onsdagen den trettioförsta juli

 
LEVER!!!!!! och Emmaboda var _bäst_ fast det kunde man ju nästan ha räknat ut.

Söndagen den tjugoförsta juli

Nu är det såhär att vi åker till Emmabodafestivalen imorgon och jag är, trots min sjukdom, extremt peppad. Alltså ni vet sådär peppad att min mor antagligen kommer fråga om det kanske är resfeber jag har när jag inte kommer kunna somna ikväll.
Therese, tvåtusennio med extremt fula solglasögon som hon hittade på marken andra dagen och efter det i princip vägrade ta av sig. Frasen: "Meeeh, de är ju jättecoola" ekar fortfarande i mitt huvud.
 
Jag var på min första festival för sju år sedan. Det var Arvikafestivalen och min bästa kompis pappa var med. Helt legitimt kan jag tycka nu i efterhand - jag skulle heller aldrig låta mitt kid åka på synthfestival, själv, när hen inte ens har fyllt sexton. Idioti tycker jag då, självfallet. Den festivalen drack jag en öl. Som jag hittade bredvid vägen. Allt gick mycket vilt till, som ni kanske förstår.
 
Men sedan dess har jag varit fast.
 
 
Det enda året som jag inte besökte någon festival alls var året då jag skulle fylla tjugoett. Jag fick någon fix i huvudet att jag hade blivit för gammal. Vilket iofs är mer sant i år än någonsin. Och den känslan gjorde sig påmind ett antal gånger under förra årets Emmaboda. Mest med tanke på att den yngsta i vårt granncamp skulle fylla sexton (inga föräldrar så långt ögat kunde nå!!!) men också för att jag var alltid den som gick och la mig förs, eller när jag var för full. Jag var också den som vaknade tidigaste och spenderade morgonen med att städa campet. Men till skillnad från tidigare år tror jag att jag på något sett har accepterat detta. Eller, jag började nog acceptera detta redan förra året. Jag började känna att det är cool att inte vara vaken hela natten, varje natt. Det är ok att vila lite om du är supertrött efter alldeles för mycket alkohol lite för tidigt på dagen och det är fanimej helt acceptabelt att känna att man inte vill sitta i skit, precis hela tiden. Med dessa insikter i kombination med att vara omringad av världens bästa människor gjorde att jag hade min livs bästa festival. Och imorgon åker vi igen. Fantastiskt. Bra väder ska det bli också. Och dans, så jävla mycket dans. 
 
Det hela kommer bli, precis som det står på Miriams arm, AWSM. 
 
Och ja, självklart kommer jag ha med mig min kamera. 

Lördagen den tjugonde juli

 
INSTABOMB - i brist på annat 

torsdagen den artonde juli

 
kolla här

Tordagen den artonde juli

 

Måndagen den femtonde juli

 
Dessa två.

Lördagen den trettonde Juli

Som jag har längtat tills idag. Åh.

fredagen den tolfte juni

 
_WEBCAMEXPLOSION_
 
Älskar mitt hår idag. Därför ska jag nog färga sönder det lite, menar, man ska alltid sluta när man ligger på topp, det vet man ju sedan gammalt. Annars? Nja. Inte så mycket ändå. Spenderade fyra timmar med att uppdatera min världelösa iphone. Tog även bort lite över 1500 bilder. Nu går det att spela musik OCH smsa samtidigt. Fantastiskt bra. Och jag saknar inte bilderna, inte ens lite.
 
Juste: Om tio dagar är det EMMABODA åh herregud spricker pga så mycket pepp.
 

onsdagen den tionde juli

 
<3 älskling <3
 

Måndagen den åttonde juli


Måndagen den åttonde juli

 
Mitt trial-photoshop går ut imorgon. Panikredigerar bilder som aldrig förr.

Torsdagen den fjärde juli

 
Bra saker:
1. Kristian Gidlunds sommarprat. Tårarna droppade ner i pannkakssmeten. 
2. Sockervadd. Sol. Sundsvall. 
3. Att jag hittade Nile City-boken på Myrorna, för tio kronor. 
4. Myrorna i Sundsvall är överlag fantastisk. Har hittat några av mina bästa kap där (exempelvis Kent-tröjan jag har på bilderna och min episka jeansjacka)
5. Jag och Stina har nu bokat flygbiljetter ut ur Sverige för att åka runt Europa med tåg i cirka en månad.
6. Emmaboda har släppt spelschemat.
7. Den här låten.
8. Mitt hår börjar äntligeeeen bli långt (se bild).
 
Juste. Fotocredd: Erik Löfgren.

Torsdagen den fjärde juli - Grattis fina

 
 
 

Tisdagen den andra juni

 
jag är verkligen så löjligt lycklig