skäms gör jag

Tänk vad mycket idioter det finns i Sverige. Herregud säger jag bara. Folk som inte har någon aning om vad dem pratar om innan dem öppnar käften. Blir så JÄVLA irriterad (ursäkta språket redan nu under det kommande inlägget) & sen ska vi inte ens tala om de 5.7 % av Sveriges väljare som såg till att det numera sitter ett rasistparti i riksdagen. Idioter. ÅHHHHH. Hur kan folk vara så jäääävla korkade? "Vi borde inte ta in ensamma flyktingbarn i Sverige - för dem blir ju aldrig förföljda" säger jubelidioten och Sverigedemokraten Lars-Anders. Vem fan heter Lars-Anders förresten? Men ja, han verkar ju skitsmart, sett honom i riksdagen!!1 Och den där Jimmie Åkesson verkar ju vara en jävligt trevlig prick han med.. Islam och Muslimerna är tydligen det största hotet sedan andra världskriget, ja man tackar. Enligt mig så utgör SD och alla andra främlingsfientliga partier i Europa som bara växer sig starkare ett mycket större hot. Men det kanske bara är jag. Förövrigt är jag sjukt övertygad om att inte ens 90 % av SD:s väljare har läst deras valmanifest utan majoriteten är typ "Jonny 19 år och lantis som bor i Skåne och inte ens vet hur ordet invandringspolitik stavas" ok förlåt alla smarta om som bor ute på landet i Skåne men ni förstår.. Hur som helst, är oerhört chockad över att det verkligen är såpass många som är dumma i huvudet. Grattis Sverige till 4 år av en kaosregering.

Postat av: Fredrik

Följande är helt sant:

-90% av de andra partiernas väljare har definitivt läst respektives valmanifest.

-Sverigedemokraternas framgångar i årets val har lett till att de följande fyra åren i sverige beskrivs bäst med ordet "kaosregering" (även om det i själva verket är riksdagen som sverigedemokraterna röstats in i).

-Alla medlemmar i sverigedemokraterna, och även alla dess väljare för den delen, är hundraprocentiga rasister, inga undantag.

-Ovanstående gör därmed sverigdemokraterna till ett renrasigt RASISTPARTI, fyllt av SPÄDBARNSÄTANDE NAZISTER, redo att ta över sverige (och världen?).

-Trots att sverigedemokraterna är ett av de minsta partierna i riksdagen kommer de utan svårigheter få igenom ALLA sina förslag, oavsett om det gäller att bränna moskéer, gasa ihjäl muslimer eller tvångsdeportera miljontals invandrare till botten av östersjön.

-Alla i sverige är extremt chockade över att sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Det var absolut ingen som kunde förutspå denna oerhörda tragedi.

-Den största sanningen är att av de 330 000 människor i sverige som röstat på sverigedemokraterna är SAMTLIGA idioter, dumma i huvudet och korkade. Dvs folk helt utan någon som helst uppfattning. Om någonting. Alls. En grov uppskattning är att av sveriges alla korkade idioter så röstade 99,9% av dem på sverigedemokraterna. En oerhörd bedrift med tanke på att 330 000 människor är ungefär lika många som röstade på MP, KD, V eller FP.

2010-09-21 @ 22:23:05
Postat av: Fredrik

Det jag menar är, snälla svälj inte allt media matar dig med. Läs på, tänk igenom, bilda dig en Egen uppfattning.



Rasism är skit.

Så även de delar av sverige som snart(?) kan kallas ghetton.

Främlingsfientlighet är skit.

Så även hat mot nya tankar och diskussioner.

Flyktingar i behov av hjälp ska få den hjälp de behöver, på hemmaplan eller här i sverige.

Det ska däremot INTE folk, oavsett ursprung, som kommer hit för att utnyttja våra vänliga lagar och stadgar och tjäna pengar på våra nuvarande idiotiska system.



Det enda årets valresultat fört med sig är lite kastat ljus på en sådan oerhört äckligt tabuomsusad fråga.

Finns det rasister, och därmed rasism inom sverigedemokraterna spelar det ingen större roll. Det finns det även inom ALLA andra partier, var så säker. Det är inte de enskilda individernas privata tankar man röstar på, det är deras politik. Och sverigedemokraternas politik är inte rasistisk. Den är bara tabu.

Köper du inte det, fine. Kalla deras politik rasistisk om du vill, rasism kommer ändå aldrig få något utrymme i sverige. Det har vår DEMOKRATI satt stopp för. De kommer inte under några omständigheter lyckas driva igenom förslag eller frågor (om de har några) som har en tillstymmelse av rasism i sig och det ska vi vara glada för.

2010-09-21 @ 22:40:47

Vad har du på hjärtat?

Vad heter du?
Ifall jag tappar huvudet

Vill du ha svar via mail? (obs endast för Tilde hihi)

Fyll i bloggadress (ja, jag kikar in om du kommenterar!)

Jag vill bara säga