godnatt


tatueringstankar

aa okej jag vet att jag sa att jag antagligen inte hade någon mer plan på att göra någon mer tatuering efter mina fåglar men självklart har jag ändrat mig. Här är vad jag har tänkt iaf! Antingen ska jag ha en text i nacken eller på lodrätt på underarmen. Har funderar rätt noga på vad jag ska skriva och jag har inte riktigt bestämt mig, men har i alla fall lite förslag (yey!):


I think I was blind before I met you - från Bright Eyes First Day Of My Life

 

mitt hjärta i din hand - från Kent Utan Dina Andetagand every time you feel like crying

I'm gonna try to make you laugh - Från Bright Eyes Bowl Of Oranges


you are the reoccuring kind
you never really leave my mind - Från Bright Eyes You Will. You? Will. You? Will. You? Will.


your eyes must do some raining
if you're ever gonna grow - Från Bright Eyes Bowl Of Oranges


life is what happens to you while you're busy making other plans - Citat från John Lennon

 

Har insett att om jag ska skriva någon låttext måste det vara från antingen Kent eller Bright Eyes. Detta är för att under mina år då jag faktiskt har tyckt om riktigt musik (alltså från jag var fjorton, typ) har de två band alltid varit väldigt viktiga för mig. Jag skulle kunna tänka mig att tatuera in något från Bon Iver också, men vill börja med någon dessa två. Citatet av John Lennon tycker jag är så jävla fantastiskt bara. Förslag om vad som låter/ser bäst & var den ska sitta tas gärna emot. Puss!


And he takes and he takes and he takesSufjan Stevens ikväll men har lovat mig själv att sova innan 20:00 idag. Kommer inte orka imorgon annars. Jag vill ha helg, nu. Fast ändå inte, för jag jobbar hela helgen. Godnatt alla (om jag inte, vilket är mycket troligt hittar en till fin bild som jag vill lägga upp) Förresten, vet ni vad jag hatar med blogg.se? Att man måste hitta på en jävla rubrik. Så himla jobbigt. Får mig typ att inte vilja skriva ett till inlägg, för jag vet hur jobbigt det kommer vara att jag måste hitta någon häftig sångtext/sång/annat coolt att ha som rubrik. Juste, jag skulle ha tränat idag. Men jag var för trött. Hur bögigt låter inte det? För trött. Å jag är allergisk mot det ordet. Alla (inklusive jag själv) är så trötta hela tiden. PALLA. Jag blir så less på mig själv. Men jag orkar ju knappast gå de fyra steg som krävs för att gå och hämta vatten. Hur ska jag orka springa på ett jävla löpband då? Å jävla 06-16 pass, ni förstör allt!!

Funderar på att ta en promenad. Få lite luft, rensa lite tankar. Haha men skoja, vadå rensa tankar? För ju mer jag tänker på saker ju större blir dem i mitt huvud. Borde ta en pw och tänkar på typ, luft.

In the morning, through the window shade when the light pressed up against your shoulderblade, I could see what you were reading
17:28jag vill känna mig fri och på torsdag är det september, tiden försvinner verkligen ifrån mig

your rocky spine


recklessJag är trött, så himla trött. Fan vad det är höst nu. Men jag älskar mina höstskor. Godnattis

shelter(gammal text men ibland samma känslor, eller nej, nästan alltid samma känslor) Helst av allt skulle jag vilja slänga iväg mobilen, ta bort min facebook och aldrig mer skriva ett jävla blogginlägg. Bosätta mig på en strand i Indonesien, hitta mig själv och sen aldrig mer blicka tillbaka. Men det går ju inte. Citerar kent: Fem steg bakåt, två steg fram. För det är ju så det känns. Jag bara dras bakåt och sen när jag tror att, ja, nu herregud mår jag verkligen bra så försvinner det lika snabbt och allt blir mer än var det var innan. Jag kan inte beskriva i ord hur otroligt trött jag är på att hela tiden anpassa mitt liv efter andra och hur mina bergochdalbanekänslor/självförtroende/liv påverkas så brutalt av människors åsikter och tankar. Det är pinsamt. Jag är pinsam just nu och det mest pinsamma är att jag vet om det. Jag vet om det så väl men ändå fortsätter jag i samma spår. Ibland kan jag tro att jag är bland det dummaste som finns. Har raderat alla dina sms nu i alla fall.


nu var det höst, jaKan inte förstå att jag vågade. Jag älskar håret nu men hatar det samtidigt. Det känns så jävla bra ena sekunden men andra så börjar jag nästan gråta för att jag saknar mitt blonda. Men egentligen tror jag att det bara handlar om vana. Det ser ju inte ut som jag i spegeln längre. Förändringen känns fantastisk dock. Måste bara ge det lite tid och kanske ljusa upp det lite, bara lite.. Får se, hihi.

23:52

Now and then I think of when we were together like when you said you felt so happy you could die told myself that you were right for me, but felt so lonely in your company but that was love and it's an ache I still remember. You can get addicted to a certain kind of sadness, like resignation to the end always the end. So when we found that we could not make sense, well you said that we would still be friends but I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off, make out like it never happened and that we were nothing and I don't even need your love but you treat me like a stranger and that feels so rough. You didn't have to stoop so low have your friends collect your records and then change your number. I guess that I don't need that though now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over, but had me believing it was always something that I'd done and I don't wanna live that way reading into every word you say. You said that you could let it go and I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

But you didn't have to cut me off, make out like it never happened and that we were nothing and I don't even need your love but you treat me like a stranger and that feels so rough. You didn't have to stoop so low have your friends collect your records and then change your number. I guess that I don't need that though now you're just somebody that I used to know

Reading into every word you say

Lördagkväll. Hemma. Så himla skönt.

never gonna break never gonna break


and then you let her down easy

Konstig slut på veckan. I onsdags vart jag fullare än någonsin förut (utan att faktiskt dricka speciellt mycket) på torsdagen mådde jag extremt dåligt och fick se världens bästa kille i ögonen igen. I fredags jobbade jag fast jag skulle ha varit ledig och gick ut fast jag egentligen ville vara hemma. Somnade alldeles för sent imorse, vilket egentligen inte var mitt fel och nu är det lördag och jag känner mig totalt likgiltig men samtidigt väldigt uttråkad. Vill färga håret, klippa hellugg och börja om.

Förlåt för dålig uppdatering men känner mig inte motiverad.

tell my love to wreck it all, cut of all the ropes and let me fallIbland kan jag, utan att låta allt för deppig, tro att det är sant. Självklart bryr sig folk men vi bryr oss ofta så mycket mer om oss själva än vad vi gör om andra. Jag kan köpa att alla människor är egocentriska och att vi i grund och botten sätter sig själv i första rummet. Men det finns fan en gräns och den gränsen tog du ett bra jävla steg över. Whatever. Vill du vara en idiot, go ahead. Känns som ett sånt slöseri bara.
blir blind när alla lampor lyserLyssnar igenom maggios album igen. Det var jättelängesen och jag förundras fortfarande över hur bra det är. Hade nästan glömt bort det. Idag kanske är dagen förövrigt. Det känns så i magen.

then let's fuck it up boys, make some noiseJag är ju som sagt ledig idag. Hade storartade planer på att sova till minst klockan tio och sen inte gå upp ur sängen förrän tidigast tolv. Men eftersom jag däckade runt tio igår vaknade jag självklart runt åtta och nu är jag redan uttråkad. Ska äta lunch med patricia vid ett tiden men det är ju fanimej typ fem timmar dit. Jag vill så fruktansvärt gärna shoppa men har knappt råd med mat just nu så det lär ju inte hända. Vill inte ens åka in till stan för att "kolla". Kommer bara må dåligt. Kan inte vänta tills lönen kommer, ÄR SÅ TAGGAD finns inga ord, yey.

sleeping out of tune with our dreams disjointedFjärde 06-16 dagen avklarad, lite träning på det och jag känner mig helt förstörd. Luktar äckligt gör jag också men duschen är upptagen. Herregud vad trött jag är, haha. Annars känns allt helt okej, tror jag. Längtar enormt till min lediga helg. Kommer bli fantastiskt (fast jag inte har några planer än, men jag älskar att det är måndag och att jag redan har börjat planera..) Nu ska jag duscha. Sen sova. Tror jag.

19:19


Juste, söndag idag. Har under alla omständigheter (jobbet då) haft en riktigt bra helg med otroligt mycket skratt. Hade världens bästa söndagmorgonen på donken med finaste kusin och igår möblerade vi om och städade här hemma. Mycket roligare än vad det låter. Nej jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. Känner mig sjukt tom, men dock inte på ett jättedåligt sätt. Pusshej

18:18


fade into darknessDåligt med blogg nu i helgen, jobbar dag hela helgen = inget liv. Hoppas ni har överseende. Mår förövrigt sjukt konstigt. Har världens största klump i magen. Den måste vara borta imorgon. Nu, sova.

Förövrigt skrev jag fel i förra inlägget. Min tatuering har fått femtontusen likes/reblogs. Inte femtusen. Hur cool är inte jag? Hehe. Aja, puss

två steg från paradiset


Kan inte bestämma mig om det har varit en bra dag eller inte. Vissa saker har varit klockrena och vissa har fått mig att få ont i hjärtat (men bara lite ni vet som man kan få ibland när man tänker lite för mycket och analyserar lite för länge) Köpte en sjukt snygg jacka, en riktigt fin hatt & en senapsgul stickad tröja. Det kändes jävligt bra. Drack vin och träffade fina tjejer. Det kändes också fantastiskt. Men ändå är det någonting som ligger i vägen idag. Ska nog snosa nu (eller ja, först titta på bilder på snygga människor och ba känna att wow så vill jag också se ut) och hoppas att den där känslan är som bortblåst imorgon. Ska träna imorgon också, jävligt peppad faktiskt.

Måste förövrigt tillägga att jag inte riktigt kan greppa att min tatuering snart fått femtusen like:s/reblogs på tumblr. Hur sjukt är inte det? Det är fan insane.

Och juste en sak till. Var sjukt nära på att färga håret orange/rött idag. Men jag bangade.

last night on earthwhat are you waiting for?Nu räcker det med jävla blogginlägg för nu kommer världens bästa kusin och ska äta lunch med mig, wi. Hejdå och puss!

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N


i think i'm losing where you end and i beginsåhär ser jag inte ut nu men jag kände att det var daxt för lite coola webcambilder igen så ni får helt enkelt låtsas att jag är sådär fixad all the time.

Till Fredrik: Jag saknar dig (hela tiden) & vet du vad? Jag tränade igår också. Du skulle vara så stolt över mig! Ska verkligen försöka fortsätta hålla i detta, men du vet ju hur jag är.. Älskar dig

undrar om det är en såndär kent dag idagJobbade igår. Det var inte så farligt faktiskt, gick hem en halvtimme tidigare mest för att jag kunde och för att det var så jävla dött. Glömde hälften dock men det kommer gå bättre idag. Idag är det tisdag & jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag håller på att spricka.

and no amount of sleep will make you feel awake


och det var verkligen dansdansdansjag tog så mycket (vad jag trodde) ascoola bilder i lördags. Men vad händer? Jo jag inser på söndagsmorgonen jag jag inte använt blixt på typ någon så alla är iprincip svarta. Vilken besvikelse. Här är några iallafall.

you wanna be a model right? then u gotta do this (gbg)


tillbaka till verkligheten

Juste helgen då? Kom hem i fredags, kände mig helt förstörd av att ha åkt bil och lekt dj i sju timmar i sträck så bestämde mig snabbt att inte packa upp utan lägga mig i soffan istället (& nej jag har fortfarande inte börjat packa upp) vid åttatiden fick jag bjuda på te och sen blev det ännu soffagos. Jävligt värd fredag. Somnade astidigt och blev väckt av ett sms vid kvart över sju. Lyckades jag somna om? Nej. Ringde mami och hon skulle iväg och träna och gissa vad jag gjorde? Jo jag följde med!!!!! Om ni känner mig så vet ni att det är ju sjukaste grejen. Tilde på ett gym? Haha skrattar. Hursomhelst så köpte min kära mor ett 10 ggr kort så jag ska väl se till att använda det. Och JA jag har träningsvärk, aj. Drog och "storhandlade" sen iväg till papi för lunch. Måste tillägga att dagarna är så långa om man faktiskt går upp tidigt. Det är ju helt insane vad man hinner med! Åkte hem vid sextiden, duschade, försökte bli lite snygg och drog sen till annie & vid tiotiden drog vi in mot stan och f12 där jag dansade mig svettig tills 02:45 (så himla värt att verkligen dansa, varför gör man det så sällan numera?) Nattbussen hem var den längsta resan i mitt liv men jag överlevde. Bakissöndag med godis, film, skratt & tomatsoppa. Nu mår jag bra igen och idag börjar livet.

söndagBakis och lite förvirrad men mest nervös. Just nu känns det som om att det kommer bli riktigt skönt att jobba nästa helg (kommer ångra att jag skrev detta starkt på fredag, haha) Imorgon är min semester slut och jag har seriöst haft det riktigt jävla superbra.

New York, L.A., Chicago, V.A., Saint Louis


Ja jag är hemma. Ja jag har haft det så jävla bra och herregud vad min semester har varit super, alltså verkligen. Har bara gråtit en gång på två veckor vilket är typ ett personligt rekord och under de tre senaste dagarna har jag skrattat så jag har fått magkramper. Livet alltså. Och bättre ska det bli.

å hemma
hatar att jag kommer ha lyssnat sönder xx snartdrar till göteborg/lysekil nu = inga inlägg förrän tidigast fredag men då lovar jag lite coola hipstamatic bilder, yey! puss på er

life just goes on and on and onAlltså webcam fan vilket roligt tidsfördriv! Nu ska jag åka in till staden och träffa Sara, sen till jobbet och krama på Sanna och någonstans däremellan ska jag hinna packa & hämta bilen med Mimmi. Asful bild längst ner till höger btw. Ser helt stel ut. MEN ä försent nu. Puss sålänge

I can't give it up to someone elses touch because I care too muchFan vilken ultimat bild. Och wow vad fruktansvärt bra jag har sovit i natt. Imorgon åker jag & två flickor jag verkligen tycker om på en roadtripp ner till gbg/lysekil. Önskar att jag kunde lämna helvetesmobilen hemma dock. Den ger bara ångest just nu men det går ju självklart inte, wä. Blir hur som helst fantastiskt att lämna stockholm lite. Förutom vissa (relativt stora bakslag, men ja) så har denna semster varit otrolig. Jag är så himla nöjd på de flesta plan. Fan vad jag verkligen inte vill börja jobba igen. Jag får ont i magen bara av tanken. Avslutar med 11:11

ytlig & rätt tråkigt

Favoritplagg i garderoben just nu: Räknas min hatt som ett plagg? För isånnafall lätt min runda hatt. Annars tror jag att jag väljer mina höga beiga shorts från topshop

Byter gärna garderob med: Har inte riktigt koll på kändisar & deras garderober. Tycker iprincip att alla klär sig snyggt? (Iallafall om man kollar på bilderna i veckans nu, hehe) Men typ, Mary-Kate Olsen är ju sällan dåligt klädd. Så vi kör på henne!

Trivs bäst i: Converse & nakna ben nu på sommaren

Bästa stiltipset: Ha seriöst bara på dig kläder du trivs i. Skit samma om den där coola bloggaren passade asbra i den där häftiga tröjan, känns det inte bra, då kommer det heller inte se bra ut

Vanligaste färgen på mina kläder:
Puderrosa/beige/vitt/brunt

I höst kommer jag gå klädd i:
Tjocka strumpbyxor, kängor, stora & mysiga tröjor

Men absolut inte i: Svårt att säga. Jag är liksom rätt öppen för förslag. Men skulle ju aldrig sätta på mig fula kläder. Eller sånt som sitter helt fel på min kropp. Men det är ju rätt standard

Jag doftar just nu: Just nu? Precis nu luktar jag nyvaken typ

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: En riktigt snygg höstjacka från något äckligt dyrt märke som jag aldrig skulle ha råd med annars

Höstens köp: Dr. Martens & tjockare tröjor i olika mönster, mm mums

Höstens behåll: Conversen!!

Höstens släng: Slänger aldrig kläder. Känns jävligt dumt. Men lär ju inte använda mina shorts speciellt mycket mer när temperaturen droppar eller mina blommiga kjolar

förstå hur otroligt uttråkad jag är21:21

can I make it better with the lights turned off?Är så trött. Trött på mitt beteende, på alla människor som inte fattar och på mig själv som tror att någon ska fatta. BLÄ. FML!!!!! Ne kanske inte riktigt så farligt, men ja ni hajar. Jag har ju alltid varit lite av en dramaqueen, så.

infinitynästan skönt att vara såhär uttråkad

världens bästa katt


pride! fest! woho!
Oj oj oj vad vingligt det var igår. Pride var fantastiskt och alla var superfina. F12 på kvällen vilket var helt okej det med. Blev dock alldeles för full vilket gjorde att jag gick hem tidigt, men äää! Rehab idag med mami som bjuder på middag.

bästis!!!!


but the air is getting colder the summer's getting older you need to make up your mindlite av ett bakslag igår då & det där suget i magen sitter kvar idag också tydligen. Skit.

take your shoes of, it's time for takeoff


heart skipped a beatVet inte riktigt om jag borde skratta eller gråta men jag väljer det första alternativet. Idag är det fredag och min bästa vän kommer hem (wow) och imorgon ska jag bli sådär lagom full igen hade jag planerat. Kommer bli super. En panghelg helt enkelt. Ska inte tänka för att det är ju som man säger, man lever bara en gång och vi lever ju nu. Haha fan vad jag kommer skratta åt mig själv när jag sitter här på lördagnatt och deppar, för det vet vi ju alla kommer hända. Men just nu mår jag riktigt bra. Älskar min tumblr också. Vad jag älskar ännu mer är att det bara är patricia som vet om den. Det känns fucking ultimat att kunna skriva vad jag vill utan att behöva bry mig om vem som läser.

vill bara fastna nudet är fan helt otroligt hur skönt det är att vara ledig, herregud

och vi går ut och brinner upp i nattenJag har haft samma parfym den jag var sexton. Eller nej, jag har haft andra liggandes i mitt badrumsskåp och blivit använda typ, ja några gånger men jag har haft en som jag alltid använt. En parfym jag inte ens känner längre när jag har den på mig, för det är som om att den har blivit en del av mig. Men jag känner att nu, nu är tiden att byta. Så hejdå Calvin, tack för dessa fem år och hej Marc och välkommen till det kaotiska livet by tilde. Hoppas du kommer trivas lika bra med mig som jag gör med dig

ut i solen, hejdå!jag är världens mest veliga människa, har hur som helst skaffat tumblr igen

i'm yours nowdricka vin och äta mozarella vid vattnet är någonting jag gärna skulle göra varje sommarkväll

så har ännu en dag av sommaren passerat


topp fyra


So don't think that I'm pushing you away when you're the one that I've kept closestSnälla Frida. Det räcker. Jag orkar inte hur snygg du ska vara längre. Helt fantastisk är du. Kolla vilka läppar, ja herregud. (Tack Patricia för att du har en sån bra tumblr, tack) Klockan är fem och jag har inte städat. Ikväll ska jag till f12 mest för att Linnea vill och för att man bara har semester en gång om året och sommaren snart är slut. Kommer säkert bli jättebra.

xxProvade en ny frisyr idag, spännande va? Nu ska jag vara olaglig, handla nagellack/underkläder och sen äta lunch. känns som om att det här kommer bli en bra dag. Fast egentligen borde jag städa. Äsch, får bli när det regnar ute. Förövrigt var jag otroligt nära att bli av med min hatt (<3<3) flera gånger i helgen. Jag fick säga meningen: NEJ du får inte låna!!! alldeles för många gånger