem. Nu ska jag snart sminka mig för första gången på fem dagar och sen ska jag iväg och vara olaglig. Hur dagen sen ser ut vet jag inte riktigt än. Väljer mellan antingen IKEA eller köpa en ny kamera på elgiganten. Vill göra båda, men det är ju lite omöjligt då jag inte har hur mycket pengar som helst. Juste, flickan på bilden är ingen mindre än tessi för sisådär två år sedan, yey.

calgary



snodde från tessi, nu ska jag nog sova klockan är ju faktiskt redan 01:27, tiden går fort när man kollar på Harry Potter hihi. Puss!

tänk om alla hade en therese



we're all young and naive still we require certain skill
the motive changes like the wind hard to control when it begins

the bittersweet between my teeth trying to find the in-between
fall back in love eventually yeah yeah yeah yeah

can't help myself but count the flaws claw my way out through these walls
one temporary escape feel it start to permeate

we lie beneath the stars at night our hands gripping each other tight

you keep my secrets hope to die promises, swear them to the sky

the bittersweet between my teeth trying to find the in-between
fall back in love eventually yeah yeah yeah yeah

as it withers brittle it shakes
can you whisper as it crumbles and breaks
as you shiver count up all your mistakes
pair of forgivers let go before it's too late

can you whisper can you whisper
can you whisper can you whisper

the bittersweet between my teeth trying to find the in-between
fall back in love eventually yeah yeah yeah yeah
the bittersweet between my teeth trying to find the in-between
fall back in love eventually yeah yeah yeah yeah

beth/rest



har förövrigt fallit snabbt och hårt för bon ivers nya skiva

11/11/11


who goes in and then stays inside



Min midsommar var väl inte riktigt som planerat. Det var sängliggandes, smärta och svettanfall men som tur var hade jag världens bästa bästis bredvid mig. Sov ungefär 2 timmar den natten pga febern och flydde till mami igår morse för att jag mådde så patetiskt dåligt. Klarade inte av min lägenhet då jag fick för mig att det var sjuka bakterier överallt, plus att det var så himla stökigt. Nu är jag hemma igen, har städat och bytt lakan och livet känns lite lättare. Fin kväll igår också. Skriver kanske något mer meningsfullt sen, vi får se.

gäsp å trött hejdå


å jag orkar verkligen inte



Har blivit riktigt riktigt sjuk. Ni vet sådär att man har ont i varje fiber i kroppen och man aldrig kan bestämma sig för om man fryser eller svettes. Sådär sjuk att man längtar efter mami som alltid tar hand om än och efter någon som kan pussa mig på ögonlocken och bara säga att jag kommer må bättre imorgon. Men ne icke så det ser ut att bli världens mest ensamma midsommar. Yey. (Och nej, jag ser inte ut som på bilderna just nu, tyvärr, men hade jag lagt upp en bild på hur jag ser ut nu hade ni aldrig kommit tillbaka, promise)

Today was a pretty day, no disappointments, no expectations on your whereabouts, and oh, did I let you go?



Middag hos mig igår med mina äldsta vänner, det var fint. Passade på att bli lite lagom lullig som man faktiskt får bli på en onsdag (men som jag aldrig blir, egentligen) så det blev tåget in till stan lite spontant vilket ledde till lite dans och konversationer på Sommar. Nu är jag fattig men det är helt okej för imorgon får man lön och pengar är faktiskt till för att spenderas.

we build a fire


Nu är det gjort. Jag har bokat tatueringstid & betalat deposition. Är så jävla rädd, när jag pratade med Johan som jobbade där skakade jag av rädsla och det är flera veckor dit, fatta känslan på dagen det händer. Men bäst kommer det bli.

And take what you will tonight


young blood


låt oss bli dom som försvann




Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner

jag letar febrilt efter dig, din lukt, under mitt täcke
och fast världen går under i mitt huvud
vägrar du komma fram.
Alla röster skriker ”DET RÄCKER NU!”
och jag undrar varför du inte längre hör

 

skratten blandas med tårar som ingen av oss
känner till men just nu gör det ingenting
för vi känner ändå bara varandra

 

ögon som skriker av rädsla
omfamnar oss och sakta
sjunker jag ner i madrassen

 

jag vill stoppa tiden, men just nu
tror jag att det är tiden som stoppar mig

----------------------------------


Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak



(lite för mycket kent nu, men det är så det kan bli, ibland hoppas ni står ut med depptilde ett tag till) puss

så länge fötterna bär så länge lungorna kan



Så mycket känslor på en och samma gång, det är ju helt sjukt egentligen hur man kan känna så mycket samtidigt överallt hela tiden. Det är nästan så att mitt hjärta sprängs och min själ går sönder. Men det är okej, för jag vet i alla fall att jag lever och att jag verkligen inte lär bli likgiltig under den närmaste tiden. Jag tror att man ibland behöver stå och gråta i regnet, en sån där gråt som känns som om att den aldrig kommer ta slut, för att man sedan ska känna att man faktiskt mår så pass bra att man känner sig okrossbar. Just nu känner jag mig långt ifrån det sistnämnda, men jag är helt säker på att den känslan kommer, så småningom. Det var längesen jag var så arg som jag var igår. Det var någon spärr som bara brast inom mig, och när jag tänker på det idag så förstår jag inte hur eller vad som hände. Men det känns på ett sätt så jävla bra att veta att inte ens jag tar vad som helst. Att jag kanske inte alltid går iväg för mig själv och gråter när jag är arg, utan att jag faktiskt vågar skita i vad alla runt om kring tycker och tänker. Det trodde jag aldrig. (Tåls ju att tilläggas att jag inte direkt var nykter) men jag väljer att se förbi det och tänka att det faktiskt är jag som har växt och inte alkoholen som gjorde mig lite extra modig. Människor är så jävla spännade alltså. Jag slutar aldrig att fascineras.

fridafridafrida



Seriöst, finare går ju inte att hitta. Skulle jag få se ut som någon annan i hela världen hade jag lätt valt henne!

mår som man förtjänar, SUPERBRA!


hihi å pratar med lillebror i telefon bästa


hade tråkigt sådär på morgonkvisten

Namn: Tilde
Piercingar: Inga. Inte ens hål i öronen, det ni.
Tatueringar: Inga heller, tyvärr. Dock har jag planer mina vänner. Planer som förhoppningsvis kommer bli verklighet inom en snar framtid. Det tåls att tilläggas att jag är väldigt rätt för nålar/smärta men jag tror att det kommer vara värt det ändå.
Längd: Jag är 167 cm men det tror ingen på.
Skostorlek: Supersmå, lite beroende på skor är det 36-37 men 37 är oftast för stort.
Hårfärg: Blond. Har varit blond så länge nu, börjar tröttna. Men det är ändå den färgen som jag känner mig mest som mig själv i.
Fräknar: Japp, om jag solar!
Motto: Näe, inte direkt. Däremot tror jag stenhårt att allt som händer, händer av en anledning
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej! Eller ibland skulle jag vilja flytta min lägenhet till typ södermalm men trivs oerhört bra så känner mig rätt nöjd.
Tycker du att du är attraktiv? Ibland. Gör det oftare nu än för något år sen.
Vilket schampo använder du? Dove intense repair. Grymt!
Vilken parfym använder du? Calvin Klein har jag använt sen jag började på gymnasiet, så känner nästan mig fast vid den doften. Har jag på mig någon annan så är det alltid någon som kommenterar att jag inte luktar som mig själv.
Vad är du rädd för? Haha å skulle kunna bli världens längsta lista. Men mest är jag rätt för ormar. Har en otroligt töntig fobi för ormar (så töntig att jag kan börja gråta om dem är med på teve) Sen är jag rätt för nålar, smärta som jag tidigare skrev, jag är rädd för att bli gammal, för att livet ska passera och jag inte har hunnit med någonting. Jag är rädd för att vara ensam, att folk ska sluta bry sig och för att bli alldeles för likgiltig.
Gillar du att tvätta? NEJ värsta jag vet.
Gillar du berg- och dalbanor? Nja. Ogillar dem inte, men finns ju roligare grejer liksom.

Senaste…
Filmen du hyrde? Tror det var fucking åmål, bästa svenska filmen för övrigt.
Filmen du köpte?  Köpte solsidan box för ett bra tag sen, om det räknas.
Låten du hörde: Lyssnar på Your Rocky Spine av Great Lake Swimmes.
Låten du laddade ner? Laddar inte ner längre.
Personen du ringde? Jesper, igår!
Personen som ringde dig? Också Jesper.
TV-program du såg? Kollar just nu bara på Supernatural så kommer faktiskt inte ihåg.
Person du tänkte på? Patricia tänkte jag på nyss då jag smsade henne precis.

Favorit…
Låt: Amen jag kan inte välja. Förlåt men det är omöjligt.
Sak att göra: Att åka tåg när man precis har hittat en ny favoritlåt som man lyssnar på om och om igen. Det är fantastiskt.
Sport: Har aldrig gillat att sporta.
Dryck: Lättdryck med citron & limesmak! Speciellt när jag är bakis. Eller blåbärssoppa.
Kläder: Olika hela tiden. Men just nu är det mina höga shorts och en svart tubtop, eller min bruna klänning som jag känner mig finast i.
Film: Jag älskar Juno, den får mig att skratta. Sen älskar jag också Amelie de Montmartre, Garden State, Black Swan, En kärlekshistoria, Girl, Interrupted.
Bil: Har inget intresse av bilar.
Serie: Supernatural, Grey's Anatomy, Solsidan, Criminal Minds, The Office, How I Met Your Mother

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Haha ja
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Ne typ inte. Men har blivit slagen en gång. Det var Therese fel!
Blivit arresterad? Nepp
Träffat någon från internet IRL? Känner mig lite osäker på det faktiskt. Jag tror inte det. Dock så började jag och Fredrik prata på internet först men vi visste ju vilka den andra var, så det kanske inte riktigt är samma sak.

Antal…
Gånger du varit kär? Två gånger har jag varit riktigt kär.
Gånger ditt hjärta brustit? Två gånger har mitt hjärta brustit.
Hjärtan brustet på grund av dig? En gång tror jag. Eller flera smågånger kanske.
Tjejer du kysst? Ganska många
Gånger ditt namn varit med i tidningen?
Två gånger, en gång när jag fyllde typ 10 år och var med i lokaltidningen och sen var jag med på någon sån där "street style" för aslängesen.

Senaste…
Boken du läste? Åå kommer inte ihåg vad den hette nu men den var kickass bra. Fan, så blir det alltid för mig.
Personen du fick e-mail av? Min restaurangchef.
Personen du fick brev av? Fick en påminnelse av EON då jag hade glömt att betala elen här hemma. Askul.
Personen du fick sms av? Bästis!
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Jag och mamma åt middag med min pappa och lillebror för kanske, två månader sen?
Saken du köpte? En kofta & en hatt från monki

Don't fix my smile, life is long enough


onsdagtorsdagfredag



Godmorgon! Som vanligt om man heter Tilde är man uppe way 2 early. Vaknade av att solen stack i mina ögon runt 08:30 men jag orkade inte ens försöka somna om. Har rätt mycket att uträtta idag så det är väl lika bra att börja dagen. Så, vad har hänt de senaste dagarna? Jag har jobbat, gosat lite och typ haft feber. I förrgår mådde jag så himla dåligt att jag bröt ihop på kontoret när jag insåg att jag kanske inte skulle kunna lämna tidigare som jag hade planerat. Dock har jag ju världens bästa chef som till min fördel inte klarar av när tjejer gråter så det blev hem och ta igen sömn för min del. Mådde mycket bättre igår och idag är jag bara lite snuvig. Men vem har dött av det? Är ledig i helgen också vilket är rätt mysigt hihi. Dock är det självklart halvtasktigt väder, vilket känns rätt fail. Men ä kunde ha varit värre.

NU ÄR JAG LEDIG SÅ JAG SKA UT I SOLEN HEJDÅ PUSS


som det strålar från ditt hjärta, som en motorväg av ljus



Hatar mig själv lite för att jag inte använder min kamera längre. Så jävla tråkig jag är. Finns inget jag tycker om lika mycket som om att fota. Speciellt människor, wow. Älskar att ha med mig kameran när jag väl är ute. Spontana bilder på fina människor är bästbästbäst. Så mycket jag vill köpa just nu. En ny dator, en ny kamera en hylla till vardis, hur mycket nya kläder som helst, glasögon och som om att det inte vore nog vill jag verkligen tatuera mig också. Fast just nu vill jag mest att det ska bli helg igen, för då är jag ledig och ja, att vara ledig är ju skönt. Funderar seriöst på att langa en ny dator då. Och sen att bli lite full på lördagen, mm vin är ju gott. Men precis just nu är det lite kent som gäller, sen bada, sen supernatural hihi

& det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden



Fan vad fina tjejer är alltså, åh
(kolla inte in den här bloggen om ni känner att ni lätt blir avundsjuka)

sovsällskap



ville bara säga att jag älskar dig världens bästa kusin, puss!

jag är högt över molnen

Okej helgen har varit bäst och sämst. Bäst: Fredags. Middag med fina tjejer hos mig, sen försvann jag och bästis till staden där jag drack lite för mycket vin, dansade till bra musik och träffade människor jag ser alldeles för sällan. Kom hem runt fem på morgonen och skulle börja jobba kl 12 på dagen. Var på nattbio i går, vilket också var fint. Dock somnade jag ungefär 150 gånger under filmen, men ä mysigt ändå. Sämst: Var så himla bakis på jobbet att jag ville dö. Äckligt varmt och jag hade ingen simultanförmåga what so ever (vilket är ett måste när man jobbar på donken) sämst var också hur dåliga skift jag har haft i helgen men orkar inte ens tänka på det, blir bara irriterad. Lyckades glömma ställa klockan i morse och vaknade av mig själv 11:38 och skulle börja 12:00. Men eftersom jag är grym lyckades jag stå, sminkad och ombytt vid stämpelklockan kl 12:02. Faktiskt rätt imponerade om jag får säga det själv. Nu är det lite supernatural som gäller och sen är det natti för lite mer jobb imorgon, yey

Kan inte förstå hur snabbt tiden går



Tack Therese. Nu har jag bestämt hur min andra tatuering ska se ut, kolla så fin. Men inga fåglar, dem ska sitta på ett annat ställe. Sova snart, mm ska bli så himla skönt.

Gyllene hatten



Så superdåligt uppdateringen men jag har varit på kurs och igår var jag på mottagning (blev lite rund om fötterna, mysigt) men nu är jag back!! Dock så jobbar jag hela helgen så förvänta er inte alldeles för mycket..

Så helt plötsligt var det Juni 2011

Idag tar Jakobsbersskolorna studenten. Idag var det två år sedan jag hade den bästa dagen i mitt liv, för det var det verkligen. Har aldrig varit så lycklig och så ledsen på samma gång. Vaknade nu på eftermiddagen av ett flak som åkte på vägen under mig och jag fick ont i magen, av avundsjuka. Jag vill också uppleva det igen, den friheten, den glädjen och å allt. Så nu sitter och kollar igenom mina 500 bilder jag tog på studentdagen och ja, jag gråter lite. Tänk vad jobbigt det kan kännas, att bli äldre.



Grattis till alla era fina, nu börjar livet.