mitt hjärta kom hem


cuz i've got you babe



Har i två dagars tid vaknat av solen. Känslan av värmen som sprider sig i ansiktet är helt underbar. Lite irriterad över att klockan båda dagarna har varit innan 08:00 (nej jag har ingen persienn) men det har lätt varit värt det. Igår var det jobb. Lunchen gick superbra, allting flöt på otroligt fint men som vanligt blir mellantimmarna kaos. Det löste sig dock. Idag blir det också 12-21:30 & imorgon åker jag och bästis på kurs. Ska bo på hotell och träffa andra McDonalds loverzzz haha. Kommer bli rätt awsm. Vi kommer hem på fredag och då är det ledig helg. Så man kan säga att idag är mitt sista pass på jobbet på en hel vecka (hur sjukt?? det är ju typ som semester!) Nu ska jag laga lite frukost åt mig själv sen ska jag hänga tvätt, duktig tjej a jag vet

puss på er och på solen

smygtitt



Så i söndags flyttade jag alltså hemifrån. Har bott i min lägenhet i fyra dagar, och det känns så jävla bra. Är så hemma där redan att det är helt sjukt. Dessvärre har jag inget bredband än (& bara ettan, tvåan och fyran som kanaler..) men det kommer lösa sig nästa vecka. Har ju min iphone men det är så jävla krångligt att blogga ifrån den, så ni får helt enkelt hålla ut någon vecka till. Sen blir det uppdateringar vill jag lova.

let's move

Dålig update, förlåt, håller på att flytta hemifrån. Vi hörs när det finns tid (och ork)
Puss

bästis!


shut up and let it go



hepppp alla dissade min brunett idé så jag får väl fortsätta vara blond då!!!
nu blir det städa hela dagen och sen städa hela natten, wooooh

åååå alltid dessa hårproblem



När jag ser den här bilden blir jag jävligt sugen på att färga håret brunt. Kolla perfekta bruna nyansen. Så himla himla fint. Men det blir alltså fail när jag blir brunett. Ångrar mig alltid och vill bli blond igen. Men jag vet inte. Skulle vara roligt att pröva något nytt. Har ju varit blond himla länge.

hey party people



Så jävla produktiv dag. Vaknar av mig själv klockan åtta och blir sjukt stressad över att jag tror att jag försovit mig. Men när jag ser vad klockan är får jag lite ångest, då jag inte behöver gå upp förrän typ elva. Kan självklart inte somna om, så kollar på top modelrepriser fram tills typ halv tolv. Pallrar mig upp. Försöker betala min jävla mobilräkning. Går inte alls, så jag får damp och ringer comviq. Allt löser sig tillslut. Drar och har en dubbelkörlektion, gick rääätt bra. Hookar upp med Anna, åker till chilli (eller är det chili, med ett L? Aja whatever), beställer soffa, köper lampa och klocka. Langar fika och semla. Gillar inte semla inser jag när jag har ätit upp all grädde och känner mig lagom tjock. Bestämmer mig tillslut för att köpa den alldeles för dyra taklampan som jag sätt inne på ljusidé. Åker till lägenheten med Anna och bygger ihop sängen, skohyllan och lampan från chilli. Myser där i nästan två timmar, får skjuts till coop, köper godis (såklart?) och nu = mysa i sängen med facebook. Grym ledig idag!!! Imorgon blir det 21-07.

(snodde bilden av thowe!!! den får mig att vilja börja träna, åååå ångest)

i can't dance


ladder song



ledig å
och i helgen flyttar jag!

We're starting over



Jag har packat mina första fyra flyttkartonger nu. Lyssnade på Bright Eyes samtidigt och fick faktiskt lite tårar i ögonen. Gick igenom alla gamla lådor, slängde massa skräp och log åt gamla foton. Det var fint. Har precis upptäckt Bright Eyes nya (och sista album), så himlahimla bra. Känner mig som sjutton år igen när jag hör Conor Oberst röst. Jag gillade att vara sjutton. Eller nej varför säger jag så? Det gjorde jag inte. Jag var så ledsen när jag var sjutton. Visste ingenting om livet heller. Inte för att jag vet speciellt mycket nu heller, men mer än då. Tjugo är så mycket bättre. Idag var jag faktiskt på systemet för första gången sen jag fyllde tjugo, vilket var den 26e december (partygirl man ääärrr) Det var så konstigt, jag kände mig verkligen inte hemma där. Känns som om att alla kollar på mig och tänker "vad gör den där lilla tjejen här". Men det kanske för att det syns på mig att jag känner mig obekväm. Nu är det snart dags att sova, supertaggad på att ställa klockan på 04:45!

(älskling, läser du det här, så KOM HEM!!!1)
ps. jag har världens finaste lägenhet, wow ds.

Blundar, lyssnar på akon och låtsas att jag är någon annanstans

På väg till jobbet. 1430-00. Känner mig så jävla trött. Så vet man att man kommer få stå själv i 2an under middagsrushen, kommer gå så jävla bra, inteeee hihi. Är sjukt duktig och har med mig matlåda idag iaf!! Så stolt. Såg dokumentären om donken igår också. Så jävla mycket skitsnack. Blev så irriterad att jag var tvungen att byta kanal flera gånger.. Första mars idag också. Februari gick ju supersnabbt. Nu vill jag ha lite sol, plusgrader, knoppar på träden och höra hur fåglarna sjunger. Men om jag känner Sverige rätt lär det väl dröja.