Måndagen den sjätte januari

 
 
Jag fotar knappt någonsin längre. Jag har hamnat i någon slags ond cirkel och inspirationen vägrar infinna sig. Jag i frågasätter alla bilder jag tar och det är sällan jag blir nöjd. För varje bild jag lägger upp på instagram tappar jag cirka tio följare och egentligen vet jag att jag inte borde bry mig. Jag borde inte bry mig för det är 8300 människor som följer mig och majoriteten bryr sig inte ett skit om fotografi, eller mig för den delen. Men det känns ändå. Och för varje gång jag laddar upp bilder jag har tagit på min tumblr blir jag så sjukligt osäker. Det är inte sunt. Jag ser alla omkring mig utvecklas men själv känner jag att jag för varje dag som går tar ett steg tillbaka. Blir mindre och mindre kreativ. Jag vet inte.
 
Men denna bild, den här över, den gillar jag. Inte för att den är speciell egentligen utan mest för att Linnea är så glad och för att det är vi två.
 
Ja ja, nog om detta.
 
Tänkte avsluta detta inlägg med att skriva att jag ska försöka bli mer aktiv här. Men nä, jag vill inte få upp någons förhoppningar.


Vad har du på hjärtat?

Vad heter du?
Ifall jag tappar huvudet

Vill du ha svar via mail? (obs endast för Tilde hihi)

Fyll i bloggadress (ja, jag kikar in om du kommenterar!)

Jag vill bara säga