Måndagen den tjugonde april

 
BOKTIPS! Åh. Som jag hade längtat efter att hålla denna bok i min hand. Fick den i fredags och läste ut den på ungefär ett dygn. Förvisso är formatet fråga-svar, vilket gör den väldigt lättläst men ändå. Jag har i ett tidigare inlägg uttryckt min kärlek till Liv och Caroline men jag måste erkänna att efter att ha läst boken så har mina känslor för dessa fantastiska kvinnor nått helt nya (och nästan oväntade) nivåer. Annars då? Nja jag vet inte. Spenderar mest min tid med att försöka komma ihåg att andas och inte deppa ned mig helt. Svår vår detta ändå, tycker ni inte?Tur att man har världens bästa vän i alla fall. Jag menar, kolla bara vad gullig hon är. 

Måndagen den tjugonde april
*drömmer mig bort*

Amsterdam del 1

Jag har redigerat cirka sextio (!!!!) bilder från Amsterdam. Det kanske låter lite och med tanke på hur många bilder jag tog under de fyra dagar vi spenderade där är det procentuellt inte så mycket. MEN!! Jag vill ändå påtala att jag inte har redigerat såhär många bilder från samma sak på typ ett helt år (???). Hur som helst. Jag har i denna process insett hur mycket jag HATAR att redigera bilder? Det är så tråkigt? Och jag är så dålig??? Orkar liksom inte göra någonting. Typ höjer nivåer. Drar ner någon färg. Gör bilden lite mindre och repetera. Så icke-kreativ. Jaja!! Här kommer första dosen bilder. Om ni har tur och jag orkar kanske det kommer mer.  Här är Stina! Den absolut största anledningen till varför vi tog flyget till Amsterdam över påskhelgen.Stina pluggar nämligen en termin i Amsterdam tillsammans med Linnea (se bild ↑) och Linnea (se bild ↓)

Med mig hade jag min bästa vän... ... och världens gosigaste pojkvän!Om jag TYP tvingade Erik att gå upp på övervåningen, ta denna bild för att jag glömde den riktiga kameran (och därmed skämdes för mycket för att gå upp igen) när jag tog en exakt likadan med mobilen två minuter innan??? Kanske...

På lördagen var vi med i något som kallades "World pillowfight day". Massa människor som samlades på ett torg, slog varandra med kuddar med elektromusik i bakgrunden. Väldigt kul var det.

Gullisar!!!Vi hann även besöka en gatuloppis och vanliga secondhand affärer.


Erik köpte ett par hängselbyxor (dock ej de på bilden) och lyckades även nypa med sig en jacka. Själv gick jag lottlös vilket jag ångrade sekunden jag lämnade affären i bilden över. 

Så, nu var del ett slut. 

Tiden innan AmsterdamTänkte egentligen slänga upp detta inlägg innan vi åkte till Amsterdam, men det fanns ej tid/ork så ni får detta halvtaffliga inlägg nu istället och så blir det (förhoppningsvis) ett riktigt Amsterdaminlägg i dagarna.

Köpte en ascool och bossig tröjklänning på myrorna för 80kr som jag blev lite halvt kär i.Therese och jag hade bästisdag för några helger sedan. Då Stockholm har varit 100% grått största delen av mars blev vi nästan orimligt lyckliga av lite sol. 

Sen hade jag och min kille mysdag också. Unnade oss frukost på lokal på en vardag och gick runt på söder, shoppade och hängde i gränderna i gamla stan.

Fint ljus och fin kille hemma en morgon.Träffade denna dröm en förmiddag. Amanda heter hon.Våren fick sig ett bakslag och det började snöa. Som tur var stannade det inte länge.

 
Jag och Erik fick världens finaste påskpresent av min mor. Originalposter från 1968 om jag inte minns fel. Dessvärre har vi inga väggar kvar att pryda den på. Men förhoppningsvis kommer vi bo lite större snart och det problemet kommer lösa sig av sig själv.