Tigerdrottningen

Idag är inte bara dagen som man ska ha rosa på sig, idag är även dagen som Kents nya album Tigerdrottningen släpps. Alla som har lite koll på mig vet att jag älskar Kent. Verkligen älskar, sådär löjlig mycket. Sådär som man bara kan älska ett band som man har spenderat halva sin uppväxt att gråta till. Och deras nya album är fantastiskt. 

 
Nu när äntligen hela albumet har släppts så måste jag ändå påstå att ---> Svart snö <--- är favoriten. Biten 3:05-3:37 är ren perfektion och jag ryser. Om jag måste droppa något negativt om albumet skulle det nog vara att det är för kort. Elva låtar och euforin är över på 49 minuter.

Onsdagen den trettionde april

 
IDAG KOMPISAR!!! Idag är det tioårsjubileum för Mean Girls - och detta ska självklart firas med budskapet över. Dessutom har Feministiskt Initiativ gått fram till 2,3% i senaste opinionsundersökningen, så idag kan vi fira med att bära rosa i dubbel bemärkselse! 

Tisdagen den tjugonionde april

 
En annan kul sak som har hänt är att jag har försökt färga mitt hår rosa. Det gick sådär. Dock var jag medveten om detta på förhand då "färgen" jag använde var sämst.... MEN med rätt filter (again, älskar filter) så ser det rätt pastelligt ut. Fantastiskt! Och planen är att behålla detta! (som det ser ut med filter alltså) Därför kommer jag, i dagarna, när jag har skrivit klart min tenta osv styra denna hårfärg mer permanent. Åh så skoj!!

Den svenska feminismen 2,0

Vi måste prata lite om någonting som jag finner ganska så beklämmande. Och någonting som jag har spenderat ganska mycket tid att reflektera över de senaste dagarna. Jag pratar om feminism. OBS OBS Det är inte feminismen i sig som är beklämmande, såklart, utan hur vissa människor använder sig av den.
 
Jag älskar att den feminismen jag står bakom är så otroligt inkluderande. Alla ska med, inte bara vi vita medelklasskvinnor och inte bara de som skriker högst eller tar mest plats. Jag tror verkligen på det faktum att vi måste få med alla, lyssna på deras historier och låta de tala för sig själva. INTERSEKTIONALITET PEOPLE!! Så viktigt, så viktigt.

Vi måste börja förstå att alla förtryck hänger ihop med varandra för att förstå varför vårt samhälle behöver feminism. Förtryck går nämligen ofta hand i hand; för att bekämpa den ena måste vi bekämpa den andra.
 
 
Därför blir jag galen när jag ser hur feminismen ibland utnyttjas som något häftigt och "inne" bland vissa som:
 
1. Inte vet vad feminism står för eller...
2 ....egentligen inte ställer sig bakom dess politiska budskap.
 
För visst, den svenska feministrörelsen är idag är riktigt jävla cool. Det är häftigt att den har fått en sådan stor genomslagskraft och det är häftigt att så många ställer sig bakom den, men:
 
Feminism är inte någon jävla trend utan det är ett politiskt ställningstagande.
 
Så, nu fick jag det sagt. Puss och kram!!

Tisdagen den tjugonionde april

OKEJ förlåtförlåtförlåt för världens sämsta uppdatering men jag har verkligen varit superduperbusy. Jobbade hela helgen och ja ni vet tiden rann verkligen i väg. Lite bilder? Ja?? Vi börjar med mina två finaste snaps:
 
Jag och Tessan var sådär härligt söta i fredags (tror det var i fredags?) Hade inte läppstift och har heller inte blåa ögon. Det är ett filter som man lägger på, hehe älskar filter.
 
Dog lite när jag fick denna på Olivia. HUR perfekt är den inte? Färgerna, himlen, alla hjärtan, ja åå. Perfektion!!! 
 
Igår var jag och Erik på date night!!! Först drack vi kaffe i Ivar Los park och sedan åt vi tapas. Fantastiskt gott. Vi älskar tapas, och kaffe och varandra. Hihi.
 
Så gullig kille. Så fin utsikt. 
 
*nomnomnom* 
 
Erik överraskade också mig med att köpa jordgubbar, som vi åt till frukost imorse. Aaaa hur gott??? SÅ gott!
 
Sen var bilderna slut :'( Hade dessvärre inte min riktiga kamera med mig någon dag under helgen. Så om ni följer mig på instagram har ni liksom sett dessa bilder redan och jag ber om ursäkt för detta. Men tänker att de är bättre än ingenting.

Stanna hos mig


Torsdagen den tjugofjärde april

 
(Löjligt hur fin han är, min kille)

 *varning för superklyschig bild!!* 
 
 
Det kan förörvigt inte bara vara jag som känner hur D-vitaminen bara lägger sig som ett fint och gosigt täcke över verkligheten och gör livet lite extra fint? En (jag) mår verkligen så himla mycket bättre på våren. Imorgon är det lön också!! LIVET

Kvällens feministpepp *hurra*!!!

 
 








Tisdagen den tjugoandra april

Tänkte passa på att tipsa om en fantastiskt film som jag och Erik såg i fredags. Den släpptes iofs 2011, så det är inte helt omöjligt att ni har sett den. The Help heter den på engelska (Niceville på svenska??? Väldigt oklart namnbyte där) och handlar om en blivande journalist (Emma Stone) som bestämmer sig för att skriva en bok om hur kvinnliga afroamerikaner blev behandlade av de vita familjer som de jobbade för. 




 
FANTASTISK FILM. Så extremt stark, skådespelerskorna var top notchhhh och det är ett så viktigt och fortfarande aktuellt ämne. Sen tycker jag på riktigt att det är befriande att se en film med bara kvinnliga huvudrollsinnehavare. Kvinnor får ofta stå för birollerna i filmer men inte här, inte. Starka kvinnliga karaktärer och det är så skönt att inte se en film av män, för män och med män i 90% av alla viktiga roller.




Happp okejdå, efter lite googling inser jag att det är en man som har gjort filmen, men den är faktiskt baserad på en novell av en kvinna. Jaja; SE DEN!!!! NUUUU.
 

Tisdagen den tjugoandra april

Igår kompisar, igår var en riktigt bra dag. Vid elvarycket begav jag och Erik oss till parkten bakom Therese där vi spenderade hela eftermiddagen/kvällen. Dessvärre skulle Erik jobba så han var tvungen att lämna kalaset redan vid två :'( HÄR ÄR DAGEN I BILDER!!! *hurra*


(Så himla snygg bästis jag har va??? Verkligen orimligt snygg)

Olivia och Martin (som förövrigt ser helt väck ut på bilden.... Oklart varför då detta var många timmar innan vi öppnade vinboxen) var också där. 

Även världens bästa kusin hittade till parken!!!


Jag lyckades lura ut Stina till vårt häng i vackra förorten, vilket jag är väldigt nöjd över.

ALLTSÅ FÖRLÅT men drömbilden/scenariot som hände här????? Herregud svimmar typ (förövrigt Tessans katt, reds amn.)

Vid fyratiden bytte vi ut kaffet mot vin. 

Och den redan så trevliga tillställningen blev ännu mer festlig. Jag menar, Stina verkligen utstrålar en glädje som bara fyra glas vin kan åstakomma. 

Sen spelade vi kubb tills solen gick ner, och det faktiskt blev för kallt för att sitta ute. Men en extremt fin dag och kväll var det.

Tisdagen den tjugoandra april


 
Hej kompisar, titta vad mysigt jag och världens finaste kille hade det imorse??? Dröm *insert hjärtemoji*

Söndagen den tjugonde april

Ikväll så åt jag och Erik middag hos min mamma, även min far och lillebror var bjudna. So far so good liksom. Min lillebror fyller tio i sommar, en såndär härlig ålder då man i princip kan liknas vid en svamp som bara drar in information från omvärlden för att sedan försöka utveckla sin alldeles egna personlighet. Väldigt fint alltsammans. 
 
 
Min lillebror har alltid varit ganska försiktig av sig, speciellt om man jämför med hur jag var när jag var liten. Detta är min pappa väldigt duktig på att påpeka. Han berättar att han ibland är orolig för Marc (läs: lillebror) då han är så tillbakadragen (hans beskrivning, inte min, jag uppfattar nämligen inte honom så). 
 
Marc har aldrig varit speciellt intresserad av sport. Vilket självklart är helt okej, det är ju inte allas grej liksom. Visst, han går på friidrott, men jag får känslan av att han inte tycker det är SÅ skoj. Men någonting som han verkligen gillar är att baka, laga mat och nyaste intresset är att odla olika växter. Detta är ett beteende som pappa uppmuntrar, vilket gör mig, genusmedveten som jag är, helnöjd. Men ikväll så droppade min far en kommentar som jag bara inte kan släppa och som även gjorde mig extremt irriterad. Jag frågade vad Marc och pappa hade gjort i helgen och pappa svarade: Vi har haft en manshelg tillsammans. Jaha, svarade jag. Vad innebär det då?? Jo men vi har åkt längst fram i tunnelbanan, campat och så har vi fiskat, svarar pappa. Han säger alltså detta på riktigt.
 
 
Och jag replikerar naturligtvis med att ifrågasätta vad i dessa aktiviteter som är "manlig", men han bara skrattar.... Varför gör detta mig så himla upprörd då??? Jo: 
 
1. Den traditionella mansrollen är INGENTING som vi bör fortsätta upprätthålla, utan tvärtom - den borde krossas, då den först och främst är kopplad till att mannen är överordnad kvinnan. 
2. Att sätta etiketter på helt genusneutrala saker kommer innebära att vi begränsar människor pga deras kön = HELT FEL!!!! Åh. Idioti.
 
Jag frågade min pappa varför han uppmuntrade detta, då han, lika väl som jag, vet att tjejer också kan fiska, campa och köra tunnelbana. Varför skulle man vilja lära en tioåring att tjejer inte är lika kapabla eller att de bör hålla sig borta från vissa aktiviteter? Det är för mig helt orimligt och gör nästan fysiskt ont. Jag vill inte att min lillebror ska lära sig att upprätthålla det patriarkat som jag varje dag kämpar för att krossa. Kvinnor idag har inte samma förutsättningar som män, detta vet vi sedan gammalt och faktumet är att det är just sånt här beteende som min pappa uppvisar (och nu även för vidare) som bidrar till att jämställdhetsarbetet inte går lika snabbt som det borde. Jag blir så less, och så trött. 

Söndagen den tjugonde april



 
Dagens fråga: ÄR det försent att bli modebloggare? Känns väldigt 2011... Eller har det gått tillräckligt lång tid att man kan typ "bring modebloggen back"??? Kände mig hur som helst väldigt fin och somrig idag, faktiskt. Bara ben och mina "nya" Vagabondskor (som jag förövrigt ÄLSKAR).

Fotocredd till modefotografen Erik Löfgren

Söndagen den tjugonde april

 
Ja men se där!! Igår fotade jag med min riktiga kamera, hurra! Bra jobbat Tilde!!
 
Jag har ju nämligen en sådan. Också. Förtränger det så ofta jag kan dock pga ÅNGESTEN. Mobilkameran på min halv(hel)dåliga 4s är så mycket mindre pretantiös och jag kan liksom då skylla på kameran när bilderna blir dåliga. Funkar inte på samma sätt med min Canon, tyvärr.
 
Hur som helst. Igår var jag och Erik var på kvällspromenad i orten och se så fin solnedgång den bjöd på, mycket romantiskt alltsammans. Ni ser ju hur lycklig Erik ser ut på första bilden *naw* :')
 
Nej men på riktigt. Jag blir extremt sällan nöjd när jag fotar med kameran, vilket är en av många anledningar till varför jag sällan tar den med mig. Jag försöker tänka att jag heller inte kommer utvecklas eller bli bättre om jag inte fotar, men det är svårt. Med det sagt tänkte att jag kunde visa er den sista bilden jag tog som jag faktiskt blev riktigt nöjd med.
 
 
Dock lite osäker på vad det är med som jag tycker om??? Men den känns inte helt värdelös iallafall.

Fredagen den artonde april

 
OKEJ kompisar, här har ni den. Världens kanske finaste byrå. Jag är så nöjd att det är löjligt. Har redan lagt ut bilden för att skryta (hehe) i cirka alla sociala medier. Anledningen till att jag är så nöjd är inte bara för att den är finast i världen, utan det är också för att den kostade mig TYP INGENTING!!!! 250 kr betalade jag. Seriöst, säljaren på myrorna kan inte ha haft koll, alls. Inte för att jag någonsin tänker sälja den men om jag skulle vilja skulle jag lätt kunna få typ 1000 spänn för den på blocket om jag bara döper den till "retro byrå teak". 
 
 
 
Spenderar påsken med min prins, går kvällspromenader, dricker gratis "champagne" och jobbar. Det sistnämnda gör mig dock ingenting då jag aldrig har varit ett fan av högtider. Plus att man tjänar multum inom handels på helger/röda dagar mvh girig_tjej90. 
 
Annars så kanske ni ser att jag (läs: Patricia, jag är för dålig för HTML) har gjort om lite i min bloggdesign. Superskoj, fint och välbehövligt. 

Onsdagen den sextonde april

 
Var på *romantisk promenad* med Stina igår och åå kolla så fint Stockholm är ändå?? Även genom en halvkass mobilkamera.

<3 VÅREN SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER DIG <3

Onsdagen den sextonde april

"Personer som söker hjälp för smärtor i buken i samband med mens och ägglossning måste utredas och följas upp. Detta är ett folkhälsoproblem och i dagens läge är det individerna som i nästan alla fall får bära denna börda, ekonomiskt och socialt, helt själva.
 

Men detta är en börda som ses som helt normal för kvinnor att bära.

 

Det är rimligt att fråga sig vad som hade hänt om en av tio män fått godartade cystor i pungen med enorma smärtor som konsekvens."

 

 

Idag vill jag uppmana alla mina läsare att klicka sig bort från min blogg och läsa denna artikel: HÄÄÄÄÄÄR. Endometrois är en sjukdom som jag själv lider av och kan därför, precis som många många andra verkligen relatera till artikeln. Jag svimmar, krampar och kan knappt stå upp första dagen jag har mens, och det enda rådet jag _någonsin_ har fått av sjukvården är att börja äta p-piller (som sedan bidrog till min depression). 
 
 
När jag får mens så äter jag minst 7-8 värktabletter dagligen, för att ens kunna stå upp. Det är orimligt och smärtan är obeskrivlig. Det är så jävla dags att sjukvården (men också samhället) överlag börjar ta kvinnorelaterade sjukdomar på allvar. 
 
Nej kompisar, nu ska jag värma på min vetekudde igen och kanske UNNA mig en till ipren!!
 
(psssst, när vi ändå är på ämnet; här är ett fantastiskt bra mensinlägg av Amanda som alla borde läsa
------> klickklickklick)

Tisdagen den femtonde april

 
En väldigt bra och fin dag igår.

Måndagen den fjortonde april

 
Nu ska jag ut i solen och lajva 80-tal!!!! *puss*

Måndagen den fjortonde april

 
Så alla som följer mig på Spotify har nog uppmärksammat hur mycket jag har lyssnat på Lorde på senaste tiden. Jag tycker verkligen hon är fantastisk. Jag vet inte ens om fantastiskt är ett tillräckligt starkt ord??? Plus att hon ser ut som en dröm. Plus att hon tydligen är född 1996 (hey wazzup ångest).
Så här kommer mina topp tre låtar just nu:

1. Buzzcut Season <----- det går att klicka på alla tre låtnamnen
2. Team
3. 400 Lux
 
Tänker förövrigt åka in till stan och ta en bild på alla körsbärsblomster idag. Bryr mig inte ens.

Måndagen den fjortonde april


 
I torsdags träffade jag denna babe som var på en snabbvisit i huvudstaden. Vi (läs: Diana) drack vårens första cider i solen på Snaps uteservering, så gosigt!!! Själv hade jag glömt mitt leg så fick nöja mig med halvblaskigt kaffe.... Hmm vad gjorde jag i fredags.. Jag gjorde någonting, det är jag säker på. JO JUSTE! Jag jobbade. Sen åkte jag och Therese in till staden och hem till Cecilia (som förövrigt bor i värsta drömlägenheten..... det var typ 18 meter upp till taket, fantastiskt trägolv och kakelugnar i alla rum, dog lite inombords).
 
 
Mina hjärtan i Cess kök!!!! Så fina, iiihhh. Då jag skulle jobba även på lördagen övertalade jag damerna (och Martin) att ta sista tåget hem med mig. På vägen till tåget stannade vi dock vid en gatukiosk på St:Eriksplan och jag köpte ÅRETS godaste pommes:


 
Åt upp dem så orimligt snabbt att jag magknipet jag fick fortfarande satt i dagen efter. Men det var det värt. Någonting som också var värt var hur jag springer över halva St:Eriksplan till klubbs rökruta där det fanns utebelysning för att ta bild på mina pommes.... På lördagen jobbade jag som sagt. Finns inte så mycket att säga om det, alls. Men innan jobbet unnade jag och Erik oss en såndär härlig instagramvänlig frukost. 
 
 
På kvällen var jag och Erik bjuden på födelsedagskalas på Brommaplan. SÅHÄR fina var vi innan vi fick hemifrån: 

 
BIlden i inlägget under visar hur fina vi var på hemvägen :):):) Jobbade även igår och TIDEN GICK SÅ JÄVLA LÅNGSAMT det var helt sinnes. Plus att det var extremt frustrerande att stå inomhus när det var sol ute. Efter jobby åkte jag hem till Therese, sökte högskoleutbildningar och tog denna fantastiska bild: 
 
 
Som även får avsluta min redovisning av en bra och fin helg.

Söndagen den trettonde april

 
Denna bild beskriver verkligen mitt liv alldeles för bra........
 
Ny vecka imorgon, oj så skoj

Tisdagen den åttonde april

Igår besökte jag gymmet för andra gången sen jag köpte mitt friskiskort. Jag fick verkligen släpa mig dit. I regnet. Så otaggad. Alltid så himla otaggad. Men som tur är ligger friskis relativt nära och tio minuter senare stod jag där på löpbandet och ja, försökte göra det bästa av situationen. Idag känner jag dock såhär: 
 
Så vi får anta att jag gjorde någonting rätt. 

Kvällstips:

 
Har haft lite svårt för Rebecca och Fiona på senaste. Och jag tycker väl inte att denna låt är såå stark heller, inte egentligen. Men I have 2 give it up för videon, så JÄVLA bra/snygg/cool/allt. Speciellt slutet. Krossa patriarkatet!!! Älskar tjejer!! Vi är bäst 

Lördagen den femte april

 
Hej bloggy. Idag har varit extremt intetsägande och igår var jag ett emotionellt vrak. Oklart varför. Men hur som helst är det dagar som igår som en inser att en kanske inte borde jobba inom service. I princip alla var så extremt otrevliga och ahh hatade mig??? Jag menar å, är typ världens trevligaste fast jag på riktigt grät inombords och majoriteten av människorna bara fräste åt mig. JAG TYCKER INTE HELLER LIVET ÄR FRUKTANSVÄRT KUL ALLTID MEN JAG ÄR EN MÄNNISKA INTE EN JÄVLA ROBOT okej?
 
 
Ikväll är det lördag, jag känner mig ensam och ångrar att jag inte köpte chips från konsum.

Fredagen den fjärde april

 

 
Att gå upp tidigt är ju inte speciellt jättekul, men man kan inte säga emot att ljuset oftast är som mest magiskt på morgonen.

Torsdagen den tredje april

Okej så att det är fler som har hittat till den här gamla trasan till blogg än vad jag hade förväntat mig. Naturligvis behövde detta undersökas så jag gick in på bloglovin för att kolla hur många stackare som faktiskt fortfarande prenumerarar på mina inlägg. Och nej, det var ju inte supermånga, mysteriet är därför fortfarande inte löst.
 
Hur som helst, jag ser en flik där det står "liknande bloggar" och tänker, ja men intressent, vilka kan bloglovin ha hittat fram som är lika halvkassa som mig?? Svaret: .............
 
 
FÖRLÅT men alltså 
 


Att jämföra denna "blogg" med några av vår tids mest kända modebloggare känns liksom inte... helt korrekt. Bloglovin kan helt enkelt inte gjort sin research. Alternativt att jag får börja ta mer outfitbilder....

Torsdagen den tredje april

 
Kolla vilken prinsessaaaaaa Therese är, åhåååå *fjärilar i magen pga så fin*. Känner mig typ som katten under när jag ser henne.

 
Igår kändes som världens längsta dag. Jag gjorde så jävla mycket?? Gynekolog, gymmade (kan vi prata om att jag köpte gymkort igår???? Eller nej, kan vi istället prata om den katastrofala träningsvärken jag har idag? Får se om jag någonsin går tillbaka. Såhär kan man inte leva. Hade seriöst svårt att ta mig från sängen till soffan pga S-M-Ä-R-T-A-N), lunchade med Therese (se bild 1), köpte mina drömbyxor som dessvärre visade sig vara för stora, åkte hem, städade, tvättade, åkte tillbaka till Jakan för att byta byxorna men självklart var min storlek slut..... gick till Therese, somnade i hennes säng och baaaam bild nummer två var tagen för mindre än tio miunter sedan. Ändå en bra och välspenderad dag.
 
Försök att ignorera den KASSA kvaliteten som av någon oförklarlig anledning ba sker när man laddar upp bilder här. Väldigt frustrerande.
 
Idag ska jag ha seminarie i skolan och jag vet inte ens vilken litteratur som ska vara läst tills idag
mvh världens sämsta student 

Onsdagen den andra april

Idag var jag uppe jättetidigt. Alltså tidigare än vad jag normalt går upp, vilket brukar vara vid åtta. Fråga mig inte varför, jag har nämligen inga svar. Hur som helst, klockan ringde inte 06:15 av vilken anledning som helst utan jag hade tid hos MVC (översättning: mödrarvårdscentralen).

Kort lista på saker som gör att man vet att man är vuxen: 
1. Man har själv tecknat en hemförsäkring - Check!
2. Man tycker att blommor verkligen piffar upp hemmet - Check!
3. Man är inte längre välkommen på ungdomsmottagningen - Check!
 
När du är tjugotre år fyllda får en göra något skoj som kallas cellprovtagning. Inget speciellt med det, egentligen, du typ kollar om du har början på cancer, så ok lite nervös är jag väl..... Men det som var mest lol med hela situationen var när jag mötte min förra chefs fru i väntrummet (som jag jobbade relativt nära i över ett år), nog för att jag är bra på att småprata men alltså VAD i hela friden pratar man i gynekologens väntrum??? Finns ingenting som INTE blir stelt.
 
 
Påminde mig om alla gånger man satt på ungdomsmottagningen och önskade att ingen som man kände skulle gå in genom dörren... "Jahaaa hej kul att ses allt bra?? Mm jaha så du ska göra klamydiatest, skoj!!! Lycka till då hehe ;);)" 
 
Nej nog om detta.

MEN FÖRSTÅ HUR UTTRÅKAD JAG ÄR

Hur har din dag varit?
Ja den började bra. Sålänge Erik var hemma var den jättebra. Sen jag vet inte, alltså den har inte varit dålig. Det är mest jag som har varit en besvikelse.

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
De mest minnesvärda bakfyllorna skedde i Stinas lägenhet på Nackstavägen VT-13. Där spenderade vi alldeles för många timmar i hennes soffa med för mycket godis och chips och med halvdåliga svenska filmer i bakgrunden. Fantastiskt var det.

 
Vilket är ditt största beroende?
Erik, mina vänner och min mobil.

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?


 
Lol nej typ inte??? Eller vadå vanligt ååå vilken tråkig fråga, next!!! 
 
Vilket är ditt tidigaste minne?
Kommer ihåg lite från dagis. Bland annat när en av fröknarna glömde bort mig på toaletten och hur min bästa killkompis inte ville hålla mig i handen när vi skulle åka på utflykt. Kommer också ihåg hur jag aldrig fick vara med killarna när de lekte utomhus och hur jag redan då tyckte att jag var dålig på att rita. Om dessa är mina tidigaste minnen är extremt oklart men tydliga och tidiga är dem hur som helst.

Vad beställer du på krogen?

Vin, cider eller fireball. Typ i den ordningen också??

Hur gör man för att ragga på dig?

NEJNEJNEJ en raggar inte. Jag förknippar ordet "ragga" med dåliga repliker eller någon som helt plöstligt står och kladdar på än när man försöker skaka loss lite på dansgolvet *usch*
 
 
Finner du mig intressant eller whatever så kom fram och prata!! Eller kolla lite extra så kanske jag kommer fram och pratar med dig. 

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
*försöker tänka vad jag gjorde i helgen* hmhmhmhm. JUSTE! Nu kom jag på vad jag gjorde. Alltså det hände ingenting superkonstigt? Hade världens mysigaste lördag med Olivia, Mimmi och Therese. Och vi har det ju alltid mysigt så att klassificera det som konstigt blir inte helt korrekt.
 
Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att jag nästan alltid känner mig extremt ensam när jag är själv. Eller kanske att jag kan vara så otroligt lat. 
 
Vad gör du när du är ledsen?
Gömmer mig under täcket/röker en cigg/gråter/skriver/BADAR/ringer Therese eller lyssnar på musik som medvetet gör mig ännu mer ledsen.
TIPS PÅ SPELLISTA!!!!! KLICKA HÄR DÅ!!!! 
 
Vad gillar du mest att diskutera:

Vad var du rädd för som barn?

Ormar, höjder och ensamhet. Så med andra ord, exakt samma saker som jag är rädd för nu :):) har kommit så långt i livet!!!

Vad gör du när ingen annan ser?
Äter middag i badkaret/sängen, går runt i underkläder, dansar, stalkar, gråter och skriver.


Vilken är din största skräck?

Att inte komma någonstans i livet, tror jag. Eller att jag liksom aldrig skulle komma på VAD JAG VILL GÖRA. På riktigt. Att behöva nöja sig. Jag vet inte. Så mycket som skrämmer mig.

Vad är det närmaste döden du har kommit?
Har varit extremt nära att bli påkörd ett antal gånger. Sen höll jag även på att drunkna när jag var tio. 
 
När skäms du?
Skämms relativt sällan. Känns som slöseri med energi. Försöker tänka lite såhär:

Skämdes alltid så himla mycket när jag var yngre. Så att skämmas känns därför, med över tjugotre år på nacken, väldigt passé. Men hmmmm, det skulle vara när jag vet att jag har sårat någon, eller när jag ljuger. Inget av de två nämnda sakerna händer dock speciellt ofta.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Känns väl mest logiskt att jag skulle ramla tillbaka in i min depression.

Har du någon gång slagit någon?
Nej jag har nog aldrig slagit någon. Inte sådär på riktigt. Visst jag har väl örfilat någon, på skoj, men kanske lite för hårt. Fast det känns ändå inte som om att det räknas.

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Åh. Svårt. Får för mig att jag använder ord som "typiskt, faktiskt, liksom" väldigt ofta. Sen kommer det vissa ord som jag rakt av snor av andra bara för att det låter så mysigt. Nyaste modeordet (stulet av Patricia) som jag tänker börja stamma extremt mycket är DRÖM.

Vem är den mest kända människa du talat med?
Typ Robyn eller Naomi Rapace kanske. GUD VILKEN TRÅKIG FRÅGA.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Öhh. Typ utsvängda svarta byxor och någon casual/neutral tröja. Tänkte först skriva strumpbyxor men är så trött på strumpisar?? Byxor är verkligen det nya. Men ska jag välja byxor måste vi utgå ifrån att jag inte går upp i vikt. Men helst av allt skulle jag nog välja att vara naken. Skulle dock _alltid_ välja dessa skor:
 
Vad är det roligaste du ska göra i veckan?
Imorgon ska jag skeda med Therese!!! DET ska bli bäst. Annars vet jag inte. Jag går i skolan och jobbar. Det är mindre skoj. Erik åker till Sundsvall imorgon, det är verkligen inte skoj. Helgen är fortfarande så frånvarande en tisdag som denna såååatt vet liksom inte vad man ska göra än. 

Tisdagen den första april

Har jag SAGT hur fruktansvärt jävla trött på denna ständiga huvudvärk??? Den gör mig så orimligt trött och dimmig att jag nästan har svårt att formulera vettiga meningar/tankar/känslor. DÖÖÖÖÖÖÖÖ 
 

*fast i sängen hjälp mig plz* 
 
 
Nej, nu ska ta en till ipren och sedan titta på ytterliggare ett avsnitt av Teen Mom 2. 

tisdagen den första april

 
*en miljon emojihjärtan*

Tisdagen den första april

 
Det har varit bra väder i flera dagar och jag har gått runt med konstant magont. Det känns som om att majoriteten i min närhet mår dåligt på något plan och jag vet inte, det gör mig bara så uppriktigt ledsen. Känner mig handfallen och i vissa fall otillräckligt, men försöker att samtidigt inte lägga över fokus på mig själv. För det handlar verkligen inte om mig, men av någon oförståeligt anledning så projeceras allting in, rakt i min mage. Jag är bara så orolig.