Tisdagen den 15:e mars och lite riktiga bilder, tjoho!


 

 
 
 
Erik och jag åkte alltså till Frankrike förra veckan och tro det eller ej så hade jag med mig kameran (som jag också använde!!!) och tro det eller ej så har jag REDAN börjat redigera bilder, jag menar, vi har liksom knappt varit hemma en vecka *klappar mig själv på axeln*.
 
Nice var fantastiskt fint, verkligen. Rekommenderar alla att åka dit. Älskar numera fransmän och kommer aldrig mer uppröras över att vi översätter poängen i eurovision till franska.

Söndagen den trettonde mars

Hej hej hallå bloggen!! 

Jag är, precis som säkert 99% av Sveriges befolkning så otroligt peppad på våren. Fick ju en försmak i veckan när jag och Erik tog en välbehövlig andningpaus och åkte till franska rivieran (mer om denna resa sen), och nu kan jag inte sluta längta efter soooool, rosévin på uteserveringar och picknick i parker. OCH snygga vårkläder!!! Så som den modebloggare jag är kommer nu ett litet vårinspoinlägg 100% taget rakt av från pinterest, hehe. 

Juste. Var snälla och ignorera det otroligt dåliga photoshoparbetet, jag orkade verkligen inte hålla på i tusen år för att få det snyggt...
 
1. Höga kjolar i olika material. Vill ha i jeans, mocka, bomull, allt går bra. Hur nice?? Verkligen casualsnyggt men också COOLT.


 Känner att filmen Grease är bra inspo för denna looks "helhetsfeeling".

 
2. Höga och ljusa jeans!!! Åh vad fint det är. Kolla bara. Är dock så ofantligt ledsen över att jag har norra Europas kanske sämsta mage. Blir så lätt svullen och att då ha höga jeans är verkligen fruktansvärt. Men ja. Vill man va fin får man lida pin som man brukar säga. Hur som helst får det bli nästa månads mission att hitta ett par ljusa vårjeans. 
 
 
3. Min crush på polotröjor kommer nog hålla i sig hela våren. Det är så cleant och snyggt att jag knappt vill ha något annat på mig och min garderob skriker verkligen efter en tjocktröja med polokrage. Fatta det under en jeansjacka typ... Mmm.
 
Andra saker man (läs: jag) vill ha i vår: gråa sneakers (check), skinnjacka, kombon vitt/grått/svart, velour (pga skönaste materialet ever) & funderar även på att börja använda mer smycken?? Dessvärre kan jag i princip ingenting om smycken. Hatar också att ha på mig det. Men känns lite kanske som en vanegrej som man bara får ta och komma över. Gillade dock detta väldigt mkt: 

 
Goals att ha ett halsband där det står "skolmat" på. Var nämligen inte längesen jag satt och pratade med Therese om hur mycket man underskattade skolmaten när man väl fick den. Jag menar, gratis mat!!! Varje dag! Hur fantastiskt. Älskade välfärdssverige :*

Onsdagen den andra mars


 
Fick lite VÅRFEELING första mars. Den är dock som bortblåst nu då vädret är 100% grått igen och verkligheten är ungefär lika tråkig som vanligt. Men en kul sak är att jag & Erik åker till Nice på måndag!! & att det ska vara typ 13 grader + sol där. Inget badväder kanske men rätt så mkt bättre än 0 grader och snöblandat regn som härliga Stockholm bjuder på.
 
Nu ska jag strax skutta iväg och lämna igen en tre månader försenad bok på Östermalms bibliotek. Håll tummarna över att de har en sån där funktion som man bara kan droppa boken i så jag släpper skämmas inför någon smart bibliotekarie :( visst ni förresten att det är en 180hp-utbildning för att jobba på bibliotek?? Förstå hur mkt dom kan om böcker *avis*