High For This - The Weeknd





Myth - Beach House



Är så jävla förkyld och kan därför ej sluta
1. snora
2. hosta
3. äta ipren
4. tycka synd om mig själv

har så jävla mycket jag borde göra men lär inte hända (idag heller)

You changed the scenery but not the fucking situation



En Vän Med En Bil - Håkan Hellström









Bilder från dagen efter föregående inlägg. Gud vad jag kaosar med inlägg. Nej nu ska jag sova!

Nu Kan Du Få Mig Så lätt - Håkan Hellström









Bilder från en superfin dag som först spenderas med mamma på uteserveringar och fotografiska. Fortsatte till att sitta på söders höjder, dricka vin och njuta av utsikten med Linnea. Slutade gjorde den hos bästa Fredrik.

(Har blivit seriös igen som ni kanske ser)

22:31



Såhär snygga var jag & bästis efter kryssningen. När vi gick av båten vart typ mitt fullaste ögonblick på hela resan. Kändes lite halvalkis MEN helt ok ändå. Lär inte lägga upp fler bilder, orkar inte redigera nu. Är så trött på att redigera bilder efter intagninggrejen haha. Funderar dock på att lägga upp de bilder jag har valt att skicka in, hm får se.

Antidote - SHM vs Knife Party



HEJHEJ
så vad har jag haft för mig när jag inte bloggat kanske ni undrar (eller så gör ni inte det men jag vill så himla gärna dela med mig ändå hehe)
- varit på kryssning & köpt alldeles för mycket alkohol
- gjort TYP klart mitt intagningsprov till universitetet, för glad för livet
- fått inflammation i nacken
- haft picknick med bästis
- kollat på alldeles för mycket criminal minds
- bränt upp min iphone/laddare (eller ja den brände upp sig själv, stämmer apple på en miljard as we speak, ehe)

aaa det var väl typ det, men ganska bra jobbat ändå tycker jag allt
olivia gick precis, fina tjejen!

sjukt oseriöst inlägg, förlåt
& juste haha har 225 followers på instagram nu (är så jävla stolt i min hemlighet)

& juste nr. 2 KNIFE PARTY KOMMER TILL EMMABODA EPISKT OMG

Skinny Love - Bon Iver



TIDEN GÅR FÖR SNABBT FANNNNNN hinner inte med hälsningar, arg&extremt stressad tjej

Ni vet när man vaknar för tidigt.

Hur gammal är du om fem år? Ska fylla tjugosju, tror inte ni förstår hur mycket det vred till sig i min mage när jag skrev det där. Aj. Vem var den sista du träffade? Patricia var den sista jag träffade. Hur lång är du? 166 cm, så väldigt normallång. Dock så har folk en bild av att jag är mycket mindre än vad jag egentligen är. Har du någon tatuering? Jag har två! Fåglar vid nyckelbenet och text från en Bon Iver låt på revbenen. Vilken var den senaste film du sett? Ser mest på serier just nu, men tror den sista filmen var Garden State. Vem ringde du senast? Patricia. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Mitt sista sms var även det till Patricia & då skrev jag "meow!!!". Sen somnade jag. Vad är dagens planer? Ja du. Jag vet faktiskt inte! Tror jag ska vara med Fredrik, men just nu känns allt lite oklart. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms faktiskt numera. Fast det beror heeeelt på vem det är det gäller. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda!



När såg du senast din mamma? Ganska många dagar sen nu, saknar henne. Vilken ögonfärg har du? Typ astråkiga grönmelerade. När vaknade du idag? För tidigt (som vanligt när jag har druckit) Vaknade typ runt halv nio kanske. Kommer få vänta en evighet innan någon annan vaknar. Har du någon gång hittat en katt? Javisst! McBruno bodde hos mig i ca. 12 timmar. Vilken är din favoritplats? Helt ärligt? Min säng eller mitt badkar. Där kan jag slappna av till hundra procent. Annars tycker jag att Stockholm överlag är helt fantastiskt. Vilken plats föredrar du minst? På rak arm jag har ingen aning. Var tror du att du befinner dig om tio år? Gillar inte att gissa när det handlar om sånt men förhoppningsvis är jag nöjd och lycklig. Vad skrämde dig som barn? Jag var inte speciellt rädd när jag var liten. Min ormfobi kom senare i livet och samma sak min rädsla för att vara ensam.  Vem fick dig att skratta senast? Antagligen Patricia. Hon är alltid så rolig, hehe. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej! Äger tre styckna & fler ska det förhoppningsvis bli. Måste införskaffa mig en fin spelare också. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.



Hur många landskap har du bott i? Har bara bott i ett. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, en gång. Sen har jag bakisspytt en del gånger också (ifall någon ville veta liksom, hehe) Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota! Så himla lätt. Är du social? Ja gud. Är typ livets mest sociala människa om jag får chansen. Vilken är din favoritglass? Twister.  Vad skulle du göra om du vann en miljon? Säga upp mig, sälja lägenheten, förhoppningsvis gå med mer vinst, köpa en tvåa mitt i stan & sen åka till Nya Zealand. Tycker du om kinamat? Gillar thaimat så mycket mer. Äger du mycket kläder? Ja. Det vågar jag påstå. Fick höra livets komplimang av en killkompis igår då han sa "om jag var tjej, skulle jag vara så jävla avundsjuk på din garderob" Nu tycker jag själv inte att den är riktigt så episk MEN ändå. Vem är den smartaste personen du vet? Alltså åh oki nu ska jag vara lite sådär, men helt seriöst, jag har bara smarta vänner. Finns det något som jag verkligen ogillar är det korkade människor. Klarar inte av sånt.



Svalkar Vinden - Den Svenska Björnstammen



Så, jobbar lite mer då. Äsch överlever väl detta med. Måste sluta gnälla så mycket.

Casimir Pulaski Day - Sufjan Stevens




Såhär fina var jag & bästis idag. Ni har väl inte missat att jag har instagram?
ttilde heter jag där hur som helst!

Låt Dom Komma - Kent





Lite Kallhäll genom kameran.

Dax att ta tag i livet kanske?


Tänd På - Kent



Jag finner inga ord för att beskriva hur jävla mycket jag känner just nu

Mitt Hjärta Blöder - Veronica Maggio





Två bilder från idag! Jättefint var det. Kommer mer sen! Pussis.

Sky And Sand - Paul Kalkbrenner





Högst upp: Finaste postern någonsin - köpt på fotografiska (vet att den är sne, men ska eventuellt byta ram så satte inte fast den ordentligt) Andra bilden: Älskling & mina nya hyllor!!!! Fredrik var bäst & satte upp dem åt mig. Dem är lite tomma för tillfället men det ska nog lösa sig inom en snar framtid. Älskar hemma just nu.

Innan vi faller - Jonathan Johansson



Måndag - Jobba ihjäl mig
Tisdag - Jobba ihjäl mig lite till & gosa med mitt hjärta (se bild)
Onsdag - Kolla upp.
Torsdag - LEDIG!!!!!!!!!!1 Hoppas på sol & dansa lite.
Fredag - LEEEEDIGGGG (varför ska det bli dåligt väder? Förstår inte)
Lördag/Söndag - Jobbajobbajobba