skäms gör jag

Tänk vad mycket idioter det finns i Sverige. Herregud säger jag bara. Folk som inte har någon aning om vad dem pratar om innan dem öppnar käften. Blir så JÄVLA irriterad (ursäkta språket redan nu under det kommande inlägget) & sen ska vi inte ens tala om de 5.7 % av Sveriges väljare som såg till att det numera sitter ett rasistparti i riksdagen. Idioter. ÅHHHHH. Hur kan folk vara så jäääävla korkade? "Vi borde inte ta in ensamma flyktingbarn i Sverige - för dem blir ju aldrig förföljda" säger jubelidioten och Sverigedemokraten Lars-Anders. Vem fan heter Lars-Anders förresten? Men ja, han verkar ju skitsmart, sett honom i riksdagen!!1 Och den där Jimmie Åkesson verkar ju vara en jävligt trevlig prick han med.. Islam och Muslimerna är tydligen det största hotet sedan andra världskriget, ja man tackar. Enligt mig så utgör SD och alla andra främlingsfientliga partier i Europa som bara växer sig starkare ett mycket större hot. Men det kanske bara är jag. Förövrigt är jag sjukt övertygad om att inte ens 90 % av SD:s väljare har läst deras valmanifest utan majoriteten är typ "Jonny 19 år och lantis som bor i Skåne och inte ens vet hur ordet invandringspolitik stavas" ok förlåt alla smarta om som bor ute på landet i Skåne men ni förstår.. Hur som helst, är oerhört chockad över att det verkligen är såpass många som är dumma i huvudet. Grattis Sverige till 4 år av en kaosregering.

Make up your mind

Har öppnat min tumblr lite smått igen. Så kände ni inte att den här bloggen var tillräckligt opersonlig, kolla in här

let's fall in love and make them hate us


när du bara ler och ligger stillJag och bästis i somras. åh ville nästan gråta när jag såg dig idag, blev så glad hihi

the end is not near - it's hereFoto: Annie Leibovitz - som förövrigt har utställning på Fotografiska som alla borde se.

mitt hjärtis och jag


fem steg bakåt två steg fram


we are shadowsär så himla trött, så himla himla trött.

terrible love

Har haft en förjävla jobbig helg. Lördagen var bland det värsta jag har varit med om vilket också resulterade i att jag däckade strax efter åtta. Förstår inte varför hela världen ville äta på donken just när jag jobbade. Och varför hela världen ville ha cheeseburgare. Nog om det. Är ledig imorgon och tackar gud för det alltså. Ska bli så jävla skönt att inte ställa klockan på 04:30. Det är fan psykiskt påfrestande att gå upp så tidigt och det hjälpte ju inte att nattbussen imorse var full av fulla ungdommar. (Ja, jag var lite avis men mest trött) Annars har det verkligen inte hänt något. Längtar bort lite. Fast egentligen gillar jag ju inte att åka bort. Får lite sådär ont i magen. Nej nu är klockan 20:30. Undra om man borde sova. Notera att jag redan har sovit en timme mellan 17 och 18. Men vadå, sova är bäst.

Puss

Det är alltid samma sak


Hatar den här helgen. Hatar att allt roligt händer den här helgen och att jag jobbar. Egentligen känns det inte så himla jobbigt att jobba, men det är just det att jag missar allt som händer. Börjar man 06 på morgonen så är det i princip omöjligt att göra någonting kul på kvällen innan. & jag lovar att nästa helg (då jag är ledig) kommer det inte hända någonting alls. Livet är bra orättvist ibland och jag är som vanligt jävligt duktig på att klaga.

& i drömmen håller du min handHar börjat lyssna på kent igen och gick på en så himla fin promenad igår. Annars händer det inte speciellt mycket. Jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera. Men jag orkar inte. Känns så jävla ovärt och blä. Men äsch ni vet hur det är. Sånt kommer och går. Just nu finns det viktigare saker (som att sova och läsa gossips typ...) Gud jag känner mig så himla patetisk. Men snart åker vi till Turkiet och förhoppningsvis blir det en sväng till London med kusin också.